11

До 10

преди 3 години

Само да те информирам, че Надя нямаше театрално образование и затова беше толкова истинска. Без патоса и приповдигнатия тон, на който ги учеха в тогавашния ВИТИЗ. Например в "Дами канят": - Да избягаме, Екиме.И фалша при ония, дипломираните актриси от същия филм.

10

ПОКЛОН

преди 3 години

Велика Велика ВЕЛИКА!!!!ПОКЛОН!!!

9

Анонеимен

преди 3 години

Много добри актьори имаше едно време защото слагаха голяма цедка кой въобще ще учи за актьор,то трябва да имаш и присъствие пред камерата,да си запомнящо се лице,просто дето се вика да си роден за актьор.Днешните едни безлични,едни изкуствени,ама то толкова бездарна работа,*** и пульо станал актьор,за сценариите да не говорим -простотия до шия.Затова и БГ филми вече не гледам,гледат си ги само тия дето са участвали и тия участвали в направата им,жалко за изсипаните пари в киното.

8

Ясно

преди 3 години

Таланта няма нужда от Витиз. Почивай в мир!

7

Жо

преди 3 години

До Анонимен 5Филм- "Двойникът"Доцент Кулишева, с две торби с чушки в ръце,закъснява за нАучен съвет и се оправдава с думите"Бяха пуснали чушки. До обяд щяха да свършат"

6

Леле

преди 3 години

Велика актриса! Още се смея с глас като се сетя за "Вземи ме, вземи ме лодкарю в своята ладия лека!". Царство й Небесно, истинска Родопчанка

5

Анонимен

преди 3 години

Аааа....., Надето Тодорова притежаваше невероятен талалант и излъчване!Дори смея да твърдя, че беше по-добра комедийна актриса от Стоянка Метафова и Татяна Лолова!Та умееше да превърща второстепени роли в Култови, които помним и до днес!

4

Анонимен

преди 3 години

Тази ли беше с чушките в институтЪТ!?

3

Анонимен

преди 3 години

- Лед няма ли ?- Чи как !

2

спомен

преди 3 години

Където и да си сега, Надя Тодорова, в мое лице винаги ще имаш огромен почитател!

1

Анонимен

преди 3 години

Велика актриса !Почивай в мир.