13

1-n

преди 3 години

бърз фалит за тези нагли крадци

12

КВА "ТОЧНА ЦЕНА

преди 3 години

ДОКАТО НЕ СЕ РАЗТУРИ ТОЯ МОНОПОЛ -"ТОПЛОФИКАЦИЯ" И ТАЗИ ФИРМА НЕ БЪДЕ ОТПИСАНА ОТ ПАРТИЙНИТЕ РЕГИСТРИ ЗА ДОТАЦИИ НА РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ---ВИНАГИ ЩЕ ОГРАБВА И ЛЪЖЕ КЛИЕНТИТЕ СИ !НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО---ЧЕ ВСИЧКИ ФАКТУРИ СА НАПИСАНИ ТАКА , ЧЕ ДА ЗАБЪРКВАТ И ЗАБЛУЖДАВАТ КЛИЕНТА , САМО И САМО ЗА ДА ПОКРИВАТ ЗАГУБИТЕ ОТ ДЕЙНОСТТА ФИРМАТА!

11

Анонимен

преди 3 години

До Бойко МенгелеРеално са останали само тези, качени от verified потребители. Оплаквания за насилие, снимане без съгласие и тн. От 13 мил останаха 3

10

Бойко Менгеле

преди 3 години

До Анонимен 9Защо са изтрили 10 млн клипа????Не съм чул

9

Анонимен

преди 3 години

До Не съм тролТо почва, ама в phub изтриха 10мил. клипа. Само нещастия тази година

8

Анонимен

преди 3 години

Нямам им вече никакво доверие, и тая година ще има Порното с Парното

7

Хайде по монголски

преди 3 години

Там от 1 декември до 1 юли обявиха комуналните услуги за БЕЗПЛАТНИ. Държавата помага да гражданите да се справят с последствията от ограничителните мерки и икономическата криза, а гражданите ще се стараят да пестят - доколкото могат - ток, отопление и вода.Да бе, какви ги приказвам, тук сме в цивилизования Тиквостан, няма да подражаваме на някакви диви азиатци.

6

Анонимен

преди 3 години

'Доверие'?!? След Вальо-Топлото стана "грамфон свири-майка плаче" :) И за доверие ми говорят,ще се пукна от смях :)

5

Анонимен

преди 3 години

Парното и топлата вода станаха лукс за хората.

4

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля, че и самата администрация на Топлофикация София не знае какво става в дружеството им. А са на принципа. Имаме разходи 100 милиона, трябва по формула да разпределим така сумата, че да спечелим 120 милиона.

3

ЕКСПЕРТ

преди 3 години

Няма начин отоплението и топлата вода да са безплатни. Централното отопление и топлата вода не са скъпи , но са за нормални, заможни, коректни хора, а не за д.били. Кой разбрал-разбрал.

2

Анонимен

преди 3 години

Иванов обаче посочи, че ако нямаме идея какво искаме да постигнем, и към "Гражданска защита" да прехвърлим дружеството, ефектът ще е същият.Заплатата на Иванов е прикрепена към цената на парното. Да не се плаши, а да сдава властта на "Гражданска инциатива"

1

Не съм трол

преди 3 години

Порното почва чак след 12 часа.