19

Hak yeri

преди 3 години

Коя атака? Този, както и много подобни, ако беше в нормална държава щеше да бъде съден, не само уволнен. Слушах му лекциите. Как мюсюлманите дошли да завладяват Европа, как евреите се поддържали едни-други, куп дивотии. И този ще готви млади хора да работят с малцинства предимно?! А ги настройва ксенофобски. После се сърдите на македонците като ви кажат фашисти.

18

Мутри ВЪН

преди 3 години

за 11 години ГЕРБ успяха. Който си позволи да каже истината в Бълария го уволняват, арестуват, убиват.

17

Мнение

преди 3 години

Щом се е стигнало да положението, че из стените на СУ да върлува ксенофобия и расизъм, то този университет би трябвало да бъде разпердушинен и без това ВУЗовете в Държавата са прекалено много.Това положение е недопустимо в нито един университет по света, наясно ли са някои хора?Наясно ли са някои хора, че там където подготвят за държавната администрация, за българската дипломация се допуска да се вихрят изтъпления от преподаватели да се прекланят и да преподават расизъм и ксенофобия е непопуст

16

ОСТАВКА

преди 3 години

Майко мила. Шведската мафия ще ни превземе.

15

Анонимен

преди 3 години

Това е само началото. Скоро необолшениките ще отворят и концлагерите за неудобни.

14

Анонимен

преди 3 години

До ммм ..!Ти си извършил благо дело, но попитай тези от НПО-тата и либерастите дали ще осиновят някое дете от подопечните им етноси. Само на думи са за права и свободи.

13

Анонимен

преди 3 години

Човека добре им го е казал Уж има право на свободно мнение, но да е политкоректно.

12

Анонимен

преди 3 години

Когато в този сайт пишех, че идва нов фашизъм не ми вярваха. Една от чертите на новия фашизъм е репресиране на другомислещите и недопускане на друго мнение, освен едно. Днес да оборваш друго мнение се нарича "език на омразата" и расизъм. Мой познат икономист скоро имаше проблеми, защото говореше против т. н. "пазарна икономика", която няма нищо общо с пазара. И както предвиди още през 1952г. Бертолд Брехт новия фашизъм идва от САЩ. Той ще бъде не само идеен, но и кибер такъв.

11

Анонимен

преди 3 години

Прилича на донос, днешните доносници са някакви НПО-та. Само че демокрацията тъй не работи, излезте и се застъпете за професора. Кое е повече една комисия или цял университет. Късе сте бе, гоблени ли плетете да ви таковам на гоблените.

10

ммм ..!

преди 3 години

Преди години осинових дете ...Сестра ми и зет ми водиха усилена борба срещу него защото е тъмен и от ...Те ме притискаха да го разсиновя, а пък мен и моята съпруга един ден ще ни наследяват техните две щерки.Това не го понесох; наем опитна адвокатка и тях през 2016 година ги осъдих на две инстанции.Но най-голямата присъда за тях беше от гора - бизнеса им се срина, хем е як, а те дължат и на банките доста пари; те пък са вече и пенсионери ...Не допускам език на омразата, ксенофобия ...

9

Не са го уволнили

преди 3 години

а просто са прекъснали гражданския му договор. Уволняват се хора, назначени на щат. Хоноруваните преподаватели са едно нищо от административна и финансова гледна точка. Особено пък в СУ, където ги експлоатират като египетски роби.През 80-те години подгониха дядо му, Стоян Михайлов, като дисидент, понеже беше прекалено културен и образован - подобно на Александър Лилов - за върхушката в ЦК, а сега историята се повтаря - внукът му е неугоден за либерастите и дембилните студенти.

8

Анонимен

преди 3 години

Да се забранят всички НПО, които се финансират от чужбина,това е спасението.

7

Анонимен

преди 3 години

Ми то е истина че комунистите за най - тъ.пите, бездарни, мирзи.ливи лъжци, ама не го казва.

6

Анонимен

преди 3 години

На тази територия истината не се толерира.

5

анализатор

преди 3 години

Добре,реалностите днес са такива ,че прекратиха гражданския/а не трудов/ му договор.Но питам-какво в лекциите му,не беше ВЯРНО?Всичко е истина,но извратеността в анализа да "добро-лошо,истина-неистина",доведе до този неправилен изход.С прекратяване на договора ьвизирани етноси нито ще станат по-добри,умни,работливи и пр.Ще си останат действително в 7-ми век.

4

Анонимен

преди 3 години

доволни ли сте? това че човека нарече нещата с истинските им имена? *** вие всички сте страхливи мишоци и след време юнаците от "шведските" квартали ще убиват синовете ви и ще обработват дъщерите ви......ха сега *** - изтрийте това мнение!

3

Анонимен

преди 3 години

Мирчев е от комунистическо котило. На какъв език да проповядва,освен на езика на омразата...

2

отвратен

преди 3 години

Който си позволи да каже цялата истина за това ,че шведите са най-мързеливото и най-крадливото племе на земята го уволняват !

1

+

преди 3 години

*** си Е *** дори и профессор да стане.