47

Анонимен

преди 3 години

Жената имала нужда от лекарска помощ и трябвашо веднага да я получи, иначе ще бием лекари.Що не бихте Алибегов, когато той напълни болници и ви взе парите, за да има за него и сервитутките му?Щот сте ей такива балами. Скачате на умните и козирувате на тъпите!

46

гост

преди 3 години

това не е държава, пълна *** сме

45

До 41

преди 3 години

Един ковид е 2 бона и ти лежи почти месец като трябва да го къпеш, интубираш, пазиш и бля бля.Една родилка е 2 бона за няколко часаКажи ми пак за далаверата, ***

44

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовПри управлението на твоята партия как беше?

43

До 48

преди 3 години

Вие ги биете, че не ви обгрижват...Те ви показват среден и отиват в Германия, понеже им е писнало от ***...Кой ли е губешият... Хмммм

42

Анонимен

преди 3 години

Таке е като няма обособени ковид болници, а нормалните са превърнати в такива... Човек няма къде да иде....

41

Георги

преди 3 години

Карайте децата си да учат, възпитавайте ги, дисциплинирайте ги. Това е единственото спасение за една държава. Държавата я прави народа, не политиците.

40

Жалко, но факт

преди 3 години

Като човек сблъсквал се с предродилни премеждия , вече под новини за бити лекари веднага слагам "харесва ми" .

39

Анонимен

преди 3 години

Крадечо е болен, да изтърве една пациентка

38

а като сме смеехте

преди 3 години

на носещите маски ви беше все едно къде ще раждатееййй *** народ!

37

Анонимен

преди 3 години

Умирате по стълбите, защото не спазвате мерките. Правителството на Борисов ое лятото ви предупреди до какво могат да доведат вашите платени от Дубай протести!

36

Анонимен

преди 3 години

тези болници са за затваряне. Пълно бехаберие

35

ТАКА Е

преди 3 години

На село и извън градско трябва да се ражда навън. Дори и в днешно време не е задължително да се ражда в болница. Жените от село са много здрави жени и могат като бабите си да раждат по къщите и дворовете. За селската жена няма нищо по-добро да ражда по естествен път на сред природата. В държавата ни също няма място и за ваксините да се правят в болници, а на открито на палатки пак навън с наредени решетки и чакални на открито.

34

АНТИКОМУНИСТ

преди 3 години

Живеем все още в демократичен комунизъм. Наистина събират ни от всички хора данъци и чужди осигуровки да плащаме тук НЯМА индивидуални партиди при социалното осигуряване. Държавата събира всички пари и по комунистически социално и ги раздава на калпак. Така моите ПАРИ НЯМА ДА СА ЗА МОИТЕ ДЕЦА И ЖЕНА А ЗА ЧУЖДИТЕ. ПЪЛЕН КОМУНИЗЪМ. В ДНЕШНО ВРЕМЕ ВСИЧКО И ПАРИ и ТОЗИ СОЦИАЛ-КОМУНИЗЪМ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ НАПЪЛНО. БОЛНИЦИТЕ ДА СА СИ ЧИСТ БИЗНЕС ПЛАЩАШ И ПОЛЗВАШ.

33

Анонимен

преди 3 години

Раждай в тоалетната като искаш ама външна

32

Анонимен

преди 3 години

Здравната система на ГЕРБ.

31

ДАНЪКОПЛАТЕЦ АНТИКОМ

преди 3 години

До Анонимен 23ДЪЛБОКО СЕ ЗАБЛУЖДАВАШ. СОЛИДАРНИЯТ ФОНД АЗ КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПЛАЩАМЕ ПАРИ ЗА ЧУЖДИТЕ ОСИГУРОВКИ И РОДИЛИ. ФОНДА Е СОЛИДАРЕН И ОТИВА В ЕДНА ЧЕРНА ДУПКА.С МОИТЕ УДЪРЖАНИ ПАРИ И ДАНЪЦИ ПЛАЩАМ на ЧУЖДИТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА.ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА СОЦИАЛНО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА.

30

vil

преди 3 години

Ще стане ли ясно какво ще се случи с -охрана от болница Тракия или трябва да се ражда само през деня

29

Анонимен

преди 3 години

Прехвалената болница Тракия се прави на изненадана...За да ги отпрати охраната,значи добре знае,как обикновено се реагира в болницата при подобни случаи...управата какво се прави на ощипана госпожица...а и от личен опит го знам ,когато съм търсел бърза помощ там...имаше 3-4 дежурни,които по-скоро гледат да те отпратят ,за да не безпокоят някой специалист от дадено направление по спешност...друг е въпросът до колко са специалисти,защото в някои частни болници се събират напусналите от държавните.

28

До 31

преди 3 години

А колко са оцелявали на къра, бе ахмак?