27

За чалга поколението

преди 3 години

До ГеоргиЧе е зле, зле е, ама много се радвам на дъртаци от по-"добрите" поколения дето са позволили това да се случи. Едно дете израснало 90-те с чалга с какво е виновно че баща му и майка му (баба, дядо) не са му показали друго. Ама това си е черта на простия човек, проблемът никога не е в него, а в някакви съществуващи и несъществуващи концепции....

26

НА СЕЛО

преди 3 години

КЪДЕ СА РАЖДАЛИ? НА ПОЛЕТО или У ДОМА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ РАЖДА В БОЛНИЦА.

25

Анонимен

преди 3 години

Лекарите не са длъжни никому, след като постоянно ги плюете.

24

Нона

преди 3 години

В тина киркова от време оно връщат родилки с контракции. Колко почернели семейства са оставили...

23

Хак да ни е.....

преди 3 години

Направиха болниците търговски дружества и те заприличааха на махленски дюкяниВъртят си търговийката, а хората кучета ги яли !

22

Анонимен

преди 3 години

Защо не са отишли в Сливен , а в Стара Загора? Стига сте писали глупости, като търсите сензация. В крайна сметка е родила и всичко е наред. Да е живо и здраво детенцето. Питайте отговорните лица колко ваксини има за България

21

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

А свекървата да не се прави на всеопрощаваща, ами да съди и трите болници + МЗ, защото това, че при тях все пак всичко е приключило добре, не значи, че утре някоя родилка няма да умре на магистралата обикаляйки родната ни татковина в търсене на лекар с човешки облик.

20

Анонимен

преди 3 години

Промяната на радеФ е факт!!!!

19

Анонимен

преди 3 години

До Така ли?Не светът, държавата е длъжна! След като всеки месец прибира данъците на гражданите си - преки и косвени!

18

до 18

преди 3 години

естествено, че е така. Какви са тия плоски коментари?! Жената има нужда от лекарска помощ и трябва да я получи. Нали за това плащане здравни осигуровки, крепим болници и т.н. Утре ако се напиеш и си пръснеш главата посред нощите, да те оставят да умреш като куче защото "напукал се и света му е длъжен ли ?"... егати простащината. пасмина

17

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Да обобщим. Едната болница не работила. Във 2рата охраната (разбирайте някой дядка) решил да се прави на Бос и им казал да дойдат сабалем (що за нагла жена е тая, че решила да ражда през нощта), а в третата ги върнали,щото видиш ли в СтЗ не приемали ямболии, освен ако не е спешно!!! Жената ражда бе каппути, колко по спешно искате? Да дойде с наполовина показало се бебе и огнестрелна рана ли? После се чудят и реват защо ромите ги бият.

16

Анонимен

преди 3 години

Няма място за родилката, понеже не са си платили. Раждането отдавна е превърнато в бизнес за лекарите. Не си ли платиш предварително за екип, нищо добро не те чака.

15

Анонимен

преди 3 години

До ...Тракия е частна и цените са високи. Доколко е добра.... друг въпрос! Когато наистина имаш здравен проблем, от значение са добрите лекари и апаратурата. Дали коридорът е с мрамор, не ти е приоритет.

14

до 13

преди 3 години

Живота е такъв какъвто си го направиш приятел. И да, прекрасен е. Прекрасно е да имаш деца. Прекрасно е да видиш, че ще остане нещо и след тебе на тоя свят. Не се оплаквайте, а се трудете. Евреите имат една поговорка - единственият начин да превърнеш времето в пари, е чрез работа. За жалост вече няма идеали, каквито е имало преди 50 години. Вижте какви са били мъжете и жените преди 50 години - спретнати, стегнати, усмихнати. А са живели по-бедно от нас.. не е до парите, а до културата

13

Анонимен

преди 3 години

Просто..... без коментар!А разни уж доктори по цял ден обикалят по телевизиите! Позор!Не ми се мисли, ако е родила посред пътя!

12

Анонимен

преди 3 години

Ямбол и Сливен са столиците на цигуандия.

11

магистрала

преди 3 години

Добре де, може да нямаме нито една болница, в която да родиш в половин южна България, но за сметка на това имаме перфектни магистрали (в ремонт), по които да обикаляш да търсиш.

10

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Не досаждайте на...тикволандските лекари с някакви си...родилки,дето се...мотат из болниците,и пречат на доффторите да...борят Коронавируса.(платено...съобщение от централата на ГЕПИ)

9

Анонимен

преди 3 години

ТВА И ПРИ ТУРСКО ГО Е НЯМАЛО

8

Георги

преди 3 години

Младите да се насочат да учат за лекари, след 5-10 години ще има много работа за тях. Лошото, е че с тази култура и възпитание не знам какво ще излезе. Чалга поколението е много зле.. Доко доко.. няма кой да ти направи пломба даже