25

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха... опитал да метне банка, при това в Русия...Успех следващия път!

24

Анонимен

преди 3 години

Инвеститор? Малко му е...

23

Анонимен

преди 3 години

Опитал се е да преметне руснаците с доста милиони, но там номерата му не са минали.

22

Анонимен

преди 3 години

Това е добре, защото повече никакви свестни инвеститори няма да отидат да инвестират в Магучая. Най-много от тук насетне в Русия да отидат само инвеститори от Северна Корея.

21

Само дебилите

преди 3 години

Правят бизнес със Северна МонголияПада му се!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Опитал се е да прекара банка,като плати по-малко,това никоя банка по света няма да го допусне"Тук не си никак прав. Банките също фалират, особено при срутване на цените недвижимите имоти или цените на акциите. В такъв случай длъжниците просто спират да си изплащат кредита и банката фалира защото не може да си възстанови капитала който е раздала като кредити. Обезпечението на кредитите е рухнало по стойност.

19

Анонимен

преди 3 години

Опитал се е да прекара банка,като плати по-малко,това никоя банка по света няма да го допусне,а руснаците не можете да обвините по простата причина,че всички банки по света се подчиняват на една голяма банка в САЩ и банките са обвързани помежду си.

18

Анонимен

преди 3 години

Предполагам че е заложил акции срещу кредита. В този случай банката е поела риск. Вероятно срещу известна сума дадена под масата банката е приела като обезпечение на кредита акции които не са много читави. Междувременно акциите са паднали надолу и по правилата на запад банката е пила студена вода. В случая обаче се прилагат правилата на изток пускат се мутри и подкупени съдии.

17

Анонимен

преди 3 години

Глупости,просто банките не обичат да ги прекарват,а руснаците не може да обвинвате, по простата причина,че банките в Русия не са руски,а рублата е свързана със световните валути.

16

Анонимен

преди 3 години

Вината си е негова. Отишъл да прави бизнес на най-неподходящото място Русия. Той не е ли чувал за ЮКОС и фонда Харитейдж?

15

Поправете грешката

преди 3 години

"600 000 000 милиона рубли"?!

14

Пян Гъ

преди 3 години

Стига глупости. Навсякъде по света (голям) бизнес се прави по 1н и същи начин - хартиено уважение с водни знаци на когото трябва. Колкото е по-богата държавата, толкова сумата е по-голяма. Липсата на корупция е само медийна илюзия за подобна липса. Ще умра от смях, ако ми кажете, че властите не знаят какво правят Закърбърг, Гейтс и Мъск. И знаят, и участват... Приемете нещата и не се излагайте.

13

Щерев

преди 3 години

Изречението: "Междувременно той изплати изцяло кредита в рамките на извънсъдебно споразумение." казва всичко!Сам е признал вината с действията си! А сега ще го съдят за опит за измама в особлено големи размери. И тук не трябва да се доказват намерия, той го е извършил, а после се е отказал от извършенето. Имама консумирано деяние, не намерение.

12

Анонимен

преди 3 години

В Русия ПЪРВО се инвестира в регионалните чиновници които придвижват "инвестицията" нагоре и чак като се получи благословията от върха работата може да почва.Освен това "инвестицията" не е еднократна а периодично трябва да се актуализира и осъвременява..

11

Ванко

преди 3 години

Русия е Световният Ресурс.Часовникът прави тик-так.Почти сме във Времето,когато Тя ще изнася по тръбите вода за Европа.Освен природен газ,който Никой не може да спре.Никой..

10

Анонимен

преди 3 години

4, за какво лежи Виктор Бут? За намерение да извърши търговска сделка. Да те вкарат в затвора за това, че си имал намерение да извърши търговска сделка.Какво престъпление е извършил Виктор Бут?

9

Анонимен

преди 3 години

В Русия първо се ,,инвестира"в правилните хора и тогава въртиш бизнес.Това да му не САЩ ,да развива бизнес без да е ,,уважил" власта!

8

Анонимен

преди 3 години

Горкия крадец. Взел заем и върнал само малка част. И тез лоши руснаци да го карат да върне целия... Как не ги е срам!

7

Анонимен

преди 3 години

Сигурно добре познавате известния и уважаван американски инвеститор Майкъл Калви. Този прекрасен бизнесмен и основател на инвестиционния фонд Беринг Восток взема от руската банка Восточни кредит в размер на два и половина милиарда рубли и след 2 г. го връща, като прехвърля на банката 60% от акциите на регистрирана в Люксембург компания, но нахалните руснаци имат наглостта да го обвиняват, че бил върнал 1/4 от сумата. Такъв уважаван инвеститор им направи чест и взе кредит от тях, а те ...

6

Ванко

преди 3 години

Русия е мноооого трудна за Колония..Питайте оня от Корсика и другият,с мустачките..И лека нощ на русофопчаата..