87

Анонимен

преди 3 години

Къде са били героите в бяло

86

Анонимен

преди 3 години

Тоест тази нощ и в Стара Загора не е имало къде да се ражда нали? Или някой е оскал от хората "приемна такса"?

85

не е за първи път

преди 3 години

Тези в Тракия се имат за голямата работа, а са издънка след издънка. И с коронавирус и без коронавирус са кръгла нула. Обаче на претенции са по-големи от Токуда!

84

Анонимен

преди 3 години

До ИлиевТо ти и твоята партия я натикаха там.

83

Илиев

преди 3 години

Да натикаш държавата си в помийната европейска яма от където няма излизане и да искаш отново да я яхнеш,ето това е дебелоочие,дебелокожие,демагогия и т.н. *** народ сме и някак не ми пука за другите. Ако умрат двама евреи на болничните стъпала търсейки помощ,улиците ще почернеят от народ,искайки смъртта на Натаняху.У нас,хората по селата *** като мухи.Едни пълнят гробищата,други си пълнят банк. сметки,ние сме публика,която не е на себе си.

82

1

преди 3 години

До Alex2Алексчо, раждането е спешен случай, в цяла Европа важат нашите ниски осигуровки, нищо че там струва много на болницата! Но да се гаврят с родилка.... само тук...

81

До Баба ти

преди 3 години

До Баба тиРаждали са в къщи, и на нивата, и са умирали като кучета млади жени.... Пази Боже! ЕС 2020 г., ама на ужким...

80

Анонимен

преди 3 години

До Аз съм тояСестра ти да не е раждала през 1918 г. на нивата?

79

ДО 85

преди 3 години

До До 82И ДА УМРЕШ ПРИ УСЛОЖНЕИЯ?? Я ДАЙ ПАК ЗА ПРИРОДОСЪОБРАЗНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ И НЕТА...

78

333333333

преди 3 години

До Alex2Осигуровките са платени - дори от държавата да е - на всички бременни. Раждането е уж безплатно, ако не можеш да си позволиш глезотии. Уж... Върнахме се в 1943 г.

77

До 82

преди 3 години

Покрай модерните технологии - хората се завръщат към природата искат еко и чист въздух почват да търсят селския начин на живот. Напълно съвместимо е да имаш интеренет и да живееш на село с градинка животни и да раждаш вкъщи и да живееш природосъобразен начин на живот.

76

Аз съм тоя

преди 3 години

До СЕЛЯНИН СЪМРоден съм на село на полето, както и моята сестра. Всички в родата сме много здрави и силни хора като спартанци. Наложи ми се да работя в града и видях пълен ужас градски жени за нищо не стават слаби болнави едни лигли и захаросани кифли. Сестра ми роди второ си дете преди месец вкъщи здраво и силно дете.

75

Анонимен

преди 3 години

До Селска щеркаСелска щерке - вервам че си на 50+ хахаха.Днешните девойчета от село са същите като тия в града. Аз поне само такива познавам. А тия дето ги споменаваш ако ги има са по-стари от баща ми.

74

До 80 - Баба ти

преди 3 години

Разбира се, че не престъпление да родиш в къщи. Ако е по собствено желание-защо не!Както не е престъпление и да живееш без ток и течаща вода по собствено желание, а не поради някакви обстоятелства.Но не - ще сме модерни - ток, вода, компютър, интернет, но ще раждаме като бабите си!!! Не се връзва нещо. Не става!!!!!

73

Селска щерка

преди 3 години

До Бай СтавриМай не си забравил или не си виждал истинска жена от село. Здрави хубави селски моми можещи всичко за разлика от градските лигли и кифли, които за нищо не стават дори в секса не ги бива, а за останалото да не говорим.

72

СЕЛЯНИН СЪМ

преди 3 години

ИСКАМ ТОЯ ДЕТО СЕ НАПЪВА С ГОЛЕМИТЕ БУКВИ ДА РОДИ ТОЙ НА ПОЛЕТО И ПОСЛЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА.

71

Баба ти

преди 3 години

До РодилкаНЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА РОДИШ ВКЪЩИ. Преди как са раждали когато не е имало болници? Болниците са за болни хора.

70

Бай Ставри

преди 3 години

До КАЛПАВО НАСЕЛЕНИЕТи май си роден много насила В болница, защото ако трябваше да се включи естествения подбор, такива като тебе не трябва да се раждат! Пълен психопат. Съжалявам хората около теб.

69

Мома от Село

преди 3 години

От незапомнени времена та чак до днес (тоалетните) нужниците са външни. Селските жени пикаят изправени и разкрачени. Раждат децата на чист въздух сред природата. Което ще е хубаво и здраво чедо то ще живее, а дефектните ще природата ще си ги взима.В днешно време все по-малко са истинските жени. Поколението се извращава от градовете и болниците. За жалост все повече от женския пол не стават нито за жени нито за майки.

68

КАЛПАВО НАСЕЛЕНИЕ

преди 3 години

КАК да не може да се ражда без болница ?? Може разбира се и това е естествения подбор на качествено здраво поколение. А не по болниците да подкрепят болнаво и слабо поколение и импотентни двойки които природата е си казала думата че не трябва да имат деца но НЕ с държавните пари и нашите данъци ще вървят срещу природата и създават непълноценно потомство. Това е безобразие.