21

Анонимен

преди 3 години

Време е за OppenSorce социална мрежа.

20

Анонимен

преди 3 години

Гарван гарвану око не вади. ДемоНкратичата партия няма да забрави фейк новините които суратефтеря бълваше с/у Тръмп и в изгода на деменцията. Нищо не очаквайте - само дрънканици

19

Носи се слух, че...

преди 3 години

На зукърът щели да му направят ковчега от 1000 доларови банкноти, за да може да си ги харчи на оня свят с живот и здраве.

18

И богатите плачат

преди 3 години

Няма пълно щастие.Или имаш пари, или имаш вярна жена.

17

Явор

преди 3 години

Най-лошото е, че принудителната изолация заради пандемията още повече увеличи престоя ни там. Пролетта, когато бяхме напълно затворени, киснехме в социалните мрежи и се роботизирахме. Сега също много хора си стоят вкъщи, че се пазят и са все във Фейсбук. Наистина те са настоящето и бъдещето, но трябва да ги ползваме за смислени неща. Ако не ги ползваме, да се отказваме от тях и създателите им да трупат кинти от друго нещо.

16

Явор

преди 3 години

Той спечели много пари, така че вече не му пука. Колко, само колко пари спечели от това, че ние се превърнахме в едни матрици. От повече от година аз не съм активен там, много рядко, закрит ми е профилът. Обаче се вижда тенденция на излишно ползване и пристрастяване. Хора, закривайте ги профилите си там, стига сме им пълнили гушите. Социалните мрежи, ако не ги ползваш, за да се информираш за политика, култура, са просто губене на време и с опостушителен ефект, даже и върху психиката.

15

Анонимен

преди 3 години

До breh # 12И аз непрекъснато се чудя кой превежда филмите. От къде ги намират тези некадърни преводачи, които превеждат идиоми буквално и напълно се губи смисълът

14

Чафут Смукалбърг

преди 3 години

След като не му ползвам боккклуците значи за мен той не само че се разпаднал, а даже и не съществува.

13

Я по-точно!

преди 3 години

"тук са намесени много фактори, като част от тях дори не са от правно естество" - вика му се ЦРУ също и държавния департамент на 'естеството'! Също е публична тайна какви са целите!

12

V

преди 3 години

Аз това почти не го ползвам. Ползвам го предимно когато съм в чужбина.Фейбукот е просто един от многото сайтове.

11

breh

преди 3 години

Кой превежда толкова некадърно тези статии без дори да се опита да разбере какво пише? За пореден път се чудя...

10

Анонимен

преди 3 години

Ко правим ако се разпадне фейсбук къде селските пръчки ще се предлагат а?Ами отворените гангстери с бръснатите крака къде ще си показват снимките на 20годишните BMWта и зализаните селски физиономий?

9

Анонимен

преди 3 години

Това, ако Фейсбук се разпадне, разпада се цяла България.

8

Анонимен

преди 3 години

Нееее,няма да се разпадне!

7

Анонимен

преди 3 години

Инстаграм без ФБ е просто едно приложение. Цялото му развитие се дължи на огромния ФБ . Така че невиждан нищо лошо. И аз бих го продал за тези много милиони и да си гледам живота.

6

До асд

преди 3 години

А ти в кой клон на БКП членуваш?

5

асд

преди 3 години

до Щурчо: Ти в коя кръчма миеш чиниите?

4

Анонимен

преди 3 години

Не, нищо няма да се разпадне. Това не е империя, а начин на живот. Безос, Мъск, Зукърбърг знаят как и го правят. Смеехте се на Мъск- ето го докъде стигна и какво revenue имат компаниите му. Смеехте се на Безос- ето го и него, всичко живо стана собственост на Amazon. Няма как да се разпадне нещо, което ежедневие за младия добре платен човек. Просто няма как.

3

То е ясно

преди 3 години

Ще! И на Найлон Маската също!

2

Анонимен

преди 3 години

Сериозният удар ще бъде не ако го накарат да продава, а ако го накарат да продава заедно с базата с потребители.Структурирани данни за няколко милиарда човека, техните връзки и интереси не пада така от небето....