88

Анонимен

преди 3 години

"при демокрацията всеки сам носи отговорност за живота си, държавата просто създава правила еднакви за всички"Аха. Пробвай да те снимат как спиш до чекмедже с пачки, а после *** и кажи на главния прокурор "Недей ме разследва", да видим колко си равен.Или още по-лесно - хвани ковид, да видим дали ще има три линейки в очакване и дали ще се изсипват доктори на всеки два часа да те проверяват у вас, докато пишеш у фейсо "Аз не заемам легло в болницата!".

87

Анонимен

преди 3 години

тест

86

1000 анкетирани?

преди 3 години

Супер достоверно герб печели 99.99 верваме им:))))))))

85

Софийски демократ

преди 3 години

Единствена алтернатива на това прогнило управление е Демократична България.

84

Анонимен

преди 3 години

3,5 % за обединени патриоти!!!това е приблизително 1,7 % подкрепа за вмро на красимир каракачанов...много интересно как така тази партия с близо 98 % неодобрение на гражданите има половината власт в момента!ами така е джамбазки на миналите избори успя да събере 7-8 клошара да го слушат в центъра на благоевград!

83

Анонимен

преди 3 години

'' влизаме в кабинка и даваме на други власт над живота ни да ни го оправят ''...........тука грешиш, другарю, така гласувахте при комунизма и видяхме докъде я докарахтепри демокрацията всеки сам носи отговорност за живота си, държавата просто създава правила еднакви за всичкитрудно е да го разбереш след като животa ви мина при комунизма, пък и няма за кога вече ... време ви е да си ходите старите *** ... след всички позор и мизерия която донесохте на народа си

82

Нико

преди 3 години

Мачкай боко червената болшевишка руска партия бкп .Останаха им само червен кольовите агенции и санкт петербургските ***

81

Анонимен

преди 3 години

ЯНЕ ЯНЕВ, ВОЛЕН СИДОРОВ МЛЪКНАХА ИЗВЕДНЪЖ , ЯВНО БОЙКО БОРИСОВ ГИ ДЪРЖИ С КОМПРОМАТ, ИНТЕРЕСНО Е СЕГА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПО БЕЗЪБА ОПОЗИЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА, КАТО ЧЕ ЛИ И НАД НЕЯ НЕЩО ВИСИ. АКО БЕШЕ ВСИЧКО НАРЕД ,191ЧОВЕКА УМРЕЛИ ЗА ДЕН ОТ ВИРУСА , ОГРОМЕН ДЪЛГ , ПОСЛЕДНИ ПО ЗАПЛАТИ В ЕВРОПА ,САМО ЗА ТОВА СТРАНАТА ТРЯВВАШЕ ДА Е ЗАЛЕЯТА ОТ ПРОТЕСТИ.... КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКА КОГАТО ПОКАЗВАТ ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОРИСОВ...

80

Анонимен

преди 3 години

Прогнозата ми е, че до изборите ще има твърде много гладни хора.Ще има веселби и изненади.Дано да греша!

79

аз

преди 3 години

Каква първа сила ГЕРБ бе. Онзи е купил всички и пак ще фалшифицира изборите.

78

Jorj

преди 3 години

Честито ! Това е правилния избор.Ще се организираме и ще вдигнем много над 18 процента,помнете го !

77

Анонимен

преди 3 години

За съжаление Слави Трифонов ще бъде поредната патерица на борисоф ..Очаква ни кабинет борисоф 4 и ще трябва да се емигрира някъде из свободния бял свят..

76

Анонимен

преди 3 години

Герб не е сила, а болест. А народа ни е мнооого, много болен. Поне според фашивите бюлетини, добре че не наистина.

75

Анонимен

преди 3 години

Поради изключителната наглост на управляващите престъпници в кражбите им, накрая дори българите, които са търпяли 5 века турско робство, ще гласуват със сопите!

74

Гошо...Тъпото

преди 3 години

На изборите,всички срещу Бочко Кюлче Банкянски...наказателен вот.Кой за когото си иска да гласува,освен за ГЕПИ.(безплатна...обява)

73

Анонимен

преди 3 години

Това същата социологическа агенция ли е , която даваше 10% преднина на Цецка пред Радев.За един овчар от Банкя питам .

72

Капиталист

преди 3 години

ГЕРБ са комунисти!

71

Хахаха

преди 3 години

Както винаги до сега червенените агенции почти изравняват комунистите с герб.Даже предните избори и преднина им даваха И на изборите ядът бой с голяма разлика И сега няма да е различно най малко 10% ще е разликата в полза на герб.Комунистите ще бият само червен кольовата социология.

70

Българин

преди 3 години

Оффф, писна ми от комунизъм и демокрация, оффф, требе да ни дойде една нова система с големи мерезета да взимаме големи мерезета и да живеем леко и приятно и да си купуваме материално придобивки и да се радваме на живота като богати хора, оффф, писна ми от мизерията при комунизма и мизерията при деморкацията.

69

Анонимен

преди 3 години

БСП то да сменят Корнито че с нея начело не дават ясна заявка.Мразя Боко до дъното на душата си, но реално няма силна алтернатива.