71

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Не е за престъпления"Баш за престъпления е. Я кажи, кой закон в Германия пази бивши политици от наказателно преследване при данни за извършено от тях престъпление. Конкретно, името. Без усуквания.

70

Анонимен

преди 3 години

Ами какво да каже .

69

джадев

преди 3 години

На тази територия терорът (физически и психически, явен и таен) не е спрял от 1917 година.Това оказва влияние и на генетичното развитие на нацията. Просто вече липсват определени гени. Резултатът днес е видим с просто око.

68

Болшевик

преди 3 години

За болшевика убийството е лека форма на забавление. Виж, истинско забавление е когато болшевикът надигне бутилката с водка !

67

Анонимен

преди 3 години

До Щирлиц"Убийствата на свои руските управници ги правят и за забавление. Никой не им търси отговорност."Ти за какво мислиш Путин си пусна да му се прокара закон, че не може да бъде преследван за извършени от него престъпления? Блатото сигурно е единствената страна в света, къде официално ръководителя на държавата може да е бандит напълно законно.

66

Анонимен

преди 3 години

Лавров да говори за етика е като африканска петниста хиена да говори за веганство. Рушия = Африка със сняг; Венецуела - от всеки кладенец нефт, но с дълги опашки по бензиностанциите, това само комунистите го могат.

65

малко знаещ

преди 3 години

Що ли некой забравят че и Навални е поработил в кгб както и нашея агент буда ???

64

Анонимен

преди 3 години

Разкритията на CNN са толкова забавни че господин Лавров е хубаво да купи една каса шампанско и да почерпи бандата от Кремъл както направи Жириновски по случай избора на Тръмп. Тогава пак беше много забавно но от 3-ти ноември вече не е.

63

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотОт руските патриоти с български тескерета няма по-големи комедианти.

62

Патриот

преди 3 години

Навални направо да се прекръсти на Забавни и да се ориентира към стенд ъп комедията!

61

Анонимен

преди 3 години

"Чисто" руския МС-21 се спъна още на старта. По замисъл крилата му трябваше да бъдат от въглеводородни нишки, но тъй-като САЩ наложиха санкции точно на този вид стока заради Крим се наложи те да се изработят от метал и съответно да увеличат с няколко тона теглото на самолета, а това води до много други функционални изменения във възможностите на самолета.

60

Анонимен

преди 3 години

Первазът на пода скрива интелектуалното ниво на голяма част от коментиращите.

59

Анонимен

преди 3 години

Понеже тук се заговори за руския курник МС-21, днес научих че Елон Мъск е подал документи до международната асоциация за пътнически полети за ползването на пътническа ракета Старшип с капацитет от 100 пасажери, ако принципно получи разрешение за такъв вид превоз е решил Старшип да я направи публична компания за да набира капитал от инвеститори за нейното реализиране.

58

Анонимен

преди 3 години

До до 55 /Прав е ЛавровТрезвен ли си? Наричаш пътническия средномагистрален самолет МС-21, снабден с чисто руски двигатели ПД-14 и пътническия самолет за къси разстояния ИЛ-114 конвенционални оръжия?! Сбъркал си цирка с представление в операта.

57

Щирлиц

преди 3 години

Убийствата на свои руските управници ги правят и за забавление. Никой не им търси отговорност.

56

Анонимен

преди 3 години

До 59Дрън-дрън.Самите засегнати и обвинявани в притежание на дворци в чужбина в повечето случай не отричат.Някой от тях даже имат и чуждо гражданство.Един тв журналист ,даже нагло се изцепи ,че той критикувал западната политика ,а не култура и природа,та затова имал 2 вили на брега на езерото Комо в Италия!

55

Анонимен

преди 3 години

До олигарсите са добреМина времето, когато европеецът се радваше на весел, охолен и безгрижен живот. Богатите руснаци, избрали в близкото минало Европа и Северна Америка за постоянно жителство, работа, отглеждане и възпитание на децата си, се връщат в Русия, защото сега в пандемията, европейците все повече заприличват на роботи и зомби, а Европа и Северна Америка - на една обикновена лyдницa.

54

до 55 /Прав е Лавров

преди 3 години

Всичките "чисто руски" самолети, които ти изброяваш са конвенционални оръжия, които няма да свършат никаква работа в предстоящата космическа война. Ако мислиш, че ще уплашиш някого с конвенционални оръжия и нови технологии, ставаш смешен, ама много смешен... читател

53

ВРАЧАНИН

преди 3 години

Няма Новичок има *** които вярват на ТЪПАТА хамериканска ПРОПАГАНДА! Този цирк се гледа само по американските филми .

52

Анонимен

преди 3 години

Разбира се ,че са забавни,с блатная обичат ,да се гаврят от Човека в Белия дом до последнит клошар.Просто никой не взема на сериозно ,водкаджийте.