93

Другари

преди 3 години

ЕС е едно недоносче! Това е цялата истина.

92

Селяндур с джип

преди 3 години

До TomВ Австрия, ако си самоосигуряващо се лице, имаш възможност да плащаш допълнителен данък за безработица.

91

Анонимен

преди 3 години

В Китай няма демокрация и там не се провеждат избори. Китай без демокрация и без провеждане на избори от бедна страна за 30 години се превърна в първата световна икономика. В Китай няма "нови бедни" както в Европа. В Китай без деморакцията има само бивши бедни.

90

Анонимен

преди 3 години

До 89Мда, все ако не си в IT сектора, си *** и необразован и да не се оплакваш. Иначе, ако утре има някое по-голямо слънчево изригване или нещо и замине електричеството и се изпържи техниката ще почнат да плачат, защото нищо друго не могат да свършат освен да седят пред компютъра по цял ден.

89

Анонимен

преди 3 години

"Ред значи законност, а това са работещи прокуратура и съдебна власт, на които се крепи всяка успешна демокрация".А демокрацията защо е престъпна система, защо се извършват толкова много престъпления при демокрацията, че и трябва прокуратура и съдебна власт за да се крепи?

88

Tom

преди 3 години

До 80То не се отвярят само заведения и барове - просто този бизнес е най-засегнат от пандемията и затова основно за това се говори. Проблемът в случая са държавните политики - като развиваш собствен бизнес си самоосигуряващо се лице и бе значение колко високи данъци и осигуровки плащаш за теб няма бюро по труда. А всички заведения загубиха от короната, просто по-големите имат средствата да продължат да работят, макар че по света много големи вериги вече затвориха стотици локации.

87

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата система, но планетяните са прости и не могат да я изградят правилно.

86

Анонимен

преди 3 години

А защо по целия свят където има демокрация е бедност и мизерия, с изключение на страни които се броят на пръсти и които са богати само защото грабят от заблудени с демокрацията страни като България?

85

Анонимен

преди 3 години

Хитлер е избран с демократични избори. Преди войната е бил един от най-уважаваните политици в Европа, човек на годината на списание Тайм. Понятие като нацизъм тогава не е съществувало, всички са го подкрепяли да нападне и да унищожи Русия. Нацизмът и демонизацията на Хитлер са измислени след войната, защото не Русия победи сама във войната срещу целия свят и им трябваше някой виновен.

84

haha debili

преди 3 години

Ред значи законност, а това са работещи прокуратура и съдебна власт.******************************************************************Според теб отворко, закони има само при "демокрацията", или прокуратурата и съда работят само при така нареченета демокрация. Клишета от западната пропаганда. За твое сведение при Хитлер и неговия хилядолетен Райх и законите и прокуратурата и съда работеха ... но какви беха законите??? Ами такива като теб требваше да не съществуват ако Райха беше успешен.

83

Анонимен

преди 3 години

сега клавиятурните съсли пак ще се хвалят че взимат по 5000евра зарлата и по 600 евра пенсия,хахаха

82

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до До абоната е на ~~~~~~~Ред значи законност, а това са работещи прокуратура и съдебна власт, на които се крепи всяка успешна демокрация.ДС мафията никога няма да го допусне, защото ще пресъхне изворът на Белоногата.Лошото е, че няма дори една европейска реформа,но от крадливи комунисти-толкова.

81

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Все по някое време ще разберат повечето, че имаме всички интерес, да има ред. Ето и сегашната ситуация ще им светне на някои, че е било добре да се осигуряват както трябва. И много други неща, като например, че трябва да се образоват, а не да разчитат на най-елементарната работа, за да живеят. Или поне децата им.

80

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до До абоната е на ~~~~~~~Обществото ни е болно.Гражданско общество означава граждански контрол ... забравете. Защо ли ?!Защото един българи - хайдутин, двама българи - чета, трима българи - чета с предател.

79

Анонимен

преди 3 години

Ми тва са рисковете на частният бизнес.3 деца безработна жена и липса на стабилни сигурни доходи Бар под наем.Дори ако нямаше коронавирус ако барът под наем нещо не върви добре пак ще е същото.Глад и мизерия.

78

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~Оправя го развитие на гражданско общество, но последиците от Комунизма и общата мизерия на региона в който живеем са твърде големи проблеми, за да ги преодолеем за 30 години. България се справя дота добре с тази задача, но трябва да минат поне 2-3 поколения, за да може новите българи масово да имат гражданско самосъзнание: просто има прекалено много изродщина останала от мрачните времена и последвалата ги анархия. Затова Боко е добър за България, а не защото не е мутра.

77

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Работливите и НЕработливите роми си знаят интереса.Тук за неща от и около контейнерите за смет, се водиха ромски войни.Въпреки, че Общината 2 пъти годишно прибира електрооборудване домашно, на българина му е по-лесно да го продаде на роми, те да го разпарчетосат.Обаче част от тез роми не харесаха и тукашната социална система, а отидоха из Европата.Знаят, че тук сме обран бостан.Там си стоят и не идват много-много ...

76

Кризата

преди 3 години

Показва, че модела е сбъркан. Не може само заведения даде отварят. Трябва да се създават блага. Окапаха мързеливите, дето с лъжливи кръчмарски номера пари искаха да печелят. Сериозните ресторанти са ди на печалба.

75

Отечествен Фронт

преди 3 години

До ИЗВРАТЕНИ ХОРА И трето за какъв банков депозит говориш тук неук *** .Знаеш ли във момента за да си съхраняаш парите във банка колко процента е лихвата . 0% Е ВЪВ МОМЕНТА дАЖЕ БАНКИТЕ ТИ ВЗИМАТ НАКАЗАТЕЛНИ ЛИХВИ АКО ОТИДЕШ ДА СИ ИЗТЕГЛИШ ПАРИТЕ На мен за изтеглени педесет лева ми взеха тридесет тази година .Ама от ненормалници дето се подвизават тук пишат колкото да се намират на работа ,без да се интересуват от нищо .

74

Отечествен Фронт

преди 3 години

До ИЗВРАТЕНИ ХОРА Явно плещиш колкото да не заспиш ,първо комунизъм никъде във соц лагера нямаше .Имаше социализъм къде лош къде добър вършеше някаква работа .Второ държавата по онова време не е хрантутила никого ,защото имаше икономика работеща и работа за всеки .Като осигуровките се одържаха от работещите хора Държавата хрантутише бастунджиите и готованците държавните служители ,на тях им плащаше осигуровките .Като не ги разбираш тези неща не ги коментирай .