50

Анонимен

преди 3 години

боба струва почти колкото кило свинско. Яжте свинско, не си пърдете парите :D

49

Анонимен

преди 3 години

иначе нямало инфлация ...

48

позитано 20

преди 3 години

Гласувайте за БСП.Ние ще направим зелето и ориза безплатни.

47

позитано 20

преди 3 години

Гласувайте за БСП.Ние ще направим зелето и ориза безплатни.

46

Анонимен

преди 3 години

До Еми...Кой ти дава доходи?Що не си искаш увеличение от работодателя?

45

корнелия

преди 3 години

Гласувайте за БСП.Билетчете ще бъде 6ст, земята ще бъде рай.

44

...

преди 3 години

До МомоШоколад Милка - в Англия е 46 евроцента. В България, същия шоколад е 3 лв. Без коментар...

43

Еми...

преди 3 години

Демек - всичко е поскъпнало за една година. Обаче доходите ни не мърдат. Браво бе, браво. Кой позволи това???И още нещо - олиото 2,57 за литър. Къде бе, аз вчера платих 3,20 лв. за 700 грама бутилка.

42

хахахаха

преди 3 години

А за другото си траете,само зеле и ориз ли се яде на Коледа!За тая рая,калпавия матрял,още поне 3 пъти увеличение трябва и пак да викат уръъъъъъъъ!

41

Анонимен

преди 3 години

Поканете гост и го сварете.-:)

40

1

преди 3 години

Не споря за цените, защото такива неща не купувам. Направих кисело зеле 50 кила кьосе Х 50 ст. на Архангелов ден, 4% соленост, стана бонбон, кво друго зеле да купувам. Боб отдавна вземаме 1/2 консерва, за 0 време жената сготвя я чорба, я пържен. Иначе като сложиш тока да вариш...Така е, цените се дигат право пропорционално с доходите. Днес за 30 лв. купих фаша ребра, две сурови наденици за скара, 1/2 кайма и кило спанак. Това ни е хапката до неделя, зелце на фурна, баница, чорба и пр.

39

Голема мъка , еййй..

преди 3 години

Голееема мъка с това зеле , бе...!

38

СашоНерезаОтСДС-то

преди 3 години

Аз наблягам на македонските плескавици и крЪвавица.Яжте си житото и оризЪ.

37

Сълзи на Кроки...

преди 3 години

Аууууууу! Червен рев.Не забравяйте , че все пак сме пазарна икономика. После ....ще паднат цените.

36

Е , не е ли срамота.

преди 3 години

Те тая система направо ни убива!Да нема ни едно ТКЗС или АПК , та да си вземеш малко зейье или бобец , баш на Коледа та да си направиш празника и да се напиеш , като човек !!???Нема ли пак протестърите да пофърлят малко кисело зейье , та да си хапнеме и ние , бе...па да остане и за мезе?!

35

до 35

преди 3 години

На запад всичко е 5 пъти по-скъпо и сътоветно- услугите 10 пъти по-скъпи. В резултат на това има добри заплати. София изключваме от класацията, защото с реална средна заплата 1400 евро е добре (по данни на НСИ около 1000 евро, но има и сив сектор, който негативно влияе). Апартаментите по 150-200к евро ги купуват млади заможни хора, работещи в западни компании за солидни заплати. При двама работещи за по 7-8к месечно (сумарно над 80 000 души), апартамент за 300к. не е проблем.

34

1234

преди 3 години

Камелия Цветанова,почти всички пазаруваме не "На едро",така, че всичко излиза много,много по-скъпо.А за доматите и краставиците не е вярно-в нашия квартал си държат цена.Е,има и с намалена цена-изгнилите и замръзналите.

33

Черепа

преди 3 години

И защо цените в БГ са по-големи от на запад, при положение, че производители и търговци плащат български данъци (когато се плащат) и български заплати (когато се плащат).Чудно как в София целогодишно се купуват хиляди и десетки хиляди апартаменти за по 150-200 хил евро като семки, може би това следва от първото?

32

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Боко нали контролираш инфлацията бе ,що у Румъния е по-евтино ? А минималната заплата им е 400 евро ?

31

Гробокопач

преди 3 години

Вижте сям пичове, Бойко не дава! Той каа, че нема д аостави никой българин гладен, обеща бюджетът да бъде разпределен порционно за всеки, а накрая се врътна и каза, че нема паре, и требе се работи и докато го каза, пак затвори, част от икономиката;))) Инак моето зеленце еднач ас е в бидоня, друга на свежа салата, а останалото си кьта под снегът и си чака, реда, яз а манжа, я з асалата с моркови, червено цвекло, и дори малце доматки. Их, котьо. Ку, разичтайми на Бойко, досеж сме умрели!