78

Анонимен

преди 3 години

Мдаааа ! Всяко едно наведено безмозъчие води до унищожение първо на културните слоеве на населението.

77

МКII

преди 3 години

До ЧИЧО ДРЪНДИНещо си се объркал. Тази ваксина няма да можеш да я прескочиш. Ще се ваксинираш и хоро ще играеш, ако трябва.

76

Чичо Бостан

преди 3 години

До MKIIИч не съм нервен. Предния ми коментар представлява звучен шамар в муцуната ти.Отрезвителен шамар - здравословен. Да се освестиш малко.

75

MKII

преди 3 години

До Чичо ВакумЗапочваш да ставаш нервен и нещо взе да те избива на агресия. Пий една ракия да се успокоиш.

74

Анонимен

преди 3 години

Какво значи "първо". Ваксината е доброволна и всеки може да избира коя. Засега няма нито една одобрена за ЕС. Ако предположим, че първото мине на Пфайзер, това значи ли, че по списък като *** трябва да минават всички. Та какво точно е по избор?

73

страничен ефект

преди 3 години

Един се ваксинирал и усетил ,че някой го потупва по гъзо.Питал жена си какво е това?Тя рекла,след като се ваксинира не съм лягала с теб ама като ходя при Пешо същите неща и мен ме потупват по гъзо!

72

Чичо Вакум

преди 3 години

До MKIIТихо бе кавaл.. стига ми дудня на главата, като някаква тъща в цикъл.Ше мълчиш, никой няма да се съобразява с никакви правила. Не сме лагера Аушвиц.Стига дуднял.

71

Realist

преди 3 години

Тези,които изявяват желание за ваксинация (политици,бюрократи, "ТВ звезди" и тем подобни ) не съм сигурен че ще си поствят от тези така прословути ваксини (може да е обикнобен серум, например) .Всичкото ще бъде за "пример и агитация" пред не богоизбраните .... И защо виждам на снимката надписите в-у шишенцата на кирилица...на руски... Нали уж Спутник 5 ....?!?

70

MKII

преди 3 години

До Чичо ВакумАко искаш да живееш в това общество, ще спазваш правилата. Ако не ти изнася да спазваш правилата, тогава хващаш гората и живееш, както ти отърва. Макар, че и гората има правила, с които трябва да се съобразяваш.

69

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Ще дам 50-100 лв на личната да ме пише ваксиниран, една кутия бонбони, бутилка хубаво уискенце и вече съм "ваксиниран" ;)

68

До Ваксърите

преди 3 години

Набивайте си ги по 3. Ама не карайте другите!

67

Анонимен

преди 3 години

Учителите ще карат на задочно и може и без ваксини, защото децата може да заразят не само учителите но и семействата си. Лекарите трябва първо с ваксини, но и сред тях са 50 на 50 се колебаят за васкина, защото не е тествана добре.

66

Анонимен

преди 3 години

Набийте си тази ваксина вие,които препоръчвате. Ние опитни мишки няма да ставаме.

65

Чичо Вакум

преди 3 години

До MKIIОграничавали ги били.Да ограничават бе - аз под домашен арест няма да живея.

64

Анонимен

преди 3 години

При затваряне жертвите ще са 10 хиляди до нова година. Ако отворят, жертвите ще скочат на 15 хиляди загинали. Ваксините ще станат чак към края на 2021 г.

63

Ма тое умРРЯЛ ма!

преди 3 години

До До 68 от 65Уважаеми!Наистина ли смятате, че има полза от това да нищите какво е изрекъл някакъв потенциално луд *** в този сайт?Не му се впрягайте толкова - той най вероятно е бил надрусан като го е писал това а сега е в кома, лежи и не може да ви отговори.

62

Анонимен

преди 3 години

Хаха! Значи първо да останем без доктори и учители и после на другите ваксина нема да ни требва.Да се ваксинират най-напред политиците и върлите агитатори, те най-малко са ни нужни.

61

Анонимен

преди 3 години

Тези които искат да се ваксинират, да подпишат декларация, че се отказват от лекарска помощ ако вируса въпреки ваксината ги удари, отказват се от лекарска помощ за странични ефекти, и се отказват от лекарска помощ за децата им ако след години почнат да им е раждат увредени деца в следствие на ваксинатата. Не стига че другите им плащат ваксината, защото съвсем не е безплатна ами от здравната каса с вноските на хората, ами и да им плащаме и лечението после ако имат усложнения.

60

СерафимХюсеин Кадафи

преди 3 години

Някакви дупедати да ми определят дали да си бия ваксина или не...Няма да станИ.

59

Анонимен

преди 3 години

А каква е гаранцията, че тези ваксини които почти не са тествани, след време няма да дадат странични ефекти и хората да се разболяват от други болести, или да се раждат деца с увреждания в следствие на ваксината.