118

Германец

преди 3 години

Не съм лабораторен плъх

117

Н9879

преди 3 години

Интересно ми е как ще накарат докторите да се ваксинират !!!Кога ще свалим маските?

116

Анонимен

преди 3 години

Ами омръзна ми от тая дисциплина бе.А то аз съм на 43, обаче ми се ходи на стриптиз-бар. Ходи ми се да пия с приятели по барове или в мола.Ходя от 2-3 месеца само на работа и в къщи и това ме натоварва страшно много.С жена ми почваме да се гледаме по-нервно.Живее ми се много.

115

Анонимен

преди 3 години

Сега пробват ваксината на английски граждани.Ама какви са тия англичани не е ясно - пакистански, индийски ли?

114

Анонимен

преди 3 години

Много ми е чудно,че се намериха хора, които да завиждат на медиците и учителите заради тия ваксини.

113

Last in the Line

преди 3 години

ПЪРВИ да се ваксинират политици , съдии, полицаи, затворници и всички от правителството щото са ни мнооого важни ..... ако останат ваксини да раздадат на чакащите с блеснали очички послушни ваксъри .Другите не ги мислете .п.с. Тези които не искат да се ваксинират им е през дедовия кавал какво има във ваксините и какви реакции давали .

112

Анонимен

преди 3 години

До 111Касиерки?Какво общо имат с ковидотделенията?Нали нЕма вирОз, пък сега- наплив от желаещи.

111

До 113

преди 3 години

,, руската...Противошапната ваксина ли ще си сложиш?Дерзай

110

Анонимен

преди 3 години

,,Първи да се ваксинират медици и учители, след това хората над 65,,И какво е разликата между първите и вторите.Колко са медици и учители под 65 години.Може изобщо и да не се говори за професии.

109

Nona

преди 3 години

Такааааа!Първо докторите и учителите! След време те изобщо няма да са необходими,първите,защото няма да има кого да лекуват,вторите,нЕма нужда от тях-необразовани ***;а;ци лесно се управляват.Следващите са хората над 65г.,е дайте малко да разтоварим. НОИ де,какви са тия пенсионери,само лежат и мрънкат малка ми в пнсията.Стигнахме до хронично болните-е много е скъпо лечението,па и продължително да му се не види!И...какво остана?А,децата,нЕма нужда да се ваксинират,Ок!

108

тт

преди 3 години

Аз викам първо да почнат Задължително с Ваксинирането на Министерския съвет, на дУпЕтатите,на Президентствто и на техните семейства...Пък ние да изчакаме резултатите до края на Април 2021год..

107

Анонимен

преди 3 години

Значи първо ще си отидат ваксиниралите се от докторите и учителите а трябваше първо да се ваксинират продажните политици

106

Световен терор

преди 3 години

с избиване на пенсионерите. Кои носят отговорност.По радиото казаха че 500 милиарда ще спечелят като си заминат пенсионерите над 65години.Затов ли ще пробвате пенсионерите.

105

до "до 113"

преди 3 години

Турците вече се отказаха официално от руската ваксина. Щото са много глупави ли?-----------Абе, , *** и лично прочети опровержението на турския министър на здравеопазването Фахретин Ходжа...В момента в Турция се провеждат задължителните лабораторни изпитания на руската ваксина!

104

Ели

преди 3 години

Определено, да си кибик по форумите е по- достойно от професор. Човек трябва да е изключително далече от академичната среда( бездарен, неук) или да пише по поръчка за да ръси подобни глупости.

103

Анонимен

преди 3 години

Брат ми всяка година се ваксинира срещу грип и много често го изкарва...Срокът на защитата бил минал.Аз не съм се ваксинирал никога, а не съм се разболявал от грип сигурно 10 години. Смятам и сега да пропусна

102

Анонимен

преди 3 години

Телевизорите, това са едни генератори на лъжи, а "професор", "доцент" и "академик" не е титла достойна за уважение, в съвремието това е диагноза.

101

Анонимен

преди 3 години

До 115отказали ??? дръжки

100

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой ще е първи ама по прости сметки тука най много по двеста и педесе човека ше са на ден имайки в предвид англия колко са досега с каква организационна мощ разполагат.

99

До 113

преди 3 години

Хаха ха! Турците вече се отказаха официално от руската ваксина. Щото са много глупави ли? Вземат от китайската.