90

iuh

преди 3 години

Имаше извратен поглед, беше започнал да говори и срещу президента...подкрепяше Бойко... същински патриот, да си беше останал с достойнството...

89

1

преди 3 години

големи глупости направи , жалко за предците му и жалко за децата му

88

Шишо Бакшишо

преди 3 години

днеска си тука,утре си пътник

87

АНОНИМЕН

преди 3 години

До анонимен 96: Дано иза тебе да напишат такива възпоменания!

86

Анонимен

преди 3 години

До 104 Господин или Госпожа ,какъв е смисълът да казвате истината на починал човек ,говорете в очите на живите хора. В края на краищата Роза казва вярното, всички сме смъртни ,пък и лично не познаваме покойника

85

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости! Лека му пръст.

84

Realist до Роза

преди 3 години

"...и утре,когато дойде нашия ред ,може да говорят подобни неща и за нас!" Съгласен съм да се говори , но ... нека бъде истината ! Не разбирам защо за починал се говори само хубаво или нищо ! Напротив - винаги трябва да се казва истината ,за да не се повтарят грешките .

83

Тонката

преди 3 години

Лека му пръст на човека.А Гошо Пишман Боеца във ВИПа на ВМА при Мутафчийски:):):):)Що един не отиде при Мангъров да се лекува бе?:):):)

82

Анонимен

преди 3 години

Някой да се срамува от тези коментари? БОГ ДА ПРОСТИ! ЛЕК ПЪТ И НА ДУШАТА МУ!НА ПИШЕЩИТЕ ГОСПОД ДА ДАДЕ РАЗУМ И ПОНЕ МАЛКО ДОБРОТА И ХРИСТИЯНСКО СМИРЕНИЕ И УВАЖЕНИЕ КЪМ СМЪРТТА!

81

Анонимен

преди 3 години

До 89 Роза. Вашият коментар е най истинския. Няма място за омраза, жалко че в България болшинството е негативно настроено

80

Словянин

преди 3 години

Предаде Волен, без когото никага нямаше да стане депутат. Все пак, Бог да го прости.

79

нормален

преди 3 години

Бог да го прости !!!........Не моига да повярвам че има толкова примитивни млади хора,като чета пасквилите ви Единствено хубаво е че на никой,ама абсолютно на никой не му пука за вас и вашите родители !Те са ви направили такива евтини същества....Няма да страдате за тях,нито те за вас! ..

78

Realist

преди 3 години

Кой казва че няма съдба ?! Който върви с-у тези които са му гласували доверие, създава закони с които подлага на геноцид народа си,кланя се на чужди колонизатори , а не защитава националните интереси ,и е в НС като партиен избранник а не като народен -същото го очаква. Възмездие е имало и винаги ще има.

77

Анонимен

преди 3 години

кой знае от какво е умрял ... всеки умрял вече го пишат от тоя измислен вирус...

76

Анонимен

преди 3 години

lubovta s dps e smartonosna...

75

До 92

преди 3 години

Явно Нинова и Гошо т.ъпо.то се ползват с привилегии!!!Важни са ПЪРВИТЕ 5 ДНИ!!!

74

Калеко Алеко

преди 3 години

Жалко, беше свестен човек, но явно не е имал шанса да се добере до място във ВМА, като разни видни социалисти ... явно акциите му не са се котирали толкова, като тези на акционерите от РеМеДето на "Позитано 20" ... !!!

73

А

преди 3 години

Вижте маска на снимка, с която той се е разкарвал натам-насам. Не е чудно че е разболял и доза на вируса беше голяма. Сам се вкарал гроба.

72

Анонимен

преди 3 години

Как ли си знаех, че ще го оставят да си умре и няма да го вземат да го обгрижват във ВМА... Нещо са много прозрачни вече.Бог да го прости.

71

Роза

преди 3 години

"Днес си отиваш ти, а утре аз!"-ред от някогашна песен.Какъвто и да е бил,няма го вече!Само тези,които са живели с него,го познават най-добре.Всеки човек си има и добра,и лоша страна.Не забравяйте,че всички сме смъртни,и утре,когато дойде нашия ред ,може да говорят подобни неща и за нас!