121

ЕЛИ

преди 3 години

НЕ СЪМ РУСОФИЛ ,НО МРАЗЯ ДЕМАГОГИЯТАПРЕЗ 1920 Г --ПОЛЯЦИТЕ ИЗБИВАТ 25 000 ПЛЕНЕНИ ЧЕРВЕНОАРМЕЙЦИ-ТОВА ГО СЪОБЩИ ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН И НИКОЙ ОТ ПОЛША НЕ ГО ОПРЕВЕРГА ТРАГЕДИЯТА В КАТИН Е ОГРОМНА ТОВА ПРАВЯТ ВОЙНИТЕ

120

Анонимен

преди 3 години

Голям мъченик, и страдалец. Важното е че самолета му за Германия, беше подготвен синхронно и даже преди отравянето.

119

Никола

преди 3 години

Значи от ФСБ нищо не става - щом в Dnes.bg четем какви да ги вършили :)

118

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Аа не, ша си остават държавата да им я зияносват некви кьорави либерал-демократи,както направиха с БГ и правят и днешните"управници" на БГ

117

Анонимен

преди 3 години

Пази ФСБ Навални, за да не стане като с Немцов... Въобще, с ония уморени коне, които вече за нищо не стават, но смъртта им може да бъде употребена.

116

Анонимен

преди 3 години

Стига с този предател Навални.Те ако са искали руснаците одавна да са го ликвидирали.Има поне един милион начина ,не само с отрови.

115

1

преди 3 години

Що се отнася до катинските кланета, руснаците отдавна си признаха,само болен русофил може да твърди обратното.но в България чебурашки има в достатъчно количество, платени *** също.

114

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЩо не се обесиш?

113

Психиатър

преди 3 години

Американофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата ненавист към Русия, и сляпото повтаряне , че тази страна значително "изостава от развития свят" в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

112

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Ей хитър *** я кажи какви са проблемите на Русия че не мога да се сетя .Аз да ти изброя ли проблемите на САЩ на Европа ,за да видиш коя държава води във класация за най големи проблеми .колко ръждиви цента ти заработих днес като ти отговорих на глупостите дето си ги написал тук

111

Анонимен

преди 3 години

"Екипът на Навални непрекъснато е под наблюдението на ФСБ в Русия"Естествено, че ще е под постоянно наблюдение. Ръководи организация с външно финансиране, която си е набелязала за цел държавното управление, а това е в компетенцията на службата за национална сигурност. Съвсем логично е за всеки нормален човек, с изключение на простите джурналя.

110

1

преди 3 години

Аз съм човек на години и помня много велики вождове на русия.Всичките бяха от велики по-велики,който в момента е на власт е най-великия.И като падне,че като му изкарат кирливите ризи,вони та се не трае.А руснаците си са все така без човешки права,бедни и впиянчени и освен някакъв нов вид оръжие,няма с какво друго да се похвалят.Извън Москва и Петербург всичко е ке ***,мизерия и отчайваща безперспективност.До 50-60 Сибир ще е северен Китай и света ще се оттърве от империята на злото.

109

Анонимен

преди 3 години

Скучни сте, преигравате с този Новичок. Вече няколко тровени - недоутровени. Да си оправят формулата за новичока, или да пробват други начини. А тези , които "търсят" такива новини - да ги търсят по-стрателно!

108

Анонимен

преди 3 години

Тука цъфнахме и вързахме, а вие непрекъснато с този Навални ни занимавате! Какво зависи от него, какво е направил...? Путин и Русия имат толкова много проблеми, че само до Навални им е!

107

Психиатър

преди 3 години

Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

106

Нов вид Новичок

преди 3 години

Ха ха ха! Ха ха ха.....нов вид ....:):):)Ха ха ха!

105

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой се интересува от този Навални. ФСБ обаче не се занимава с дребни продажници.

104

Илюстративно

преди 3 години

Един клоун - и в Русия и в Германия - все клоунади прави.Истински 'професионалист'!

103

Анонимен

преди 3 години

Този сценарии по Артър Конън Дойъл ли е ?

102

паника и шубе

преди 3 години

В събота руснаците направиха тест - залп 4 балистични ракети Булава от подводно положение. Американците въпрекиу че били предупредени напълнили гащите и дигнали под тревога базата Рамщайн.Явно статията гооре е паническа информационна реакция.ЛГБТ - работа...