38

111

преди 3 години

Да се ваксинират първо рептилите в Бъкингам, след това папата, Ротшилдите и Рокфелерови, Билдербергския клуб.

37

Анонимен

преди 3 години

"При ваксините, по отношение на безопасността, изискванията са много по-големи отколкото при новите лекарства."-------------------Как така тогава при новите лекарства утвърждаването става за няколко години, а при ваксините - за няколко месеца? Нарича приоритетна група възрастните 65+ и им отрежда ролята на опитни мишлета. На снимката виждаме руска ваксина, спрямо която изрично беше подчертано, че ще се прилага на хора под 60 години.

36

Анонимен

преди 3 години

Жълтата звезда е за другите... Добрите, послушн ваксинирани ще носят червена лента на ръкава, и ще носят вила, да пъдят неваксинираните с нея, и да ги напъждат към карантинните зони. Може синя лента да е, да няма лоши асоциации с примери от историята.

35

До 35

преди 3 години

Спести ди глупостите и ходи да си инсталираш антенките на бил Гейтс докато обикаляш ГЛОБУСА със самолет право пропорционално на запад срещу въртенето на земята за да стигнеш по бързо към САЩ при чичко бил . Аман от про.сти хора .

34

Анонимен

преди 3 години

Ами по вашата логика като се ваксинират първи учителите и медиците то ще излезе,че 14дена след това няма кой да работи.Хората ще получат висока температура и пак няма да са на линия да работят.Тогава как ще работят болниците?Ако за 1 седмица имунизирате всички учители,то до 15дни след това не се знае кой ще е без температура и кой ще може да се върне в класната стая.Това са фантасмагории. Няма как да се случи бързо и в един момент.А вируса мутира и имунитета е нетраен.Има излекувани без антитела

33

Всички ваксинирани

преди 3 години

1. Ще носят жълта звезда на ревера.2. На гърба сертификат за ваксиниране.3. Устройство за звукова сигнализация, за да разпръсква побеснелите неваксинирани граждани.

32

НОРМАЛНО

преди 3 години

Всичко на 100% ненормално е нормално в тази нова извънредна ненормалност.ХВАЛЯТ СЕ с БРОЙКИ ИЗЛЕКУВАНИ ХОРА, КОИТО НЕ СА БИЛИ ЛЕКУВАНИ от НИКОГО.Вместо да затварят СТАРИТЕ и БОЛНИТЕ хора ТЕ ЗАТВАРЯТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. Когато МОЖЕШЕ ЛЕКО ДА СЕ ПРЕБОЛЕДУВА през ЛЯТОТО ПАК ОГРАНИЧЕНИЯ.СЕГА ВАКСИНИ за МИЛИОНИ ПАРИ от КОИТО НЯМА ПОЛЗИ ОСВЕН РИСКОВЕ и ПАК С МАСКИ и ЗАТВАРЯНЕ И ОГРАНИЧЕНИЯ. ЩЕ ВАКСИНИРАТ и НАПЪЛНО ЗДРАВИ и ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ВЕЧЕ ХОРА.Много ЛУДОСТИ се НАСЪБРАХА на ЛУДИ НИ НАПРАВИХА.

31

Анонимен

преди 3 години

Какво тъno гoBeдо трябва да си, че да не можеш не само да проумееш очевидните тревоги към прибързаната, нетествана, непозната като вид ваксина, ами и да обиждаш хората, които имат мозък да се съмняват, а не искат да се наредят насила на опашката за тия съмнителни ***? За чието прилагане има милиарди интереси? Слагай си го ти този експеримент бе, "трезвомислещ" *** такъв

30

Анонимен

преди 3 години

Първи да се ваксинират,ама не е много ясно понеже , който има алергии не е пропоръчително да се ваксинира. А то здрави хора като гледам няма в посочените параметри на възраст. Първи-втори- няма как да обобщавате. Това са празни приказки. Щом е доброволна никой не може да те задължи да го направиш като имаш алергии или се страхуваш. Лекари отказват да се ваксинират защото знаят, че ще изпитат в първите дни симптомите на Ковид.Някои от тях са били болни и не искат да си спомнят за ужаса и болките.

