66

Анонимен

преди 3 години

3 пръча и 1 коза. Немаше ли едни таквизи сценарии у едни нощни филми...

65

Кюстендилска Слива

преди 3 години

Какво стана Майчето още ли търси вановете с двойно дъно натъпкани с фалшиви бюлетини? Може би въпросните тримаМалоумника имат някаква информация да и помогнат?

64

гражданин

преди 3 години

"Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака!"

63

истина

преди 3 години

Две отрови ще спорят коя е по отровна.

62

Протестираща

преди 3 години

Това ли алтернативата??? Тия три *** пръча и за капак сестра Галева??? Ясно, щем нещем ще гласуваме за ГЕРБ!!!

61

хаха

преди 3 години

Има ли нещо което да не е ясно?Тези тримата нямат нищо общо с тълпата, която ходеше на протестите!Тези тримата се самоизбраха за предводители, но тълпата не стои за тях!

60

Баф мааму

преди 3 години

Тримата *** и Мая Костинбродска! Голема комбинация.Направо тия тримата се преливат в сестра Галева-три в едно демек-трима мошеника се превъплъщават в Мая!Явно са се изчерпали, та Мая ги прибира под крилото си.В Пловдив прибра и една тотална ***-Сузана Николова,който обиколи всички партии с изключение на ДПС..Абе-голяма сила става тая Мая,ей...

59

Даа!

преди 3 години

До Русия=ПсихиатрияА кабинета не е ли за затвора ?Нещо за реултатите : България най-бедна и най-корумпирана държава !И по времето на ГЕРБ , младите напускат държавата , защо ли ?Това не е казано от народа , а от ЕК на ЕС !Не те ли е срам от такива резултати ?

58

близнаци

преди 3 години

Отровното трио , срещу отровният кабинет !Някой нещо ,...А ?

57

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Тези тримцата след изборите направо да отиват сами в Централния Софийски затвор. Участието им в опита за преврат няма да остане безнаказано.

56

Анонимен

преди 3 години

Има ли кой да гласува за тези (Кои са те ) ... тези хора милеещи за добруването на Българина, винаги ми напомня вица за песимиста и оптимиста : песимиста каза : не може по зле а оптимиста каза : може, може ....

55

Анонимен

преди 3 години

Субектите които предстои да донесат "Промяната" в "Няма такава държава" - "Отровно трио" "Системата убива", "Има такъв народ" !?

54

Атанас Велмазов

преди 3 години

ДЪНОТО НА ВСИЧКИ ДЪНА !!!!!!!!!!!!!!!! ЗАТОВА НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! И ПАК , И ПАК , И ПАК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА ТИ ПИ.КАМ НА АЛТЕРНАТИВАТА

53

Анонимен

преди 3 години

Желая им провал на изборите, да постигнат резултат 3.99% и

52

същата работа

преди 3 години

До Софийски демократ Няма как Христо Ивановци да са читави с разни като пробутвания за " виден образователен експерт" евентуално при бъдещо вризане в парламента Емил Джасим - така го беше определил един негов съпартиец- какви кадри имали!? Кога станаха експерти тези , колко трудов стаж, иновации, международни публикации имат, и кога си повярваха- четете "Големанов" и все едно си е в наше време, не ли? И на Ицето кадрите, като тия на Баце - май живи "калинки"?

51

Един

преди 3 години

До Софийски демократКакво бъдеще са ДБ с генерал гном, Бойкикев (Маджо) и Рада дълбоката? Айде е лево.

50

Анонимен

преди 3 години

Важното е тулупа да го няма,че ми писна вече.

49

Анонимен

преди 3 години

До Софийски демократ 53Мооооля? От къде падна бе човек? По-скоро на какво си паднал? Доган привика само ББ и Курделия, и Бойкикев обиден превзе с десант Росенец. Да не говорим преди местните избори, когато го изловиха инкогнито около къщата в Банкя. Хаха! За сикаджията, който не трябва да въде забравен когато стане премиер да не говорим.

48

Анонимен

преди 3 години

Всичко се изясни. Голямо напъване беше, че не са платени ама.....

47

Stanislav

преди 3 години

Всичко за заветните 4%.