134

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази ФСБ като всичките и агенти се знаят, и даже по колко пломби имат в устите си. Ако това което прочетох е верно то ФСБ трябва да се разпусне, и да се направи чисто нова разузнавателна служба. Едва ли им е "толкова мека топката " на руснаците. Виж западните служби, ех западните служби, там всички са привидения, фантоми, джингибита, агенти "тип-007" и т.н. - т.е. ток и жица и всезнаещи Амин! Не, не сгреших - АМАН!

133

БРАВО!

преди 3 години

Този форум е пълен със слуги на лъжата, злото, дявола и комунизма и все от селата български. От такива неграм.отници европейци не стават...

132

Анонимен

преди 3 години

поредни измишльотини, хайде правете си нови серии на 007 че станахте смешни с тия новичоци и навалньовци, и как пък все оцеляват от тази жестока отрова.

131

Анонимен

преди 3 години

Доста с тези фалшиви измислени термини фили и фоби, които са използвани само с цел разделяне на хората на различни групички за да се обслужват чужди сили и чужди противо-български ценности, интереси.

130

Анонимен

преди 3 години

Путин като на покер тип Texas Hold'em ги изигра с картите на масата и спечели, но някой още не са разбрали или се правят на неразбрали.

129

Анонимен

преди 3 години

Още не е изпълнен плана за промивка на мозъци. Наред е нашия гербав ли беше. Нали и него го тровили преди 10 години ама сега се сетил, след "независимо" разследване установиха.

128

бях заразен

преди 3 години

До Чебурашка това не е ли министъра им Лавров

127

бях заразен

преди 3 години

Тези лекари не са ли полагали Хипократонва клетва

126

usaфоб

преди 3 години

До ЧебурашкаРусофил е термин, с който американофилите наричат всеки, който се противопоставя на агресивните американски имперски интереси. Русофил е всеки, който е против маниакалната идея, че американците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофил е всеки, който не споделя американското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според американофилските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофилски.:)

125

Анонимен

преди 3 години

Белингкат е световно известна разузнавателна компания известна с супер дупер сецретните си разследвания и източници на информация високо над Едуард Сновдън и Джулиан Асандж. Няма две мнения - Щом Белингкатго казва е 250 000% истина. И никой не може да го оспори, понеже по дефиниция твърденията а белингкат са неоспорими. Е те това е да си български журналист ;)))))

124

Анонимен

преди 3 години

Разследването е като сценарии от ранните филми за Джеймс Бонд. Елементарно и плоско. Иначе бързо млъкнаха и никакви санкции заради доказаните отвличания и случая с разфасоване на дисидент от Саудитска Арабия???? Ех тази "световна демократична общност"! Много принципна! Руснаците октомври 2002 избиха с газ в театралния център при Дубровка близо 200 човека чеченски терористи и заложници, но не можали да се справят с Навални и Скрипал? Айде стига!

123

Bond

преди 3 години

Някой сериозно ли си мисли, че ако КГБ е искало да очисти Скрипал и Навални, е нямало да ги ликвидира? И ще се занимават с някакъв си Новичок...Вие доматите с колците ли ги ядете или просто вярвате на писарушките?

122

11

преди 3 години

Бе тия елитни агенти, дето са ги разкрили тия, как пък само фамилиите са си променили? И си джиткат с истинските собствени имена? Аве не *** занимавайте с глупости!

121

Анонимен

преди 3 години

Прави впечатление, че Чебурашка се активира само при наличие на Навални, Путин и всичко около шайката им. Чебурашката служи за кинти на чужда държава за разпространяване и насаждане на изфабрикувани политкоректни твърдение.

120

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЧудя се как злобата още не те е изяла.А Хашоги Путин ли го уби? Няма ли да поревеш и за него?

119

Анонимен

преди 3 години

До Прав бе РейгънИво Христов е по-прав.

118

Анонимен

преди 3 години

Цяла армия елитни отровители го следва и не може да го отрови!

117

Анонимен

преди 3 години

Аве Чебурашник теб все те активират като се изтапанчи нещо за Навални и Путин?! Явно си агитчебурашникът на една агенцийка.

116

любопитен

преди 3 години

Много ми е интересно, защо САЩ и НАТО плащат160 млрд щ.д. годишно за разузнавателните служби? Като им трябва нещо, обаждата се на разследващия сайт и получават цялата информация на готово, с имената на агентите, псевдонимите, номерата на фалшивите паспорти и номерата на "тайните" телефони. Плащат няколко хиляди долара и всичко е окей.Явно и там крадат пари. Значи тука убихте змея, дори най-тъпия селянин от Средния запад на САЩ няма да повярва на тези измишльотини, камо ли средно интелигентен евр

115

пияница мистик

преди 3 години

До БайКольоКъде е измислена бе, балък, не къде е сглобена за 12 часа труд в Китай за 8 долара....Хахахахах, тук е пълно с малoyмници, дето си мислят, че като работят по поръчка на САЩ, те са изобретатели :))))