100

Анонимен

преди 3 години

За какво купуване въобще се говори? :) Който се усети да продаде, продаде :)

99

Мен

преди 3 години

Междувременно агенциите за имоти говорят как щели да поскъпват. ХАХАХХХАХАПързалката Януари ще почне май с мощна засилка.

98

.

преди 3 години

Мале щом и коли тука взехме да продаваме сериозна е работата.

97

Анонимен

преди 3 години

Aз карам хиундай на 1 година 45000 км, упс забравих да спомена че не живея в БългарияHа всеки 3 години късам найлоните егати keфa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

96

The Real Бай Иван

преди 3 години

Коронавируса ще спука явно всички балони. Няма лошо.

95

Ето още нещо

преди 3 години

В което сме на 1во място!

94

Предприемач

преди 3 години

В София е пълно с нови коли, не чисто нови, но такива на 2 - 3 г., в много случаи доста по - скъпи от новите масиви автомобили. В моите среди се карат автомобили от премиум сегмента, за не по малко от 50000 евра....втора употреба. Цената на такъв нов автомобил надхвърля 100000 евра....и да, караме втора ръка. Говоря за ку 7, А8, ЕС класа, Г класа, ГЛС, 5 та и 7 *** серия. Та това са колите. За всички, които си мислят че новата Дачия, Пежо, рено, Опел и такива подобни са автомобили....без думи

93

:))

преди 3 години

kuhi leiki stiga s toia virus platena mishka takava

92

Анонимен

преди 3 години

Материалното остава тук като си замине човек,ковчег джобове няма.За какво ти е нова кола,ако утре те хване вируса и за часове посинееш от задушаване и ритнеш камбаната?Вирусът накара повечето хора да спрат да трупат пари и вещи.Показа колко е кратък живота и как няма гаранция,че утре ще те има.Показа,че дори и да те има,или не е все едно.Какво значи тук някаква си личност?Какво като имаш пари,кола и каквото искаш,ако няма да си жив утре?

91

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е, колко точно трябва да си ***, за да си въобразяваш, че можеш да живееш охолно и чудесно, докато други членове на обществото ти гладуват?И то те са огромна част от хората. Нали утре ще отвлекат детето ти за откуп или ще извлекат жена ти от поршето за да я ограбят.Най-малкото трябва да се мишкосваш и да се правиш на беден.Пиша това за самозабравилите се комплексарчета програмистчета. Успех в живота, пъпчовци!

90

Анонимен

преди 3 години

Нали само кръчмите били затворени? Нали консуматорството било нещо зло? Сега ще видите "мерки", като обеднеят клиентите и на малкото печеливши отрасли. Глупаците така и не разбраха, че ако искаш качествени ваксини, лекарства и здравеопазване, ти трябва качествена икономика. Утре някой талантлив учен ще създаде качествена ваксина, но вече няма да има икономика, която да я произведе, плати и достави на нуждаещия се. От една лекарска грешка може да умре един човек, от икономическа - милиони.

89

V

преди 3 години

Аве що цензурирате ве ? Нека да знаят хората кво ги чака .Станете програмисти вие

88

Анонимен

преди 3 години

Пазара не е катастрофален, просто българите са предпазливи и не харчат излишно.А и пътуванията много намаляха, а и хората си накупиха вече по 2 коли в семейство, защо им са още ?!

87

Сандо

преди 3 години

не е ли AMG не стаа за София

86

Анонимен

преди 3 години

Нормално, оправете пътищата и ще започнем да купуваме нови коли. Иначе е абсолютно безсмислено

85

Handel

преди 3 години

За сметка на това за членовете на ГЕРБ работи цял завод за производство на шкафчета.

84

До 77 и 79

преди 3 години

Не си избивайте комплексите тука!Никога не парадирай с това ,което имаш!Не се знае утре какво ще ти се случи в ,,службичката ти" ,или в живота като цяло!Аз имам три магазина за плодове и зеленчуци ,който ми носят приходи,за които вие трябва много месеци да работите на някой робовладлец-,,мениджър"!Вземал 3,500!Герой!Мислиш ли ,че хората ,които работят за по 600-700 лв, ,ще ти се зарадват?!

83

Ужас

преди 3 години

Прочетох доста коментари. Мнооого комплекси! Само ще кажа, че от тези 20-тина к нови коли, повече от половината са служебни, има и голям % реекспорт. Та физически лица са не повече от 7-8к. Това е нищо! И за сведение на ИТ милионерите, в Джонсън (отдавна е Вистеон) средната е много под 7к! В цяла България малко над 55к човека взимат над 5к заплата. Масово в ит сектора са на 3-5к. Ама нека си приказват...

82

Анонимен

преди 3 години

За разлика от богатите западни европейци на мен ремонта на колата не ми струва, колкото половин нова кола и за това мога да си позволя кола втора употреба, която в повечето случаи по капацитет издухва по-масовите западни колички.

81

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Продава се яка баварка Е 60 2.0 арчи малко връви мноу ученичкити са подмакрят кът е видът 20 000 БГ ЛЕВА, ако щетиза контакти Пацо Измамата