131

Анонимен

преди 3 години

За дискотеките и нощните заведения не ми пука, обаче училищата ако не отворят след празниците ще имаме нулева година!!!А сина ми ще трябва отново да го записваме на частна школа по български и математика, защото ще кандидатства след 7 клас, а досега почти нищо не е научил с това дистанционно "обучение"!!!

130

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 127Оцеляваш. Предполагам коронакризата не е спряла милите любящи роднини да се съдят за 15 см оградна ивица и комплекта сребърни лъжички на леля Анче.И защо смяташ че света се върти именно около теб?

129

Анонимен

преди 3 години

За тази измислена пандемия и предварително планираните примени в света, след време ще пишат в поредицата " Най-големите лъжи в световната история" Като гледам как вървят нещата и какво е замислено, на тази лъжа ще трябва отделен том от книгата.

128

До 121

преди 3 години

Така ли правиш в гетото?

127

Анонимен

преди 3 години

Ами нали ти си здравен министър бе,ту..п.Нали от тебе зависи.Ако си там само да изпълняваш нареждания,по-добре си върви.

126

Xoxo

преди 3 години

Някои заведения си работят и вероятно това се случва с подкрепата на управляващата партия. Отново наблюдаваме двоен стандарт.

125

Анонимен

преди 3 години

Разхлабване най-рано март месец. Стига вече игрички!

124

Лалугеров

преди 3 години

Разбира се, че ще разхлабите мерките след 21 декември, нали трябва да приберете парите на хората които са предвидили за Коледно-Новогодишните празници ! После след 2 януари пак ще затворите !

123

Анонимен

преди 3 години

До колегата юрист от СУПроф. Георги Бойчев е починал на 08.12.2020 г. Прекрасен човек и преподавател беше! Светла му памет!

122

Хмм

преди 3 години

Забелязвам, че мерките се решават от хора на държавна издръжка, обикновено с мандат, те не излизат отпуска, а командировка или болнични, а накрая взимат 100 к. от отпуски, сития на гладния не вярва.., Всичко дето бачкат онлайн да знят, че спада в икономиката удря всички и ножа удря и тях, просто по напред във времето, например ит сектора се очаква спад догодина от по малкото поръчани проекти заради кризата тази година.

121

Анонимен

преди 3 години

Ами баща ми и дядо ми не са юристи, но аз съм адвокат от 25 години и засега се справям и без да програмирам.Чудо, а?

120

ПроСоТо

преди 3 години

До До програмистда,станаха вече смешни тия "програмисти".Аз лично доста години съм плащал на такива да ми вършат работа..При това не просто плащал,а делях с тях,защото..такъв е мирогледа ми.Та:..-На практика те са просто.."СЛОВОСЛАГАТЕЛИ В ПРОЦЕСОРНИ ПРОГРАМИ"..Знаят езика на програмиране,ПРИЛАГАТ ГО..Това не може да не им се зачете!!!НО:-КАКВО ТОЧНО ДА НАПИШАТ И ЗАЩО,с каква цел,вече ОПРЕДЕЛЯ ДРУГ!!!!!..споделям от собствен опит..

119

Програмист

преди 3 години

До 120Право?!? Магистър? Тази професия е потомствена. Ако баща ти и дядо ти не са мастити адвокати, чиято практика да наследиш алтернативата ти е последствена държавна службица. Избора на професия би трябвало да е такъв, че да не си един от многото.Прекалено лесно заменим си

118

Анонимен

преди 3 години

До март ще изкараме някак си, а после шута в *** на управляващите.

117

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия мерки те. Хората ще се изпотрепат и без вируси.

116

Анонимен

преди 3 години

Никакво премахване на мерките! Знаете ли колко вируса съществуват? Ами ако се заразите? Вече всички стават програмисти и заключени в домовете. Все пак всеки един живот е важен. Не може да рискуваме. Изключение само за най-важните - политиците и тези с пари. Все пак без тях не може. Ето вчера имаше новина, Нина Добрева дошла в България. Тя може да пътува, без нея как? Другите пишете код там и така.

115

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Какви мерки?Толкова много пари изкарвам, че ми ходите в краката - достатъчно е да ви подхвърля 15 лв и започвате да лазите като червеи.

114

До програмист

преди 3 години

Какви онлайн курсове точно ме съветваш да запиша? Че много се колебая и бих искал съвет от голям човек като теб.Магистър по право съм от СУ и имам предостатъчно работа. Ти какво би ме посъветвал, в коя област да се квалифицирам, драги ми Смехурко?

113

Анонимен

преди 3 години

Затворени са дискотеките, кръчмите, ресторантите, нощни клубове, барове. Всичко друго си работи. Съгласно т.13 от заповедта на министъра всички търговски обекти трябва да са затворени. Всички с изключения на хранителни магазини, аптеки, банки, оптики, ветеринарни и т.н. но заповедта не се спазва. Вместо в мола хората се разхождат в Практикер, Джъмбо, Бриколаж и други...Един журналист да пита министъра кой контролира спазването на заповедта

112

Деца

преди 3 години

Хората ще останат без работа, защото няма кой да гледа малките деца! Ако удължат затварянето Предлагам всичките деца де се изсипат да ги гледа министъралОще повече че идва и отчетен период. Трябва да се правят отчети и анализи