151

да лекуват

преди 3 години

Лекарите да си лекуват! Хората да си праднуват!Край на локдауна!

150

До Възмутен

преди 3 години

Ако дойде Киро Кофраджиста и ти каже 1000лв за да ти помогна, ще трябва да дадеш, но ако дойде пожарникар, трябва като Гюро Михайлов да се хвърли в огъня, на него това му е работата. Лекарят ги иска защото ситуацията е извънредна, няма лекарство и т.н.

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155 Борисов каза ,че е осигурил и раздал над милиард през изминалия месец Не виждам , защо лекарите трябва да са виновни Всяка нормална държава компенсира загубилите си работата . Колко ги компенсира е тема на друг разговор дават по някое евро , колкото да се имитира дейност

148

Анонимен

преди 3 години

Сега здравеопазването ни е зле, но все още има нещо. Не ми се мисли какво ще стане след епидемията и фалита на всички държавни болници заради епидемията и спрените планови операции.

147

ЛекЪри

преди 3 години

Не искат да се ваксинират, ама защото на тях сега им е хранилката, нека всички да фалират.Като толкова ще ги пазим и те определят съдбата на всички, нека се ваксинират. Иначе до 2030-та ще им пазим системата на крадливите изнудвачи и рушветаджии.

146

Реалист

преди 3 години

Заради тази епидемия, всички болници са фалирали или ще фалират докато се справим с епидемията. Парите по пътеката за Ковид-19 са доста по-малко, отколкото струва лечението. Плановите операции са спряни, приходи няма, а разходите са голями. Това води до фалит.

145

Анонимен

преди 3 години

До 150 Ама хирурзите не оперират в момента , ако няма спешен случай В много болници , особено в малките населени места всякакви лекари , включително и хирурзи лекуват само с Ковид едно по едно падат различните отделения и всичко става само за Ковид Пак ти казвам , няма нормален човек да се подлага на подобен стрес , риск , за да прибере някой друг лев , според твоите думи . И това е по цял свят Преди пандемията инфекциозните отделения не са стояли празни

144

Анонимен

преди 3 години

ТИЯ НЕГОДНИЦИ ЗАЩО НЕ ОТИДАТ ДА ГО КАЖАТ ТОВА В БЮРАТА ПО ТРУДА, ДЕТО СА ФРАШКАНИ С БЕЗРАБОТНИ, ДА ГИ ВИДЯ!АМА ДА СИ ВЗЕМАТ МЕДИЦИНСКИ МАТЕРИАЛИ, АКТО ЯДАТ БОЙ ДА СИ ОКАЦЖАТ ПЪРВА ПОМОЩ?

143

Бау

преди 3 години

До 155Да беше учил за лекар!

142

Анонимен

преди 3 години

Антъни Джошуа шампион!!! и само ЦСКА! :D

141

Анонимен

преди 3 години

ДА СТИСНЕМ ЗЪБИ???ЛЕСНО ВИ Е НА ВАС С 1 000ЛВ МЕСЕЧНА ДОБАВКА, А АЗ КАКВО ДА СТИСКАМ, КАТО НИ ПРЯВЯТ ЛОКДАУН НА ФИРМАТА - ИЗЛИЗАМЕ В НЕПЛАТЕН ОТПУСК???АЙДЕ ДАЙТЕ СИ ТИЯ ДОБЖАВКИ НА ТАКИВА КАТО МЕН, НАЛИ ПЛЕДИРАТЕ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ!!!!

140

Бау

преди 3 години

До Ганьоаз искам ? Не сме малко :D

139

Възмутен

преди 3 години

Лекарчето, какво ще кажеш, ако ти се запали апартамента (да не се случва), като дойде пожарникаря да каже че иска допълнителни 1000лв., защото е опасно?!?!?!Всеки ще се съгласи, че да влезеш в горящ дом е хиляди пъти по опасно от това да лекуваш грипче, при условие че това ви е работата... ДА не говори колко лекари отказаха да лекуват К19 болни и масово си подадоха оставки!Ами ако армията си подаде оставка по време на война?!Лекарите сте обърнали всичко само на ПЕЧАЛБА и КРАЖБА!

138

Ганьо

преди 3 години

При положение, че никой не иска да се ваксинира, освен стаден имунитет, друго няма смисъл. И да затварят и да отварят, не е ли всички да го изкарат, файда никаква.Само отлагане на проблема за по-натам.

137

Анонимен

преди 3 години

Лекарите звучи твърде общо. Кои лекари?

136

до Анонимен 145

преди 3 години

Казах ти че работя в болница и съм на ясно със всички схеми на източване на здравната каса! Лекарчето, пак хвърляш прах в очите на хората, дето не знаят как са нещата... Да хирурзите взимат пари по пътеки, но те са в ХИРУРГИЯ, а Вие лекувате вирусни заболявания, тоест пари от пътека ХИРУРГИЯ няма как да източите, защото не можете да оперирате - НАЛИ! Но сега ви е паднало да лапате здраво за К19 и да плашите хората, за да източвате МИИОНИ колкото се може по дълго! Не ви дреме за хората!

135

Анонимен

преди 3 години

Лекарите са по-голяма мафия от политиците. Нямам грам уважение към тия чичовци, които ги показват всеки ден по медиите и обясняват колко е изтормозена здравната система. Отваряйте държавата!!!

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144В цял свят е така , милиони останаха без работа , без дом и оцеляват ден за денЛекарите не са виновни за това

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144Всичко е една голяма измислица , за да може лекарите да прибират парите Някои дори починаха , само и само да затвърдят конспирацията Други седмици наред не излизат от болницата и те по-същата причина Трети боледуват и продължават да лекуват За 1000 лв , които не всички получават Как ги мислите такива ....

132

Анонимен

преди 3 години

Ще се дигнеме на бунт вече!!!!Няма да ни правите на маймуни!!!!!