39

Анонимен

преди 3 години

Навремето е имало Каузи за граници и всичко, а сега няма кауза , всичко е във името и интересите на САЩ ...

38

Ами, да... Глупости

преди 3 години

Да не си мислите, че ще проливам кръвта си за някаква, "ОБЩО ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ" ... ХАХАХАААЗАБРАВЕТЕ ИЗОБЩО.... ХАХАХААА!!!

37

До 20 Бобчо

преди 3 години

За такова нещо се използва гражданска защита ! В щатите националната гвардия ! А ти Боби виж армията по конституция за какво се използва !

36

komitataда

преди 3 години

аз нещо свястно от ОПатриоти не съм видял освен популизъм

35

Анонимен

преди 3 години

Винаги ще се намерят мизерници, които искат да ги хранят и поят безплатно, че и 1000 лева да им дават, докато си стрелят като на стрелбище.

34

Анонимен

преди 3 години

Зависи от начина на предаване и инкубационния период. Ако без симптомния период е 3 месеца леле *** мале...------А ако е 30 месеца!Аууу!

33

Анонимен

преди 3 години

Е то мъже не останаха в тая държава,вие за казарма говорите.Май жените биха се справили по-добре там.

32

Анонимен

преди 3 години

Първо да влвзе Джамбазки.Ама в строя,а не като писар на Шкембе войвода.Ще му скъсат ританките.

31

Анонимен

преди 3 години

Казармата трябва да е задължителна, включително трябва да се повикат и тези набори, които досега не са служили със задна дата.

30

До Боби

преди 3 години

И си прав, и не си!Мойте наблюдения се базират на лично участие в събития през 80-те, когато не само имахме армия, а и тя поддържаше постоянна готовност.Но... Една сутрин преди зазоряване в Н-ското поделение, ни вдигнаха по тревога. Изрично подчертавам, че не беше през зимата и всичкият състав (без запасняци), беше на място в рамките на предвиденото време. Оттам почна и драмата, от близо 300-те камиона и други, до 12 на обяд само половината успяха да тръгнат, а трябваше да са стигнали...

29

Анонимен

преди 3 години

при по-сериозна криза като Короновируса но със смъртност 20% а не 0.1-0.2% коя институция има логистичните възможности да направи реална карантина и триаж?--------Няма откъде да дойде такава криза и няма как да се създаде такъв вирус. Вече е ясно, че вирусът или е слаб, или ако е силен, не може да се разпространява. А в съвременните условия, при сегашното ниво на хигиена, просто абсурд да има такава пандемия. Вариантите са си старите - война с употреба на ОМП.

28

Турчин

преди 3 години

Всички българи сте дезертьори!

27

До 26

преди 3 години

Верно ли,бе?десетки хиляди програмисти?Къде ги видя?За всяка професия трябва да има хора.Ако имаше повече лекари,нямаше да умират толкова хора.А всяка уважаваща себе си страна има добре обучени военни,Дори и само за всеки случай.Тогава защо дадохме на американците 6 милиарда за изтребители,щом нямаме нужда от военни?Защо дадохме още два милиарда за стари кораби,щом не са ни нужни?

26

Анонимен

преди 3 години

Ако стане война всичките баиганювци тука ще приемат исляма да си спасят г ъ зовете

25

GONO

преди 3 години

До Оффф - много добре си го казал. Губене на време е това.

24

Бай Ганю

преди 3 години

Аз ще дезертирам!

23

Без средно до 28

преди 3 години

Чакай сега, ти роб ли искаш да ти ставам? Че строителни войски ми дуднеш. А ако те шибна с лопатата в гърба, а?

22

Сметалото

преди 3 години

Колеги, каква е идеята на армията въобще? Да ти защитава собствеността и благата. Ама то собственост и блага в тая държава имат много малко хора. Да си ги защитават те. На мен не ми дреме.

21

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

индивидуално е

20

жпеец

преди 3 години

отсега си представям как шкембати старшини как крадат нафта от камионите и месо за пържолки от артелната ..