63

До Петя Славова!

преди 3 години

ДНЕС. БГ, ако не ми триете коментарите, и ако ми дадете поле за свободно изразяване на мисълта, ще имати възможността да копирате и други мои мисли! Например: ЦЕНЗУРАТА УМРЯ! ДА ЖЕВЕЕ ЦЕНЗУРАТА! ... С уважение: СКОРПИОН!

62

анонимен

преди 3 години

Съвременните технологии парализираха киното , а пандемията го доуби . Американски *** заливаха непрекъснато телевизиите и формираха нисък вкус най вече у подрастващите , които в много малка степен бяха запознати с велики италиански , френски , руски режисьори , създали в близкото и далечно минало истински шедьоври . Общо взето съвременния кино фон е жалък .

61

Анонимен

преди 3 години

Когато по телевизията дават филми "с оскари" ги избягвам доколкото мога. Повечето от тях просто не стават за гледане. За да се съобразиш с всички изисквания, филмът ти трябва да е боза. Е, като е боза няма кой да го гледа.

60

Анонимен

преди 3 години

Американското кино е мъртво, иначе киното на другите държави е в разцвет, пълно е с оригинални сценарии и кино шедьоври, а холивуд се изчерпа.

59

Анонимeн

преди 3 години

Сюжета ще си е същия, само че в коледните филмчета ще се влюбват само с различен цвят на кожата, след главните герои, ще се вървят гей, лесбийка, човек в инвалидна количка, един в усмирителна риза, азиятец каратист, два трима индиянци, една от Лъвов мост и едно дето хем ще го болят гърдите, хем ще го сърбят топките. Виждал съм доста сюжети в които главния герой умира още в началото на филма, не видях правило колко време трябва да играят, така че ...

58

До 68

преди 3 години

Заради 2-3% гейове и лесбийки искат да накарат 97-98% от обществото да ги харесва, за да може тия 2-3% да им е хубаво. Лошото,е че след 40-50год. вече ще са 20-30% защото подрастващите са със слаба психика и ще искат да са модерни. И така се разваля едно общество. Но! Природата си знае работата. Обратни е имало винаги, но за хиляди години винаги са си били подтиснато малцинство. И сега ще е така, може да сте сигурни

57

И баба знае..

преди 3 години

На сила хубост не става. Каквито и закони да измислят, аз няма да харесвам филми с участието на транс сексуални, просто защото не са ми приятни. Всички тия закони няма да помогнат на малцинствата, а обратното - целят да съсипят нормалните общества. Ако са слаби - като българите, ще ги съсипят. Но силните общества още повече ще злобеят срещу малцинствата, защото насилствено им се налага да ги харесват. Последният Терминатор е съсипан, Star Wars е съсипан - това е резултата от новите правила

56

Анонимен

преди 3 години

Oще ли се гледат американски бълвочи?

55

Анонимен

преди 3 години

това означава че вече и нормалните ще имат по голям шанс защото в момента са малцинство.

54

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме че без да се налагат такива насилствени правила хората се кефеха на ЕдиМърфи, Уил Смит, Джеки Чан, Питър Динклидж брилянтен в "Игра на тронове" защото това са добри актьори с харизма и присъствие което печели зрителя. Не се налагаше хората да ги харесват защото са бели, черни, сини, високи, ниски, жени, мъже... Това са хора сами са си извоювали полулярноста и звездния статус.

53

Анонимен

преди 3 години

Казано с много по-малко думи: Определени са новите правила за получаване на филмовите оскари - не е от значение художественото съдържание на филма, а неговата политкоректност!Е, ние вече сме го преживели и много трудно могат да ни учудят. Оцелели сме и пак ще оцелеем!

52

Кино Соростиер

преди 3 години

Любимите американски филми са ми тези в които Валхала е пълен с неггри, доктор Уотсън е китайка, Орфей е монголец, папата е жена, а Цезар пакистанец. Обаче ако има роля на жена сериен убиец на бели мъже тя задължително се дава на красива актриса като Чарлийз Терон в пълно противоречие с реалното.

51

Анонимен

преди 3 години

Абе то джендъртенденцията да беше само в киното....с мед щях да ги храня.

50

Анонимен

преди 3 години

Добре, че нямаше такива изисквания когато твориха Сержо Леоне и Енио Мориконе, та има какво да гледам, което не омръзва. За да издаде романа "Тютюн", Димитър Димов трябвало да добави геройски образ на партизанин, и така идва героинята Лила... След 89-та романа е издаден и в оригинал, разбира се. Та ние знаем що за *** са квотите за каквото и да било, които изместват знанието и таланта.

49

???

преди 3 години

Е, от известно време въпроса "филма хубав ли е или американски?" се смени с "филма хубав ли е или е номиниран за Оскар?"

48

Пича

преди 3 години

Въпрос: Откога Плюскарите се водят еталон за качествено кино? Напоследък там нито се оценяват редките стойностни независими филми, както е по фестивалите в Европа, нито имат някакво чуство за хумор и забавление, та поне да отличат популярните хитове, както беше при наградите на MTV. Бъкел - просто разни продуценти един на друг си надуват байряците, и се хвалят като робовладелци кой има повече тъмнокожи в плантацията- пардон, продукцията. Ако искате кино, не го търсете там.

47

Неразбрал

преди 3 години

А в пАрното кЪ ша е?....за един прЕател питамседем жужута ръчкат една тъмна траверса па она мандръса Снежан/к/а.Тя па гали котиту на приятелката си инвалид

46

Анонимен

преди 3 години

"...обяви, че 31 септември 1983 г. е точната дата за смъртта на киното, тъй като тогава навлиза дистанционното управление на телевизорите."#Странно, телевизорите София-81 в производство от 1981 година ги произвеждаха в два варианта - с дистанционно и без дистанционно.

45

...

преди 3 години

Абе то е ясно, че пуканките ще изместят реалното кино! Поради простата причина, че там са парите! ето за пример поредицата приятели (стара вече), но там 20-25 минутно филмче но с рекламите и го дават час! После в поредиците можеш да измисляш какви ли не продължения! А се и виде и с велики филми като Индиана Джоунс и Междузвездни войни, че можеш да набалбукаш сума ти безсмислени епизодчета ида направиш милиарди на гърба на смислените, стари такива! Та така!

44

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам манга или по-добре хентай, нищо и никой актьор не може да пресъздаде въображението ти от лично нарисуваната творба.