110

Анонимен

преди 3 години

Може ли такива глупости да пишете, по отношение на това, че жена му не му е родила дете? Сериозно ли мислите, че не е родила, защото не е искала?

109

Краси

преди 3 години

Голямо реване,голямо чудо!Умират всякакви хора,депутатите да не са богопомазани?Те не спазват юридическите закони,но природните не правят изключения !

108

Анонимен

преди 3 години

Много е лошо да си вманиачен кариерист. Съпругата му не е намерила за нужно да му роди едно дете, сега какво да чака помощ от чуждото дете.

107

Анонимен

преди 3 години

В такъв случай, жалко за Катя. Мислех, че поне има дъщеря, която ще я подкрепя. Дано това момиче, макар и не нейно, не я остави съвсем сама.

106

Осведомен

преди 3 години

С Добрина са състуденти във Велико Търново. Студентска любов, брак, дете. От Катя Касабова няма деца.Прав сте за Добрина, че е изключителна жена.

105

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко дни репортеркара на Флагман Радостина Георгиева публикува призива за даряваме на кръв в групата Бургас, във Фейсбук. Когато някой я попита за Ковид ли става въпрос, тя отговори с " не"! Потърсете поста, сигурно стои ощеЗащо лъжат сега???

104

Найо

преди 3 години

Доколкото знам той има дете и от Касабова

103

Анонимен

преди 3 години

Добрина Топалова е първата жена на Касабов??? Направо ме хвърлихте в джаза, изобщо не мога да си представя тази фина и интелигентна жена до него.Той нямаше ли дъщеря от Катя Касабова?

102

осведомен

преди 3 години

Първата съпруга на Касабов се казва Добрина Топалова и е един от най-добрите преподаватели по български език и литература. Има издадени книги. Изключително интелигентен и фин човек. Дъщерята Лиляна е от този брак.

101

Монката

преди 3 години

Коя е майката на дъщеря му?

100

Stalinista

преди 3 години

Ченге на ДС, доносник, но все пак лека му пръст!

99

Пешо

преди 3 години

Началника си знае работата . Тоя ли викаше за протестиращите : Овчаря трябва да си прибере стадото в кошарата? Е прибра си го!

98

Възмутен

преди 3 години

Някакъв креслив патриот, уж болен!

97

Анонимен

преди 3 години

За съжаление не е вярвал че има такава болест. Доказателство е маската менте която използвал. Доста голямо количество от вирусите е погълнал

96

Койчо

преди 3 години

И много пари да усвоиш-откраднеш от народа накрая умираш.Едни по рано други по късно

95

Кристина

преди 3 години

Жена му също беше болна, но вече е с антитела, така че не може да заразява, дори и да е без маска. Голяма красавица беше, за един месец се е съсипала, горката!

94

в новините

преди 3 години

В новините репортерката говореше със съпругата му, която си беше свалила маската под устата и тя ни обясняваше, че вирусът не е конспирация...Тази жена е контактна, не е ли под карантина?

93

Анонимен

преди 3 години

В мирни времена за фронт (НСФБ) и борба си е мечтаел, в мирни времена от борба (с вирус) си е отишъл, така както си е сготвил... в мир да е душата му.

92

Анонимен

преди 3 години

Лека му пръст на човека! Нека почива в мир.А за който гледа снимката.... тази маска е менте. Това са маски парлама. Те не предпазват нищо. Вируса циркулира и се разпространява дифузно, а последните мутации са много по-заразни. Тези маски трябва да ги забрани агенцията по защита на потребителите. Те се продават в Джъмбо някъде 3 маски за 3 лв. Но са опасни. Създава се изкуствено спокойствие в хората, че носят предпазно средство.Същите ползваха в Лидл и ги забраниха.Пазете се с медицински маски!

91

Realist

преди 3 години

Уточнение за 106 : Не ми изкарвай думите от контекста - Казвам истина ЗА починал човек , а не да говоря НА починал . Ти ако можеш да го направиш с ефект т.е. умрелия да те чуе ,то аз не притежавам такива свръх способности.