23

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е как ще се получи примерно филм примерно по книгата "Синовете на великата мечка" Все някой обратен индианец ще намерят да сложат ама ще е супер да видим и един афроамериканец в ролята на вожда с набучените пера и тн. Когато хората работят им се дават награди по-заслуги особено в изкуствата (не са на норма като други и е леко субективно ) ама да се налагат квоти задължителни прилича на едни други строеве, които уж американците борят. Ограниченията убиват изкуствата ..

22

Анонимен

преди 3 години

Увеличаване на еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

21

Анонимен

преди 3 години

Киното не е мъртво, но Оскарите са!!! Поне за мен.

20

Анонимен

преди 3 години

Гледам стари филми само. Това новот даже не са филми, а някакви бързо сменящи се шарени и шумни кадри.

19

Премъдър е Радев

преди 3 години

Не забравяйте на изборите БСП !!

18

Анонимен

преди 3 години

В Индия или в Китай и Нигерия трябва ли да има поне 1 бял във филмите номинирани за техните аналози на оскарите?

17

Анонимен

преди 3 години

Ко ме интересуват новите бози. Имам си дискове. Опасен чар, Оркестър без име, Форест Гъмп и т.н. Към 100 са и никога не ми омръзват.За каубои педеругги филми не ми се гледат

16

Анонимен

преди 3 години

Оскарите отдавна нямат същия авторитет не е от вчера.

15

Анонимен

преди 3 години

Ами с тия от рода Батман срещу семейство Мейзга, Човека *** срещу Годзила, Карлсон, Буратино и Патето Яки срещу Чък Норис..... естествено че ще го умъртвите това кино.

14

Анонимен

преди 3 години

Не че имаме някакъв шанс,но все пак. При нас няма много цветнокожи и азиатски актьори ( казвам го с ирония,много ясно, че няма). Значи ако снимаме някакъв филм и искаме да има някакъв международен успех трябва да наемаме сега някакви хора от всеки край на света,за да няма сърдити.

13

Анонимен

преди 3 години

До 11 Тони... Задължителни квоти означава едни хора без никакви заслуги,спуснати там по задължение. Това не ми се струва много демократично. Издигнете си едни гейове и си гласувайте за тях. Кой ви спира. Мнозинството печели. Никой не ви е длъжен да се съобразява с вас ако сте малцинство.

12

Последни новини...

преди 3 години

... от Холивуд.Вече няма да бъде номиниран за Оскар за Най-добър филм ако във филма не участва ПОНЕ ЕДИН АФРОАМЕРИКАНЕЦ или *** . Такива филми директно отпадат от номинациите . Решението вече е гласувано и прието. Това са новите изисквания на комисията по Оскарите.Приятно гледане.

11

Анонимен

преди 3 години

Всякакви там джендери,ге йове,тъмнокожи,кафяви и нз си какви сега мислят,че са на върха и почват да муфтят,за да намазват от баницата без да са заслужили с талант и работа. Скоро това ще се разрастне във всички сфери на живота. Обаче тъй като са много лакоми ще дойде моментът в който ще се прекрачи границата и белите чрез разни крайнодесни парти ще вземат властта в много страни. Хитлер е дошъл на власт с омраза към еврейте. Друг ще дойде на власт с омраза към джендерите.

10

Тони Бонбони

преди 3 години

Голяма победа за LGBTI общността и малцинствата, време беше! Но още има какво да се направи като например задължителни квоти във властта!

9

Киноман в оставка

преди 3 години

Киното наистина е мъртво.Американското кино.На всички мнооого им писна от *** толерастки филмчета пълни с актьори набрани на квотен принцип и все за разни супер герои които през половин час спасяват света.Читав терорист,руснак и извънземен не остана.Шаблона стана скучен.Показват главния герой какъв е уббитак... показват лошия колко е могъщ... първо добрия губи ама после с помоща на верни другари побеждава .Хепи енд и кадри на възраждащото се човечество.... Едно и също всеки път.Скука.

8

V

преди 3 години

Киното умира .А сега нета ще убие и телевизията. Трябва форматите да се по малки .Като при филмите на Чарли Чаплин. Все пак телевизията ще остане заради политическата пропаганда ,но киното е тотално мъртво .При телевизията журналистиката ще бъде заменена с ,,експертна пропаганда,, Хора които ще ни се представят за все по големи експерти ще ни лъжат че нато и ЕС са като слънцето и водата за българският народ .Няма да има журналистика а само студия за облъчване .Няма да се самоиздържат ;)

7

Анонимен

преди 3 години

Петя, заглавието ти е подвеждащо! В статията си коментираш единствено оскарите, които нито са единственя, нито са най-авторитетния конкурс за кино в света. Кой се интересува от оскари вече? Всеки който може да гледа филми ли разбира от кино? Нещо като всеки е фотограф като има камера на телефона си....

6

Анонимен

преди 3 години

Кой е казал, че Оскар се дава на стойностни филми. Оскар се дава на ширпотреба и на масовки, комерсия за масите. Киното не е умряло, но да търсиш нещо стойностно сред оскарите, все едно да търсиш пъстърва в бидон с цаца.

5

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Както писа Колегата :С тез изисквания за ОСКАР..Ми се повръща:Задължително трябва да има:-един черен, един Дженифър, един Бисексуален, и Жена от малцинствата...Еб.а.т.и АКАДЕМИЯ ТА за ОСКАР.

4

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

31.Септември......Убихте ме..Септември винаги Е бил и Ще Бъде с 30. Дни.Ама Карай....