67

Handel

преди 3 години

Хей, шопарке! Коледа иде!

66

Щирлиц

преди 3 години

Властта мисли.Вервайте си.

65

Анонимен

преди 3 години

До ДзивкоНещо не виждам файда от мерките,ами като гледаш само 7/8 ТВ на чалгар-вирусолога какво очакваш да видиш?

64

КО???

преди 3 години

Кво поетапно отваряне бре? Италия затваря всичко, турция въвежда "никакво излизане от дома" - ние отваряме?!?!?!??!! А бе ей, абе ей... малеее, тия не са у ред, казвам ви.

63

селянин

преди 3 години

че какво е затворено ?

62

1

преди 3 години

др.сачева,ако властта,толкова мисли за народа,защо не даде и на дупетатите,по 24 лева на ден,а им дава,по 227лева,те какво могат да си купят с тези 227 лева.

61

Tman

преди 3 години

власта да спре да мисли, моля

60

Анонимен

преди 3 години

Сачева така и не се научихте кой какво работи в този кабинет повече от 10 години. Тази заповед си е единствено отговорност на министъра на здравеопазването!!! Гледай си своето министерство!!! Ама не всеки се меси къде не му е работата, най-вече тиквуний!!!!

59

Фотограф

преди 3 години

По снимката си личи, че тази госпожа много мисли.

58

Питанката

преди 3 години

Властта ни "мислела"! Съдейки по хаотични те им действия това е пълен нонсенс.

57

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Тая да говори с мента, дарисвиркова, онуй външното с разработчика на подпорни стени за мъж, земеделката, енергетичката, регионалната и поцинкованата кофа - да поотремонтират малко онова общежитие спацентър до Сливен, че скоро може да му станат редовни гости. Може и самоковската даскалица да се включи и тя.

56

Папатак

преди 3 години

Како, оправи пенсионирането. Намали възрастта, и се занимавай с твоето министерство.

55

Тома Бикова

преди 3 години

Моята любима *** Дени е много права. И аз ще се кастрирам. Промених си мнението за ваксините.

54

Джифкооо

преди 3 години

той процента е висок защото реално ходят да се тестват хора с някскеи оплаквания,мскар и мслки. Въпроса е тези които тръгвст да се тестват да намсляват. Ако някой няма симптоми за какво да се тества. Лятото ходеха много заради почивките и % беше нисък. По добре 2000 с оплаквания и 50% положителни от колкото 12000 с 30%. Разликста е 1000към 3800.

53

до Дзивко

преди 3 години

децата са онлайн на дасксло до обяд , а след това къде се събират то с мерки или без няма как да ги спреш. Но все пак не се събират по 30 за 6 часа на едно място затворени.

52

Анонимен

преди 3 години

Гладно не се стои - народна мъдрост

51

GOVEDOOO OTIVASH v B

преди 3 години

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! АКО СИ БЪЛГАРИН: НЕ РАБОТИ. НЕ ГЛАСУВАЙ. НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ. ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 76 ГОДИНИ. ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ. ДА СЕ ЛИКВИДИРА ! Склавяните и Юдохазарите са Т О Р за Земите Български Арийски. Цялата Земя от Москва до Казан, от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние Наследниците на Императорския Род Дуло ще Ликвидираме Този 142 Годишен Руско-Турски К е н е ф и Възстановим Българската Държава ! КАЗАХ ! bulgarya.ga

50

стамчо

преди 3 години

Мерките не трбва да се разхлабват.Допреди 10 дена нямах познати причтели болни от корона.От днес са 8 от които 2 починали.Проблема не трябва да се политизира.Трябва да се обединим и да спазваме стриктно мерките.А напроле ,който оцелее да отиде да гласува,а не да стои в къщи и после да критикува.

49

Bond

преди 3 години

Ваксина срещу наглост и лъжи още не е измислена

48

СС

преди 3 години

тряя я търпим и тази до март месец за жалост....