29

анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирайте, не пречете на трезвомислещите! А акълът няма да им дойде дори и с ебола! Винаги е имало плоскоземници или чиста проба олиг.....френи.....Така е навсякъде по света!

28

Анонимен

преди 3 години

Забавно... Някой дава пример с ваксините за САРС... Като си толкова начетен, знаеш ли, защо спряха работата по тях? Провери! Понеже животните, върху които ги тестваха, получиха усложнения при срещата с вируса, и измряха. Пак се брои за опит при разработката на ваксини, предполагам, но не супер окуражаващ.

27

много интересно

преди 3 години

До Като се ваксинирашИ защо ти е тази маска?

26

Като се ваксинираш

преди 3 години

Пак ходиш с маска. Само тиква ди тутти тикви може да ходи без маска.

25

До лекар

преди 3 години

Не са създадени преди 3 месеца. Че не си лекар не си, е ясно. Ако си лекар ще си запознат, че по ваксини за корона вируси се работи от 2004г. (САРС, МЕРС), но тъй като епидемиите тогава се самоограничиха работата се забави.

24

анонимен

преди 3 години

Лекар, що не се скриеш някъде и да спреш да замърсяваш!? Заслужавате ебола да ви се натресе, та да разберете, но и тогава е съмнително, или ще пропищите как не ви били убедили?!

23

Анонимен

преди 3 години

Страничните ефекти от ваксината на Файзер са висока температура, втрисане и останалите симптоми на Ковид19. Така като ти поставят ваксината и получиш имунен отговор - как ще се влачиш на работа с висока температура? Как ще си сигурен, че тази температура не е от Ковид, а е имунен отговор? Тези ваксини трябва да ги поставят с болничен от 14 дни. Няма как да ходят имунизираните на работа с висока температура.Нещо много стават неизвестните.Който е прекарал вируса не може да се имунизира до 6месеца.

22

До 5

преди 3 години

И аз добре си поживях. Изгледах всички турски сериали.

21

не разбирам

преди 3 години

За ваксината всеки сам си решава!Като се ваксинираш хвърляш маската и си я караш нормално,страшно няма!Ако не си ваксиниран рискуваш да се разболееш!И не си опасен за ваксинирания!А последиците са за твоя сметка!Едното няма нищо общо с другото!Е,за какво е тогава тая дива агитация за ваксинациите!?

20

Анонимен

преди 3 години

Пручване у нас устновило,че само 11% от лекарите изявили желние да се ваксинират среу коронавируса!!!НЕЩО ДА ГОВОРИ ТОВА НА НЕМИСЛЕЩИЯ ПЛАНКТОН???А сега нещо,което вече се върши,но все още НЕМИСЛЕЩОТО МНОЗИНСТВО не го забелязва - СЪЧЕТАВАНЕТО МЕЖДУ "ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОВЕРТОН" И "СИНДРОМЪТ НА СВАРЕНАТА ЖАБА!!!Първо ваксинирането ще бъде доброволно,с след като пътуването в превозно средство,постъпването на работа,влизането в болница и даже в магазин,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИСКАТ ВАКСИНИРАНЕ..ЩЕ ЯДЕТЕ ДЕБЕЛИЯ

19

Ортододокс

преди 3 години

чипиране ,зомбиране,вкарване на нови болести,възможна парализа ,неопределена смърт ,незнайни странични ефекти в отровата наречена ваксина ,спретната от Гейтс и сие.Хора опомнете се тези същите дето от 15 години ви пръскат с кем трейлс,тежки метали и какви ли не още гадости всеки ден 24 часа в денонощието сееки смърт и болести.Тези същите са се загрижили изведнъж за здравето ни.Хайде моля ви се трябва да си кръгъл *** или *** за да вярвате на медиите.Аз не вярвам !