31

1

преди 1 година

Стига с това поскъпване на трапезата ни,нали ни помага с 24лева на ден,за безработните,и с 50лева за пенсионерите,вие искате безплатен чер хайвер ли да имате на трапезата,за черния хайвер,ви миришат краката.

30

Анонимен

преди 1 година

Гарантирано от ГЕРБ!

29

Анонимен

преди 1 година

Онзи ден гледам в Кауфланд едно олио, което миналата седмица беше 3,29 лв., тази седмица е 3,89 лв. И не е само олиото, масово всичко поскъпва в Тикволандия. Яка ни душа.

28

Anonymous

преди 1 година

Като влезем в Еврозоната ще може да сравним реално нашите цени със западните, и за хранителни продукти и за имоти.Ще се окаже, че почти във всичко плащаме по-скъпо, обаче заплатите ни са като в Африка.Повечето работодатели въртят яко бизнеси със западни цени, но дават африкански заплати.

27

Анонимен

преди 1 година

Бъдни вечер и Коледа не е само една софра... Прекрасно можеш да се наяде цяло семейство с не повече от 50лв. (даже са много). Сарми с ориз и стафици, кисело зеле, сушени чушки с боб, питка, вино, баклава, тиква и каквото се сетите. Жал ми е за квалифицирани млади хора, които поради една или друга причина нямат адекватен доход. Има не малко такива. Как се живее в София с 2000лв. заплата (колкото е средната)?! Не ми се мисли. Е, има как, но е скромно.

26

Анонимен

преди 1 година

Gъsss глава затрива. Преди няколко години щях да пукна от кеф на отговора на един продавач по тия коледните празници. Тогава имаше дефицит на портокали и на тоз сергията с връх със скъпи портокали. Хубаво, ама празника минал, купувачи няма и журналистката със съчувствие пита: И сега какво ще ги правите? А онзи троснато отвръща: е кво! Ще ги ядеме...Та в тоя връзка добър апетит, скъпари. И дано ви преседне.

25

Ми добре

преди 1 година

Писнало ми е вече от всякакви дребни тарикати. Не ме е яд, че им плащам повече, ми ме е яд, че ме мислят за будала.

24

Генерала

преди 1 година

Хаха, яжте, докато още можете. Че като влезе тръбата с О2 не е ясно дали ще излезе... навреме...

23

Жо

преди 1 година

МАНДЖИТЕ ли са най-важното зя Бъдни вечер?В тази свята нощ се ражда Спасителят на човечеството!И, който не се вълнува от това, за какво са му някакви нечетни постни манджи?

22

Анонимен

преди 1 година

Филе "елена" 40 лева килото...

21

Хаха

преди 1 година

Миналата седмица в Т-маркет имаше брашно по 75 стотинки. Това, че някои производители се самозабравиха си е техен проблем. Олио има по 2 лева, ябълки по пазарите по 1.30-1.50. Захарта, ако ще и 5 лева да е, не се купува всеки ден.

20

отнакъде

преди 1 година

отнякъде трябва да се пълни чекмеджето на Бойко Борисов все пак.

19

Зозо

преди 1 година

Друго си беше при Жан Виденов - празните щандове. Аман от комунисти :))))))))))))))

18

Анонимен

преди 1 година

Спекулирайте безбожници, скоро ще се гърчите под божият гняв и тогава спасение няма да има.

17

абоната е на ~~~~~~~

преди 1 година

`Удоволствието да ни управлява пожарникар няма цена`-----Лyд пожарникар има ограбената ни страна за бащиния.Но пък удоволствието=кефа е безценно.

16

РАН - ЪТ

преди 1 година

Може и по-скъпо !И по-скъпо от скъпото може !И още даже може ...Може ... можеее ...Плащай *** бай ***,и се радвай на банани.

15

Жан Плод Вам Дам

преди 1 година

Удоволствието да ни управлява пожарникар няма цена

14

ЩО, БЕ...

преди 1 година

НА СЕЛО Е ЕВТИНО..... ДАЖЕ, БЕЗ ПАРИ!!!ЧЙИ ГО ДИРИТЕ У ГРАДО.... ХАХАХААА???!!!ТАМ, НЕМА ВЕЧЕ ЕВТИНО!!!ВСИЧКО Е ОТ "КОРЕКОМ".... ХАХАХААА

13

+-

преди 1 година

До Момо В Лидл 1 кг брашно -86 стотинки.Стига сте ревали ,евтино е у нас.

12

Анонимен

преди 1 година

Традиционно по празниците големите вериги пускат промоции на основните храни за дадения празник, та не съм притеснен от поскъпване. Ако човек пазарува разумно, дори може да му излезе по-евтино. Пък вие се връзвайте на журналисти, които вероятно са стъпвали един път в живота си в хранителен магазин.