98

анонимна

преди 3 години

Не се мъчете да убеждавате антиваксърите, защото това е невъзможно. Дправят каквото искат, макар, че пак лекарите ще им са виновни, ако нещо ще им се случи. Че и ще спират ваксинирани да постъпвали в болница, а че държавата иска ваксиниране, никак не ги интересува. Логичното е точно тях да не допусне до болница!

97

анонимен

преди 3 години

Бих сложил руска ваксина, без да съм някакъв русофил, защото имат добра вирусология и както всички знаете, добри оръжия. Ваксината им е добра, особено първата, защото е по класическия метод, сега разработват и други по нова технология. Не слушайте задръстените антиваксъри, такива винаги е имало, и ще има.

96

анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирайте - поредно доказателство, че сте най-тъ..пите в света, на ърво място по отричане изобщо на вируса, на първо място в лоши класации и тъй до безкрайност. Но пък да не си мислите, че някой ще реве за вас, освен майките ви? Подобна пап.лач ще влече държавата до безкрай, защото и в други сфери мисленето им е същото. Досега грачехте срещу лекарите, ами и те са като вас! Нали произлизат от вас? Я се скрийте някъде....

95

над 65

преди 3 години

Абе какви са тия: първи, втори, трети и пети?Нали имало ваксини за всички?Който иска, отива, заголва ду *** и го бодат...Докторите и даскалите - както желаят, или ги задължавате???Мен не ме бройте. На мойта възраст, ваксина - ЙОК!Не случайно, за тази възраст нищо не е предвидено в стандартния имунизационен календар.Иии там, това, касиерки, продавачки, куриери, контрольори, шофьари, кондуктори.... Тези хора не са ли на първа линия, тях за второ качество ли ги броите?Нещастници!

94

Селянин от село

преди 3 години

Абсолютно на всички ще бъдте вакнинирани свен ако не искате да си търсите нова месторабота нова пенсия, нови начини да си плащате сметките и покупките. Моята крава и кози още дават мляко. Бурканите с месо са в мъзъта с ракията! Дошло е време разделно.Избирайте живот беден и много труд но на чисто или в траншеите.

93

Аристотелович

преди 3 години

РНК ваксините първо за всички араби, африканци, травестити, и комунисти.В името на световната справедливост. А всички други да се мъчат със "старомодни ваксини".Хайл Пфайзер!

92

До доц. Велизарова.

преди 3 години

Аз съм учител. За да не използвам някои цензурни думи - ще кажете - на прилича на един учител такова нещо, просто ще заявя следното: Нямам намерение да се ваксинирам нито сега, нито след 1 година, нито когато и да е било във времето. Който вярва, че ваксината ще му помогне да живее един по-качествен и по-здравословен живот, няма да му преча да си я сложи. Всеки държи да е здрав, но нека хората са наясно: Няма как да живееш порочен живот, но да разчиташ на "панацея" да си в добро здраве.

91

Анонимен

преди 3 години

Че те само 11 % от медиците са изявили желание да се ваксинират! Сигурно, защото им е ясно туй-онуй по темата.Виж, учителките - бас ловя, че ентусиазмът и напънът за ваксиниране ще са масови, залагам на едни 65-70%. Колкото и парадоксално, сегашните учители са една доста ограничена и лесно манипулируема маса. Пуснаха им мухата с някоя и друга медийна истерия, че училищата са развъдник на заразата и учениците им са техните убийци и те луднаха. Да ги ваксинират, най-сетне, та да се успокоят.

90

Трябва

преди 3 години

Нали беше доброволноь сега гворят ТРЯБВА, т.е. задължително. Ако ваксините станат задължителн, това е налагане на нещо, което не е доккрай изучено и може да нанесе огромни щети. Ако с появят непоправими щети върху хората и се появят други трудно лечими заболявания в резултат на тази ваксина и кой ще носи отговорнист и колко щу струва на държавата. Това, което се върши сега грничи с товаь което е вършил д-р Менгеле, т.е медицински фшезйм

89

Докторите не искат

преди 3 години

Да се ваксинират ,аз защо да искам ? Малко са тези които вярват на всичко което се каже от телевизора ,аз пък хептен ! Ами ,ако началника в негов стил след като се ваксинирам излезе и каже ,че ваксинацията е била грешка ,той по три пъти на ден си сменя мнението и заповедите.....

88

Анонимен

преди 3 години

Първо тиквата .Ако се окаже некачествена и пукне ,поне да няма загуби ;)

87

Шопо

преди 3 години

Ако ще и сите да измрете, па нема да се васкинирам.

86

Хей пендел

преди 3 години

Аз ще си бия ваксината на БАН.

85

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще може да ходиш навсякъде ако не си ваксиниран.Нали има ваксина срещу Ковид - демек заразата не представлява опасност. Значи ще може да се пътува ако искаш и на челна стойка да си пътуваш.

84

Анонимен

преди 3 години

Интересно,дали ще може да се ходи в чужбина,ако не си ваксиниран.

83

Пубер

преди 3 години

Ваксинирайте даскалите и да се връщаме на живо ,че ми писна. Не ,че и те не го искат . Седми клас съм . Преди да ни затвори чичака с изскубани вежди и ботокс в бузките мога да кажа болшинството от учителите си искаха присъствено. Само възрастните ( не всички и разни болнави ) искаха отдалеч...Чета из нета други нагласи ...Ясно е кой ги пише...Но ...на темата ваксинирайте даскалите и медиците . После да няма - първа линия , ние сме най - застрашени ..аре у лево!

82

Анонимен

преди 3 години

Първо да се пенсионират депутатите!

81

антиджендар

преди 3 години

До 94 МКIIТакова мислене е присъщо за празноглавете сороскиГендари в софия. Ваксинирайте се и тъкмо ще се отървеме от вас

80

Чичо Мекий

преди 3 години

До МКII50 лв на личната и ти ебeм и ваксините.

79

...:дядо Еби:...

преди 3 години

Аз ще си бия ваксина 5 години след детето на мис Бикини.