191

Анонимен

преди 3 години

До До 205То никой не иска да работи с Ковид болни, бе човек. Кой ще обучиш?

190

Анонимен

преди 3 години

До ЗрителТи напук се лекувай с Шльокавица. Мани ги тия лекари. Ти си знаеш най-добре.

189

До 205

преди 3 години

Ако бях на министъра още лятото щях да приведа големи спортни зали в ред за работа в тежки условия щях-- не да вкарам легла ,а техника !Щях да обуча персонал и от мед училища и д-р да интубират и под надзора на вирусолози и д-р с един специалист щяха да се обслужват доста повече хора ....има хора във БАН щяха да помогнат ,а лекари и мед персонал трябваше да се мобилизира като при война , не сега да ми се правите на интересни ! Имайте повече от 5 месеца ,ако беше война и се бомбардираха и бо

188

Зрител

преди 3 години

Стига с тия манипулации, на репортажите се вижда как всички линейки стоят на паркинга, а при въпрос къде са болните, лекаря отговаря че трябвало да стане 9ч. за да почнат да звънят... болните чакат да си изпиете кафето ли? ха хаТрагедия! Мислите хората за неграмотни, неразбиращи, ей сега ще ги наплашите и ще се изкарате големите спасители... Трагедия! Интересува ви само да източвате парите за К19, не ви пука за хората, факт, всеки в болница дава рушвет, иначе никой лекар не му обръща внимание!

187

До 206

преди 3 години

Методите не са полицейски ,а милиционерски в Бг. не е имало лустрация !

186

obyrkanost

преди 3 години

вече една година назначените чиновници, за справяне с епидемията и това правителство и понятия си нямат какво се случва, подлагат на риск хората, изразите които използват са повече от абсурдни"да стискаме зъби", досега трябваше точно да определят/сканират кои сгради, офиси, магазини, болници, транспорт-автобуси са източници на заразата, тоест има голяма концетрация на частици вирус там, затова повечето решения които вземат са хаотични, вместо полицейски методи да се използват интелигентни

185

Мен

преди 3 години

До До лекарчетоБрат, ти си най-големият ***, който съм срещал. Ти знаеш ли, че в болниците в момента на ден умрат повече хора от пневмония, от колкото са умряли за цялата минала година. Утре ще умираш и ти от пневмония и ще трябва да се редуваш да дишаш от един апарат с още двама, защото не стигат апаратите. 1 лекар се грижи за средно 60 пациенти в болница. Знаеш ли как се преглеждат 60 болни за ден? Бива да си такъв идот *** вземи ни избави от твойте мъки.

184

баба мара

преди 3 години

никакво разхлабване на мерките в англия се е появил нов щам на вируса коитое по бърз от сегашната корона така че тази и следващата години ще бъдем визолация

183

Анонимен

преди 3 години

До До лекарчетоНе лекарите ви затваряте, а това, че не спазвате мерки. Ако ги спазвахте никой нямаше да ви затвори. И даже така пак не лекарите ви затварят - те просто не искат да решават кой да живее и кой - не. Защото така ще стане и никой не иска да е човекът, който ще вземе решението - Ми тоя няма да го лекуваме, взимаме другия.

182

До лекарчето

преди 3 години

Как лекарите станаха ръководители на КОНЦЛАГЕРИ, ще ни ЗАТВАРЯТ, ще ни ГЛОБЯВАТ... имаше един МЕНГЕЛЕ... по нищо не се различавате от него!!!!Всявате страх и паника в обществото, за да крадете по пътеки, не ми говори за заплата, по колко хора на ден завеждате като фиктивно болни от К19 и после да си разпределите като бонуси спестените пари.Тая далавера с пътеките и източването на милиони от здравната каса е ясна за всички!Ако не ви изнасяше, нямаше да искате на всяка цена да продължи Кражбата!

181

Анонимен

преди 3 години

Положението е много зле. Жалко че материалът за нищо не става и не може да го разбере. Последната седмица 4600 починали, като последните година за същата седм8ца са около 2000. Правете си сметката.

180

аз

преди 3 години

До До лекарчетоМоята заплата идва от това, което хората, които са се осигурявали са сложили в касата, не от твоите 20лв на месец, защото се осигуряваш на минимум. Също така заплатата ми идва от извършена работа, спасени хора. И аз не работя с Ковид, в друга специалност съм и не ти взимам 1000лв но виждам колегите, колко са зле, а не мога да им помогна, защото всеки ден правя спешни операции, защото народа обича да се избива по пътищата, да се бие и т.н.

179

До лекарчето

преди 3 години

Аз съм данъкоплатец, по голям от теб ЛЕКАРЧЕТО! Твоята заплата идва от данъците на такива като мен, за да можеш сега ти хем да ни крадеш, хем да ни плашиш, хем да се гавриш с хората!!!

178

Анонимен

преди 3 години

До 196Ти знаеш ли колко е заплатата на лекар в Общинска болница? 800лв И да, лекарите ще се откажат от тия 100лв скоро и ще отидат другаде да бачкат. Ама не знаеш, че в момента не мопжеш и да напуснеш, защото има Извънредна ситуация и си подаваш молба за напускане и не ти я приемат. А оня дет всеки да си теглел гайлето. Същото ще ти кажа - никой не те кара да си сервитьор - затваряме ви - да си мислил като си избирал професията си.

177

Анонимен

преди 3 години

До Аннимен 196 като се построи комунизма , всички ще се откажем от заплатите Дотогава няма как , ще ни се плаща

176

Аннимен

преди 3 години

Стига сте си търсили оправдание да ни държите заключени, докато вие крадете пари за К19 от здравната каса и от бедния народ!Не ви пука за народа, правилно го казаха тук доста хора, откажете се от 1000лв. бонус, отакжете се от заплатите и стискайте зъби 1 година, да ви видя тогава дали няма друга песен да запеете!!!Нагли сте и в кражбите и в нагнетяването на страх!!!

175

зъби

преди 3 години

Лекарите да си стискат зъбите! Хората да си живеят живота! Всеки си е избрал сам професията!

174

Анонимен

преди 3 години

До До ЛекарчетоТи нищо няма да върнеш, защото си от тия дет се осигуряват на минимална заплата и не плащаш данъци. Давал си рушвети, защото си мислиш, че си тарикат. Лекарите искат да се приберат вкъщи, ама не могат заради неграмотни *** като теб, на които всичко им е ясно. Знам и теориятя Кой го е страх и рисков да се пази - еми не работи така - здравите трябва да пазят рисковите групи. Само човек не може да се опази от вирус, а ако си голям данъкоплатец да си спестил някой лев. Мрънкач.

173

Аз

преди 3 години

Предлагам да се затворят всички болници и да се отворят всички кръчми. Това е, което иска народът. Нека си пие на воля и да си се лекува сам вкъщи. Един *** тука щял да избива лекари, дет не може и *** да си набие, *** голям го вади. Друг в болниците го убивали. Ми да ги затворим! Пуснете хората с малки *** и големи претенции да живеят жалкия си живот и да *** по улиците - те знаят всичко!

172

Анонимен

преди 3 години

Могат ли искащите свобода да кажат как ще съжителстват с хората от рисковите групи, така че последните да не заболеят и евентуално починат. Да посочат формулата на това съжителство. Ще ходим и правим където и каквото искаме и ще контактуваме и с хората в риск. Ами тя първата група за да го иска това означава че няма съзнание за риск. Като няма съзнание за риск в една част от хората се задейства държавата. Щом няма солидарност, държавата налага режим. От глад никой няма да умре!!!