52

БСП са гад.ини

преди 3 години

До 56. Абсолютни глу.пости си написал. Май ти е къса паметта (или може би е червена), щом си траеш какво се случва, когато БСП/БКП е на власт.

51

гост

преди 3 години

2020-та определено беше като библейско откровение или разкриване за тези, които са се самоопределили като политически елит. Оказа се , че са просто простакероси, простакеси, престъпници и случайни хора с мисленето на ***, които разбират единствено и само от сила. Заслужаваше си!

50

Анонимен

преди 3 години

2020 година,ще я запомним с "управлението" на държавата ни от най простите,най крадливата пасмина,която докара държавата до просешка тояга.Кръгът около Борисов са ***,които обаче живеят като саудитски крале.Най бедни на Балканите и в Европа,ние живеем като народите от т. нар. трети свят.Ако не се събудят българите и на 28 март не изринат "октоподът",той ще продължи да смуче"кръвта" ни за да живее!

49

Софиянец

преди 3 години

Герб пак ще управлява! И знаете ли защо? Защото протестърите издразниха всички, особено с малоумната си блокада и накараха 2 милиона да заобикалят че да си стигнат на работа. Точно затова ще гласуваме за тях, ей така, на инат да ви го върнем за дискомфорта, който ни създадохте!

48

много интересно

преди 3 години

През 2020 се разбра, че премиера Борисов използва Пернишката секта за терор и гонения,дори полицаите станаха мишки пред тази кървава секта!

47

лъжата ЕС

преди 3 години

До а ти на колко сиЕврейския съюз, да помага на британците ... казвам.Горките островни отцепници - да им съберем парички за неотложна помощ.

46

а ти на колко си

преди 3 години

До лъжата ЕСгодини ??? наивно е да очакваш НЯКОЙ ДРУГ да се грижи за благополучието ти !! ес дава рамката и възможността но няма да тибута благоденствието в ръцете ти !! всеки сам трябва да се погрижи да живее по добре ! ти явно още разчитахш на родителите ти да те издържат !! или викаш ес обича чехите,словаците а мрази българите

45

Време за промяна

преди 3 години

Бурна или не, но проблема на България си стои. Да се оттървем от Бойко и дружинката му - само така ще се отлепим от дъното.

44

лъжата ЕС

преди 3 години

Много от българите се заблуждават, че ЕС мисли за тях. Това е грешна теза. Него не го интересува дали българският народ живее добре, дали се развива културата, дори икономиката на България не го интересува. За ЕС важна е българската територия, защото е ключова на Балканите. За ЕС ще е най-добре да няма хора в България и да си разполага свободно с територията й. посочва Путин.

43

аз бих казал

преди 3 години

година през която НЯМА осъден политик или висш чиновник за корупция ,година през която народа пое 6 млрд заеми с които боко вдигна заплатите на администрацията с 30%,на учителите с 15 % и на полицаите с 15 % въпреки , че няма подобрение в тяхната работа. година в която продълчи източването на бюджет,НЗОК и на ....язовирите а виновни НЯМА

42

анонимен

преди 3 години

Амиии виж сега " Калеко Алеко"! Толкова Некадърен НИК не съм виждал до сега ама Щом си си го "харесал"! -:) Та много бързате да видите нещата в прав текст а? То в " политиката" така Не става! Той др Борисов скача във "властта" доста години ако "помниш" а? Аз щото го помня! То напъни всякакви бяха и Успява и Успя от ЕКРАНА ЧРЕЗ ТЕЛЕВИЗОРА да ви управлява години вече! Е мен НЕ УСПЯ! И знаеш ли защо? Защото ГО ПОМНЯ И през Мутренските времена с бухалка! И като ПАЗАЧ на др Живков!-:) ЛИЦЕМЕР Е!-:(

41

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до вчно неразбралитеДС хитро се разбра със Запада, още щом Горбачов ни ритна, веднага изпълнява нареждания, а от запад не и търсят сметка за кражбите.Затова всички командващи досега, са подставени лица на ДС.

40

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Напрегната година за...власт и опозиция!! Горките тее,а за народа...цветя и рози,спокойствие и вечно...благоденствие.Май Народа...живее само за да...легитимира власта и опозицията;иначе без тях няма...право и да...шава.

39

Калеко Алеко

преди 3 години

Аз нови лица на политическата сцена не видях, Слави Трифончук така и не показа лицето си, може би защото в момента не е особено фотогенично, а останалите физиономии като тези на Мая Костинбродска, Румен Петков, това на Сашо Апашо, че и на тюлена с гумената лодка, са до болка познатите ни стари маргинални карикатури..може би някаква "свежест" внесоха Ян бабикян, хаджигенчо и пиарите на Иванчева..лицата от белият бус на "Системата ги убива" както и това на фигуранта също сме ги виждали и преди

38

До драскачката

преди 3 години

Драскачката на този пасквил показва или явна некомпетентност и абсолютно непознаване на политическата действителност или тежки, непочтени и неморални зависимости. "Статията" е пълна с явни лъжи. Слави Трифонов искал партията да се казва "няма такъв народ". Тази жена май е единствената на галактиката, която има тази информация. Днес.бг копаете дъното! Тази е втората за два дни, която пиле абсолютно измислици. Как някой да ви вярва...

37

Анонимен

преди 3 години

Абе млади душички които помните само др Борисов в краткият си "политически" животец след 1989 г.!Престанете с"коментарите"си в подкрепа към др Борисов Борчето мутра което помним ние около неговите години! Ние пък помним др Живков! И пак бихме гласували за него Но го няма отдавна!И др Борисов ще падне на пролет! Гаранция! И какво? Живота продължава! Този човек просто Не дава възможност да ни управляват истински демократи според времето си!Приемете и дайте шанс на истински ДЕМОКРАТ да ви управлява

36

Анонимен

преди 3 години

2020 г. демократичния модел се провали и 200 годишният експеримент наречен демокрация приключи.

35

Анонимен

преди 3 години

Защо сте публикували тази ероти чна снимка как Караянчева натиска със "среден" пръст по машинката за гонг?

34

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко Кюлчето с ГЕПИ и Патриотарите имат още 2 месеца и 22 дена власт и сдават...кранчето с държавните пари.Кой щял да...дойде -който си ще;след Боко всеки може да...харчи на воля,колкото си иска(ако е...останало).

33

Анонимен

преди 3 години

Днес управляващите и олигархията вършат същите неща, като БКП преди 89-та. Едни и същи комунисти бяха на върха преди 89-та, същите останаха на върха и след това.Днес ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и Демократична България се ползват от същите привилегии и по същият начин усвояват държавни и европейски пари, както комунистическите веломожи някога са използвали национализацията/одържавяването. Същото е и поведението и на свободните творци, наричани някога интелигенция...нищо не се е променило.