54

Вагинални

преди 3 години

Вагинални е способен на всичко.Даже да плаща и на българи тролчета -- бедни люде, предателите никой не ги обича.Даже и Вагинални сигурно ви презира.

53

Анонимен

преди 3 години

"...където, според немски лекари, той е бил отровен с новичок..."От къде редови немски лекар знае какво е "Новичок", как действа, какви са симптомите и има ли антидоти? Още повече че това нещо на хартия трепе за под десет секунди. Бах, да бяха измислили някоя по-бавно действаща отрова, та поне да можеш да им се вържеш на измислиците ако поискаш...

52

Анонимен

преди 3 години

Два основни фактора са причината за осветяването на руските агенти. Първия фактор това е повсеместно ширещата се корупция. Втория това е антитеростичния закон на Яровой който задължава всички мрежови оператори да пазят данните за клиентите си за проведени разговори и получени и подадени смс-и 3 години назад. По същия закон в държавната база данни се съхраняват всички пътувания със самолети и влакове на всички руски граждани. Има и фирми които срещу заплащане продават незаконно тази информация.

51

дедо Ташунко

преди 3 години

Пълни глупости. Ако искаха да го светнат, нямаше никой да си прави труда да го трови. Излишни разноски. Просто щеше да изчезне безследно някоя нощ по пътя от спалнята до тоалетната, например. Не зная защо ни гъбаркат така бездарно.

50

Пропуснаха

преди 3 години

Ким Филби

49

Анонимен

преди 3 години

Като се почуствал зле от новия грип трябвало да вземе аспирин или ацетизал на език,че да запие с бистра водичка,щото според описанието на действието в организма му липсвало ацетсалицилова съставка за предотвратяване на неблагоразположението му на път,а инак казаха,че много си имат от новия грип с имена кръстен как наследник по род и нов представител.

48

МНЕНИЕ

преди 3 години

Путин трябва да си признае накрая . Има Доказателства - Вижте Гугъл Мапс - там може да видите как Агентите на ФСБ преследват Навални и му слагат ижекция Новичок , след това ще видите при качването му на Самолета му слагат втора инжекция с Новичок - и дори ако се заслушате внимателно ще чуете как единия агент казва - мамка му , този новичок е фалшив , да го омаам ли в главата с лопатата , другия отвръща - не , ако го омааш с лопатата може да оживее ще опитаме трети път с новичок .

47

СъвецкиМалоумници

преди 3 години

Поредната група МалоумниСъвецки шпиони разкрити за няколко часа с помощта на обикновен компютър и малко парички за вътрешна информация. КремълскотоЖуже направо е позеленяло от яд.

46

Анонимен

преди 3 години

Какво се очаква от нас, да повярваме, че страховитите и смъртоносни руски тайни служби не могат да утепат никой, дори със страхотно смъртоносни отрови, нито пък да действат с дори минимално ниво на тайност...

45

Анонимен

преди 3 години

Колко милиона годишно гласуваха ЕК преди време за противодействие на влиянието на Русия?Ей такива недоносчета пият от нашите парици , и по-неприятното, от наше име.Навални? Позор за него. Трябва да си много болен, че да си въобразил подобни смехории.

44

НОРМАЛЕН

преди 3 години

*** американофили Би58 се продава свободно в България и в цял свят и е по ефикасно от новичок .Е пробвайте по една глътка ако не вярвате!

43

Сандо

преди 3 години

имане, рожденни дати и тн. Как стои въпроса със закона за защита на личните данни? .. или тия са от "лошите" и за тях няма проблем

42

Патриот

преди 3 години

Белингкат са спонсорирани от чичо Сорозззз и бълват само пропаганда и фалшиви новини нищо друго !

41

SHEFA

преди 3 години

До Хахахххххххххххх....-ТОВА Е КАТО СЕРИЯЛА ДОЪРЗОСТ И ХРАСОТА-30 ГОДИНИ-И НЯМА КРАЙ.

40

Осветиха агентите

преди 3 години

От толкова време ги осветяват че вече са добили тен и имат афро-американски паспорти!

39

Хахахххххххххххх....

преди 3 години

...тези осветители наистина ни имат за канарчета - цяла група агенти на руските тайни служби от осем години гонят да отровят Навални и все не успяват!Хахахахахахаххххххххххххх.......!

38

Схемата

преди 3 години

Всичко е много просто даваш 15000 рубли на който трябва и получаваш информацията за 3 години назад за пътниците в самолетите с които е пътувал Навални до определена дестинация, както и за полетите до същата дестинация ден назад и ден напред. От там виждаш че няколко имена се повтарят години наред. За тези имена пак даваш 15 хиляди рубли на който трябва и получаваш списък на телефонните им разговори и адресите им. От тук нататък всичко се навързва и разкриваш отровителите.

37

Анонимен

преди 3 години

Навални е препил с боярщник.

36

Безвкусна дъвка

преди 3 години

Навални след като се разбра че за нищо не става си го прибраха за медийна акция.НО вече сме отегчени и от това.

35

Анонимен

преди 3 години

"На където вървят хората, стоките и капиталите, натам е прогресът. "Що за краварска заблуда!? Искаш да си модерен... ама роб