171

До Лекарчето

преди 3 години

Само по начина колко упорито се опитваш да всяваш страх и паника в хората, става ясно колко много искаш да запазиш статуквото, тоест ЛАПАНИЦАТА, голямото ИЗТОЧВАНЕ на паррите за К19!!!Всеки българин, който е бил по болници е давал рушвети, само и само да му обърнат някакво внимание, и като дадеш по-малко, те гледат на кръв!!!Ясно е на всички, че ако от вас зависи, докато не умрем от глад, ще ни държите затворени, само и само да си ИЗТОЧВАТЕ МИЛИОНИ, които ние бедния български народ ще връщаме!

170

Ричи Алибегов

преди 3 години

Докторчета, а кой ще ви плаща заплатките,че и 30-те процента увеличение от догодина!? Половината от вас се скриха защото се уплашиха за кожите си, друга част се разболяха поради неспазване на фито-санитарни норми. Хора с хронични заболявания *** като мухи по стъпала на болници и по домовете си, в същото време линейките прекарват зеле за зимнина. Колко ресторанта или дискотеки станаха огнища на коронавирус? Мога да изброя сума ти болници...Направихте обществото заложник на вашите неуредици

169

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183 не , това бяха измислици на Балтов

168

Разделяй и владей!

преди 3 години

Разделяй и владей!Гледам, че мутрите пак са успяли да ни разделят. Този път някои срещу лекарите. Не разбирате ли, че няма да се оправим, докато не застанем всички срещу мутрите?

167

Анонимен

преди 3 години

До 171 по принцип си прав ама каква е вината на лекарите ?Пропуснал си едно нещо .На лекарите от малки населени места да се забрани да бягат към София и други големи градове . След 10 години няма кой да има да лекува в малките градчета Ще станем като едно време, началото на миналия век - за всичко ще се ходи в София

166

Анонимен

преди 3 години

дано да се задавите с тия пари, дето ви гуши Тиквата!

165

до Възмотен

преди 3 години

Апартамента ми има застраховка, ако щат да идват, военните не са сами във война а всички мъже участват, в мирно време военните са клатикуpци. то заради такива като тебе свестните лекари избягаха, търсят ги навсякъде с голямо заплащане защита със сериозен адвокат и всякакви благини. С това мислене в бг. ще останете само бакшиши.

164

Лекар

преди 3 години

Аз харесвам мъже.

163

Анонимен

преди 3 години

Е взимат ли по 3000лв санитарите дето ги търсеха?

162

До лекар

преди 3 години

Не заплашвай, смешен ***. Скрий се някъде, едно нищо си, не си хаби батерията.

161

До 178

преди 3 години

Това лафче ходи в страшното ковид отделение си го заврете вече.Ако се интересуваше поне малко от страшния ковит, щеше да знаеш, че там приемат доброволци с медицинско образование. Другите мерят температура на входа и раздават флаери.

160

Анонимен

преди 3 години

До 170 Я кажи , сещаш ли се досега лекари да са се обличали като "космонавти " и д авлизат да лекуват . Кога инфекционисти са били в отделенията опаковани целите . А те винаги са работили със силно заразни болести Що не отидеш да помогнеш в някое Ковид отделение , като няма риск ? Ще ти се заплати .Смешен , смешен , ама хич не е смешен вирусът и не е грип . Като му пъхнат тръба в гърлото на човек , хич не му е до смях , за близките му да не споменавам .

159

ИЛИ ...ИЛИ

преди 3 години

ИЛИ ТИЯ НЯМА ДА СЕ СПРАТ , ДОКАТО НЕ НИ ФАЛИРАТ,ИЛИ ЩЕ ПОЧНЕ МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ДОКТОРИ!

158

До лекар изнудвач

преди 3 години

Затова, като ти влязат в кабинета и ти паднат резците, ние ще си кажем едно наздравенце

157

Анонимен

преди 3 години

още малко ще стискаме зъби и след това ще почнем да избиваме вашите зъби...Още малко ни се разхождайте по телевизорите и по оная работа.... мамка ви докторска!Ще дават по новините :убит доктор, досега само ви бием!

156

До 169

преди 3 години

Това в държавата със стотици затворени болници ли? Която не можа за 30 години да обвърже завършващите честни медици, да полекуват няколко годинк техните старци преди да избягат за паричкиииии. Имайте предвид, че на всеки избягал медик, ние сме платили образованието, което е държавна поръчка.Това е моралът. Като искат много пари, да учат платено в Англия - 12000 паунда на семестър.

155

До Анонимен 159

преди 3 години

Да няма други отделения, защото сега най-голямата КРАЖБА е чрез К19!Абе какъв риск, този смешен грип, стига с тия манипулации! Ти защо не отговори на въпроса за пожарникаря, или за армията, ако те кажат ми ние рискуваме, което ще е самата истина за разлика от вас?Ама вие не се спряхте, искате и заключени да ни държите, няма заведения, няма хотели, няма ресторант да седнеш един обяд да изядеш, една топла супа, вместо това ям сандвичи... за да може вие да КРАДЕТЕ пътеките!

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 158 има лесно и на това Всичко е отворено , всичко работи , ама болници , поликлиники ще работят по списъци Като се освободи място , да заповяда следващия Ще си съгласен ли да нямаш достъп до медицински грижи ?

153

До 163

преди 3 години

Ще стане, каквото винаги е било. Некъдърните ви герои в бели престилки няма да ви оперират без 5000лв за "консумативи", ще ви викат, обиждат и изнудват. Нещо ново?

152

Анонимен

преди 3 години

ДОСЕГА НОМЕРЪТ БЕШЕ ДОПРЕДИ КОЛЕДА, СЕГА ЗА НОВА ГОДИНА, ПОСЛЕ КАКВО? ЗА ВАЛИКДЕН, ПЕТРОВДЕН???ДОКОГА?ИО ЗА КВО ДА СТИСКАМЕ ЗЪБИ?ДОКАТО СЕ НАГУШИТЕ ИЗЦЯЛО ЛИ?НЯМАЛО ДА ИЗДЪРЖИТЕ???АМИ И НИЕ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИМ!*** ВИ!