39

Анонимен

преди 3 години

Колко години работи комисията под ръководството на Робърт Мюлер? Колко $млн бяха хвърлени за доказване на руската следа? Накрая нито едно от съмненията не бе доказано. Но въведените санкции срещу Русия за недоказаните публикации не бяха отменени, а продължават да действат и да cмyчaт ресурсите на Русия. Целта на пиндостанските дадънии е да бъде забавено руското развитие, да бъдат прибрани значителна част от законните доходи на руската икономика.

38

Анонимен

преди 3 години

То има ли нещо,което да не отричат?! Лакеят им Тръмп сега не можаха да преизберат и....нещата отиват на зле. То вече е толкова ясно и прозрачно,че нищо за прикриване не остана. Цял свят разбра,че зад фалшивите избори през 2016...са те.

37

Анонимен

преди 3 години

Ех, ако не беше Путин, с кого щяха да плашат крехката джендърна психика на избирателите си, тези нежни транс души...

36

Анонимен

преди 3 години

Ха, хааа... естествено, че е Русия.А ако не е Русия, ще е Китай.А ако не е Китай, ще са марсианците.А ако не са марсианците... абе всеще намерим някого да топнем, например Русия.

35

Анонимен

преди 3 години

До ДО 1 ПАКЕдин пример: Борис Бабаян - оправи на Интел Пентиума ( и досега работи за тях - директор) . Първо малко попроучи, пък после лай!

34

ХайлиЛайкли те ша са

преди 3 години

След всяка издънка на "големите и силните" трябва да има някой виновен дето да им е "срраал в гащщите". Нема как те да са си виновни. За какво ги хранят толкова треолейчета ? За какво плащат на медии да пишат "правилните" новини? За какво са "силни" ако не могат да забършат под килимчето случки със собствената си некадърност?Ама как , ОТНОВО първобитните и алкохолизирани ватнници дето пият нонстоп бояршник са виновни .... или жълтите любители на прилепи... кой друг ? Те ша са. Хайли Лайкли ..

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ами като изостава русия защо ревът бре"Живей си с емоцията че от Русия по-велика няма.

32

Ром"с

преди 3 години

Правителството потвърди ....но не е казало кои стоят зад атаката .... ,а че руснаците стоят зад атакатА,това се предположения на медиите в САЩ.А"Днес" вади от част от контекса на информацията или просто ..банално е преписала отнякъде ,без да включват "сивотоС вещество" както повечето тук колеги-форумци.

31

Анонимен

преди 3 години

ами като изостава русия защо ревът бре тя изостанала пък хаква мрежите на великаните айде питай ги кое е верно

30

Анонимен

преди 3 години

Пищят не пищят, Русия системно изостава от останалия свят. Вече дори и най-обикновени журналисти от западни медии разплитат делата на руските тайни служби по отравянията и убийствата на опозиционери и то в най-големи детали. Имена, псевдоними, адреси, пътувания, почивки и т.н. Какво остава за специализираните западни служби. Холандците прихванаха служебните камери на т.н. хакери от ГРУ и месеци наред ги наблюдава и записваха. Едва когато арестуваха един техен колега в Испания руснаците се усетих

29

До 26

преди 3 години

Научи първо правописа ,пубере!Ако ги нямаше,,краварите ",да ти дарят това устройство чрез което плюеш,щеще да пишеш с химически молив,или с въглен по стените на градските нужници,като ти гледам примитивната мисъл......Земята е плоска нали?

28

Анонимен

преди 3 години

стига смешки ужким са най велики най добри а някакви си с ватенки им хакнали мрежатад а кажат последно каква е истината или пак са съчинили голяма лъжа като номера с българска следа в атентата папатаи разтръбиха в цял свят и сега мнага страни си го имат това за истина благодарение на наглите краваридето нанесоха страшна вреда на българия пък после разни празни ми обяснямат че соца правел пропаганда

27

Мали

преди 3 години

По думите на фащ,Русия са 20-30г. Назад в рехнологията но ето *** 20-30г компутър хаква специалните лъжливи измислени системи на федералните това е чудо как ли е станало

26

Анонимен

преди 3 години

тия пак ревнаха като вдовица за у.йпак са намислили някоя га.дост и си търсят оправдание

25

До БОБИ и подобни

преди 3 години

Боби ,пропагандата беше наша соц. практика! 45 години живяхме в лозунги за социалистическит рай и гнилият капитализъм Само че 100%от децата на руските държавници на висок пост,са западни възпитаници.Завършили са вАнглия,САЩ,Германия и Швейцария.Учат там,имат къщи и имоти и след това живеяттам.Родителите уж са патриоти,а пращат децата си на запад!...Да ще залезе западът и ще изгние ,това го чуваме от 75 години и всеки се стреми към ,,залязващите",а не към Саратов или Иркутск!!!

24

Анонимен

преди 3 години

смех горна волта атакува великите щатиили те на са велики или онова не е горна волта

23

бум

преди 3 години

Не знам защо Русия изобщо влиза в обяснителен режим на терористите сащ?!

22

Анонимен

преди 3 години

абе тия кравари нямали да спрът да *** като прасетабили най велики в техниката пък *** им правели кибер атакада кажат кое е вернотовинаги лъжат и на висок глас днеска едно утре точно обратнотона цел свят обясняват че русия била горна волта с бензиностанция пък сега ревът от кибер атакида си изнесат лабораториите за биологично оръжие дето обзаведоха в украйнаи по-старите дето са в грузия- кому го търсят там нали си и мат държава

21

Анонимен

преди 3 години

До БобиТе им знаят и кътните зъбки на Кремъл и си ги хакват по всички азимути. Проблема е че Кремъл дори не разбират че са ги хакнали.

20

това са сащ

преди 3 години

До Анонимен 11Да 30 години видяхме кой е злодея,потопил света в кръв....Ирак,Либия,Сирия и тн.