86

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 3 години

Значи за този умишлено създаден вирус има ваксина за по малко от 1 година. А за срещу Рак няма нищо... Днес една млада майка си отиде, и остави две деца и съпруг. :( Аххх тези пусти пари, и печалби, *** политици и мафиоти. Наврете си ги у д-то.

85

Анонимен

преди 3 години

Престанете да ни занимавате с ковид измамата ,ковид шашмата ,всичко е режисура планирано ,имунизациите ще чипират ,стерилизираТ и уморят хората с невиждани до сега реални болести.Докато ковида е медийна болест от приказки на Шехеразада!Престанете с тези глупости вече до занимавате хората!Щаба да се разпусне веднага -икономиката да заработи веднага ,на хората им трябва РАБОТА И ПАРИ ,А НЕ ОТРОВНИТЕ ВИ ВАКСИНИ!зНАЕТЕ КЪДЕ ДА СИ ГИ Н-А-ВРЕТ-ТЕ !оКОЛИЙСКИ ВЕДНАГА НА СЪД !

84

До изборите

преди 3 години

така ще бъде. Всички болести са ковид.

83

Анонимен

преди 3 години

Само да кажа, че в австрийския параламент един депутат, не си спомням името, направи демонстрация как проба от популярна американска газирана напитка КК, дава положителен тест за за антитела)))Има го в тубата, интересна е тенденцията как СМИ тенденциозно и умишлено не забелязват такива новини.Това по повод намеренията да се приравнят антигеннтие тестова с PCR, за да може повече народ насилстевно да се каратинира...И те така....

82

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До РеалистНадявах се, че ще разгърнат военнополеви болници на Черноморието Лятото.Политици казваха, че не било нужно - нямали сме заболели толкоз, на брега.Обаче хитрите гърци знаеха нещата и пускаха само след тест.

81

Анонимен

преди 3 години

Въпреки мерките, отново ръст на болните. затова ги затегат.По друг начин казано- това лекарство не действа, затова ще ви утроим дозата с надеждата да подейства.Няма да ги обиждам, обаче това не може да продължава.Единственото което със сигурност имаме е ТОТАЛНОТО НАРУШАВАНЕ НА ПРАВАТА И ОТНЕМАНЕ НА СВОБОДИ, за които човечеството се е борило векове.Все ми е дно как ще ме наречете, ще го кажа, докато не са ни лишили и от праавото да говорим, а това е предвидено)))

80

Анонимен

преди 3 години

Ало щаба ботоксния и ген.П*ъх какво става от 20 дена икономиката затворена ,заразените все толкова ?Нещо да изкихате по въпроса?Молете се се Мангърката да е жив и здрав ,той е най-правия от всички . 70% прекарват стаден имунитет икономиката върви и всичко е на 6.Ама след време ще кацнете всички на Мангъровия!

79

Реалист

преди 3 години

Нашата цел е да има достатъчно легла в болниците, заявиха управляващите мутри още в началото на епидемията.Всички допускате една основна грешка като коментирате развитието на епидемията. не знаете или забравяте каква е целта на управляващите мутри и я бъркате с това, което всеки от нас си мисли, че трябва да е цел - спирането на епидемията. Преди десетина дни министър Англелов в прав текст си го каза: Ние не можем да спрем епидемията, признавайки управленското безсилие на мутрите.

78

Факт

преди 3 години

До 112 СлучаенКазваш, че "Десетки пъти повече са заразените".Колко десетки пъти? Досега са 184297. Ако са 40 пъти повече, според теб заразните са 7,4 милиона, а България е 6,9 милиона общо население вкл.и децата.Повече са заразените, но едва ли са повече от два пъти повече от официалната бройка. "десетки пъти", как пък не.

77

някой

преди 3 години

Значи сега ми стана любопитно да видя на сайта на Министерството на Здравеопазването какви дезинфекционни мерки препоръчват.Та значи, прави впечатление, че се различават от медийното говорене.Набляга се много върху миенето на ръцете.Със с??апун или спирт. Често сапунът е достатъчен.Има и други: "Избягвайте да плюете на обществени места"Както и: "Избягвайте да влизате в контакт и да пътувате с болни животни".За маските пише, ако носите за еднократна употреба, изхвърляйте ги веднага.

76

Анти Тяло

преди 3 години

Близо 88 000 излекувани или просто им е минало... Те ще трябва ли да спазват ограниченията??? Ще се пазим до последния болен ли???

75

Анонимен

преди 3 години

До Ехо, коронкиБлагодарим, отлично сме! Парички си имаме, защото имаме добро образование и добра работа - не сме бачкатори като теб, че да си загубим работата. Ти да му мислиш, *** безотговорна е нискочела.

74

Анонимен

преди 3 години

Генералът беше прав.

73

веднага

преди 3 години

Да изтеглят бързите тестове от аптеките. Хората си правят с тях и не се карантинират. Така сеят зараза необезпокоявани.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102А Щаба казали ти, че не се спазват мерките? Вчера ресторант В Перник. Онзи ден танцов клуб в центъра на София. Това са само хванатите. В неделя "митинг" на Витошка и пред Народния театър в София. В провинцията барчетата работят с пълни обороти. Мерките работят, ако се спазват! Отварянето на училищата било грешката. Не бе. Още тогава писах, просто матреала се скупчи на топло. От там дойде бума.

71

до 115

преди 3 години

......Болен човек е със симптоми, като няма не е болен.а ако е положителен, тоест има си го вируса и го разнася....какво го правим , пускаме го в метрото да жъне...

70

Анонимен

преди 3 години

Болен човек е със симптоми, като няма не е болен.

69

Слава на Герб!

преди 3 години

И на Боко!

68

Срочно

преди 3 години

Да се закупят 3600 байрактара от аркадаша на Бацето.Междувременно организираме обучение и преквалификация на 10000 геймъри в републикански школи по Ace Compat, War Thunder и Digital Combat Simulator.Към всеки байрактар се назначава екип от трима геймъри, които стрелят денонощно на живо.След месец вирусът е изчезнал и се връщаме към нормален живот.

67

до 86

преди 3 години

......Когато трябваше да решат да затварят правеха по 12 хил теста.абе човек какво значи правеха 12х теста, да не са ходили по къщите и дворовете и който прищипят тест. Реално сега туризъм няма и ходи нс тест този който има някакви съмнения или е бил контактен. Така че от къде да ти съберат 12000, другия момент е че много ди правят само бърз и той не се регистрира.