91

Анонимен

преди 3 години

До 91.А какво очакваш? Къде тираните не получават накрая възмездие за произволите си? Особено когато са се самозабравили в лъжите си и ти слагаха глоба от 5000 лева за сядане на пейка в парка. Те ще ни малтретират като дoбитък, а аз трябва едва ли не и да им благодаря за огромните грижи.

90

селянин

преди 3 години

Прав е Ангелов и след 21 трябва да се затвори защото молове и барове ще се напълнят като прясно ожъната нива от овце като не виждали ядене ,след една седмица половината ще са мърцина ,ами и на село ще се връцнат за дамаджана вино и да им видим напомпаните джуки и прогнилите мерцедеси.

89

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Биели лекарите ?!Кои ?Митьо Очите като го простреляха, що лекарите работиха като роботи ?Бургаската болница беше отцепена, като във военна зона.Що нЕкой лекар не поиска голяма сума за лечението ?!

88

баба мара

преди 3 години

разхлабване на мерките чак напролет ако останем живи до тогава българите санедисциплинирани те от приказки не разбират крути мерки

87

Програмист

преди 3 години

до 82"Хилядите пилоти" взимат сериозна заплата, така че не ги мисли, имат резерви за още две-три години локдаун. Както и всички, които са се взели в ръце и са мислели за бъдещето. Само еднодневките страдат, направо им разбиха идеала за живот между кафето, фитнеса, мола и чалготеката. Съветвам те да не си хабиш интернета в ръсене на трапезна мъдрост и да определяш кой *** и кой не, а да запишеш някакви онлайн курсове, има безплатни колкото щеш.

86

Анонимен

преди 3 години

От тоя нищо не зависи, както и от Тикавата. Те ще правят каквото им наредят господарите от Брюксел.Бабишкерата Меркел затвори германците няма как нас да ми подмине.Терорът ще втвърди като никой не се ваксинира.

85

Анонимен

преди 3 години

***, аз съм се квалифицирал доста преди тия програмистчета да са били забъркани от сбърканите си родители. Мен не ме мисли.Идеята ми е, че светът не започва и не свършва с пъпчивите пубери зад мониторите.

84

Анонимен

преди 3 години

Всички правим грешки. Една от моите беше, че се възмущавах, когато по новините съобщаваха как са били поредния лекар.

83

Анонимен

преди 3 години

Моловете се ползвали за разходка... Вчера ходих в голям спортен магазин, беше такава блъсканица и толкова задушно, че ако не бяхме изкарали скоро вируса сериозно щях да се притесня... Та си мисля обаче... Моловете са по-големи пространства.. Сега цялата тълпа, която се разхождаше в моловете се е натъпкала в другите магазини, които са много по-малки и реално никаква дистанция не може да се спазва. Излиза, че ефектът от затварянето на моловете май е точно обратното на противоепидемични мерки...

82

като по времето на,.

преди 3 години

,.. СОЦА !И сега при ''капитализма'' , всичко е подчинено на политиката , особено в България .До кога бре , нали бяхте''против'' това , и ни проглушихте ушите , че ''ПОЛИТИКАТА БИЛА ПОДЧИНЕНА НА ИКОНОМИКАТА'' ,... А !?Да ама не и ФЪФ Бг ...

81

Анонимен 123

преди 3 години

Г-н Здравен Министър, шъ слушаш шефа си бат Бойко, той каза, на 21-ви разхлабваме мерките. Обещано е. Иначе ще ти дърпа ушичките.

80

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, на една пресконференция обвини хора, че се крият от PCR тест, след техен положителен бърз антигенен тест. Не можеш да пишеш повече болни, не можеш да докажеш колко е тежко положението, няма начин да оправдаваш тиранията си вече почти година. Сега трябва да ти се развържат ръцете, за да доказваш недоказуемото и да постигаш непостижимото. Ангелов, ти си един гнусен медицински фашист.

79

до 83

преди 3 години

Те хората като ставаха програмисти ти бля, сега прости ти били, защото ти показаха реалността. Га яди кифтетата ни рива, сега ривеш...

78

Домашен Затвор

преди 3 години

Трябва да затворите и всички кръстовища.На всяко кръстовище - катаджия с патрулка тип МТ-ЛБ и въоръжен с РПГ и автоматична карабина Калашников с поне 4 пълнителя и да се стреля на месо.Даже може другите полицаи да им се даде по един снайпер и ако видят, че някои се показва на прозореца или на терасата - директен хедшот.Другия вариант е да се вдигнат Ф-16-ките, като дойдат и да се бомбардира апартамента на нарушителя.

77

Анонимен

преди 3 години

"Нямаш работа ли? Ами отвори джобса, пълно е с предложения, какво чакаш?Аааа........май си нискоквалифициран и те мързи да понаучиш нещо ново, а? По-удобно е да ти е виновна държавата, вместо да положиш малко труд да научиш някоя нова професия, а?Стой си гладен тогава!"Сигурно това важи с пълна сила и за хилядите пилоти, които останаха без работа след приземяването на самолетите?Кой ви ражда толкова прости личности програмистчетата не знам?

76

До Дръндер

преди 3 години

В Занзибар и Кения така ли направиха? Много генерализираш, но не си проверил. Изхлузи се сега като миришещ въздух в ***. И "ало" е много селско!

75

Анонимен

преди 3 години

А тези които слагат постове за затваряния, някой да им прави списък, за да си говорим след изборите с тях!!

74

Анонимен

преди 3 години

Ангелов,защо не ви спрат и на вас заплатите, докато сме затворени?Искам да видя политици на борсата, само тогава ще започна да гласувам!

73

Анонимен

преди 3 години

Нека, те вече свършиха парите на хората... какво ли е ставало във френската революция с тези като смешника на снимката?! ;)

72

Чичо

преди 3 години

Затворено трябва да остане поне до края на февруари! Но да затворят и всякаквите нехранителни магазини също!