50

Господин Господинов

преди 3 години

Банда измамници докараха думата "патриот" да звучи долно и гнусно. За този господин, нищо не знам и не мога да кажа, но попада под общия знак на " Обединените патриоти" - т.е. некадърен, крадлив, безскрупулен и безочлив мошеник.

49

оцелял от СДС-Чумата

преди 3 години

Човек колкото и да яде и да преяжда с пари,власт и храна,идва ден,когато се наяжда веднъж завинаги и трябва да даде отчет пред портите Адови,за това, което е оставил и за другите.Мир на прага му!

48

Патриот

преди 3 години

Съболезнования за един достоен човек!

47

Анонимен

преди 3 години

нека си го кажемот пиене е починал

46

V

преди 3 години

Нали им казаха на възрастните да си седят у къщи щото са у рисковата група. Тоя чак у парламента тръгнал да ходи за пари. Г.з глава затрива. Сега парите ще му свършат ли работа ?

45

Тигър

преди 3 години

Щом и някой от тези мазни негодници депутатите е починал от Ковида, вече вярвам, че го има.

44

баба мара

преди 3 години

бургаската кръчмарска маса опустя

43

Анонимен

преди 3 години

Сидеров излъга всички.Нима не бе прав за него Касабов.

42

Анонимен

преди 3 години

Има ли господ се питам?

41

Анонимен

преди 3 години

...истинската лапачка за Касабови дойде обаче след като се сдушиха с Валерката Симеонов. Там пак като патриотари, "разследват" имоти на Доган и другите лоши и УЖ те са добрите, които ги разобличават. Нищо подобно - Вальо беснее за власт и да стане депутатин, жена му Керанка на медийно ниво с бургаския сайт му преправя пътя. Кметовете на бургаските общини - които си плащат имат медиен комфорт и срещу тях няма компромати. Които не си плащат - ела да видиш, очернени и омаскарени!

40

Анонимен

преди 3 години

...на Йоан Костадинов, бившия Бургаски кмет. Той червен, а Касабовата дружинка сини. Пишеха срещу него, той им даде жилища, за да им запуши устите. И те млъкнаха. После почнаха черен ПР, хванат някой богат и почват да го разследват. Ако им плати, млъкват. Ако не им плати го разобличаат. Керанка е фенка на кръв и катастрофи - има ли катастрофа из Бургаска област, първи са репортерите на сайта й там - снимат в детайли. Обичат и погребенията и бездетните семейства...

39

коце ангейов

преди 3 години

нещастен случай

38

Анонимен

преди 3 години

През 90-те години беше репортер в Бургас - спомням си с едно якенце и микрофонче, спираше *** и геейове, за да ги пита - едната колко пари вади на вечер, а другия, кои са най-известните пеедеераси в България. Това беше в годините, в които тия теми бяха табу и интересни. После взе да прави Паралакс - предаване по СКАТ, уж разследваща журналистика. После се залюби с Керанка от Тополовград и почна да им се услажда мириса на парите и властта - почнаха да се мазнят на Йоан Костадинов.....

37

Да

преди 3 години

Един непреклонен и непримирим с несправедливостите българин си замина от нас. Съдейки по коментарите тук виждам, че не се е борил напразно. Когато вълкът падне му се нахвърлят уличните ***.

36

Nona

преди 3 години

Да се замислят и останалите!Който има нещо между ушите де,поне две молекули сиво вещество са достатъчни

35

Анонимен

преди 3 години

Сега последно от алкохолизъм ли е умрял или от коронавирус?

34

Анонимен

преди 3 години

Понеже името не ми е познато се зачетох в биографията му - какъв е бил. Ми не виждам да е лекар, архитект, инженер.. на всеки е тежко да загуби близък но за обществеността този човек няма особен принос, така че не виждам защо ни занимават. Още 239 като него има, лесно ще го заменят

33

да знаете

преди 3 години

Това вече е оптимистична новина!

32

Анонимен

преди 3 години

Много хора починаха от вируса но парламента не почете с едноминутно мьлчание никои от тях

31

redordead

преди 3 години

Сигурен съм, че не е първият, но нали това беше една от опорките на конспираторите - че нямало починали политици от К-19...Иначе, не го знам какъв човек е бил, но да почива в мир!