18

до 16

преди 3 месеца

еми просто излекуваните не са от тези в болниците, а от леките

17

до 16

преди 3 месеца

еми просто излекуваните не са от тези в болниците, а от леките

16

Анонимен

преди 3 месеца

Как ще го победим тоя вирус?
12.12. - общ брой в болница с коронавирус 7151
13.12 - ново диагностицирани - 1287, излекувани - 2235. Лъч надежда в този тежък момент.
И о чудо общ брой в болница заразени с коронавирус 7224!!!!!!

15

Д-р Коронис Кауза

преди 3 месеца

Е как са успели да се излекуват? С 14 дневна карантина наложена им от РЗИ ли? Излекуването им чия заслуга е? Няма лекарство, няма дори утвърден и стандартизиран медицински протокол за лечение. Всяко джи пи си изписва антибиотиците на компаниите с които има договор. Продължава да се злоупотербява с изписването на антикоагуланти, което води до множество усложнения, и това само защото някой бил чул или чел някъде, незнайно къде, че коронавируса причинявал съсиреци...

14

Анонимен

преди 3 месеца

Мога да ви кажа едно нещо със сигурност, баща ми беше приет в болница Св. Марина във Варна, адекватен на крака и в съзнание. За 5 дни успяха да го уморят и всички влезли в отделението умират. Отношението на “лекарите” към близките (не само към мен) беше цитирам “нямат шанс, катастрофа, от тука никой жив не излиза) викане и тряскане на врати. Признавам съществуването на вируса, но тази безнадежност и отношение от тези “лекари” е още по-тежко за живите, а как се държат към тези хора в отделението

13

Анонимен

преди 3 месеца

Всички които скимтят денонощно за пари, понеже били на първа линия в борбата с измисления коварен вирус, като ушеви, доктори и даскали, още януари по една ефективна и много полезна ваксинка,за да бъдат здрави и безсмъртни.

12

Анонимен

преди 3 месеца

събота неделя че дори и понеделник са дните с неверни данни. Чак във вторник излиза нещо реално, не го ли разбрахте толкоеа време. Просто бг статистиката е куц кон , три дни от седмицата събира непълна информация.

11

Анонимен

преди 3 месеца

В болница са 7224 души, от които 595 били в реанимации. А къде се настаняват болните, при които е възникнала необходимост от интензивно лечение, когато отделението за анестезиология, реанимация и интензивно лечение е затворено, каквато е реалността в областния български град Ловеч? Кой ше отговори на жителите на областния център? Премиерът да не е отлетял за Барцелона?

10

Анонимен

преди 3 месеца

Стъкмистиката с бройките продължава. От няколко дни броят на т. н "излекувани" е винаги по голям от броя на новите заразени. В същото време броят на настанените в болници и на тези в интензивното постоянно расте. Телевизионните герои от щаба обаче бодро отчитат че "натиска върху болниците намалява"...

9

Благодат за Герб

преди 3 месеца

До благодат

Главните виновници наказани от Господ-Бог. Смърт на комунистите от герб и бсп-дс

8

благодат

преди 3 месеца

Само за гробари,попове,часни лекари и болници особено за ало-апашите....

7

идва вторник!

преди 3 месеца

До дУбрЮтрУ

Днес всичко почива заедно с ковируса.... Ще се чуем и видим във вторник! Запомнете!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Крадливия сикаджийски кофпомпаджия полиглот, ви каза,на 21 вироза спира да вилнее и така до ивановден. После става страшно, всичко живо ще измре, избори идат, кебапчета трябва да се раздават, петдесетаци, пара трябва ей, а чекмедженцето не е извор, трябва да се пълни. Зализания делиормански факир с предприемачески нюх му е обещал едни петдесетина милки от схемата с тв мисирките, а ма знае ли човек какво ще стане, оня с дроня жужи безспир.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Много странно как и смъртните случаи намаляват точно и само през почивните събота и неделя.

4

Шопо

преди 3 месеца

Ех,Пратер,Пратер !!! Булгарише Пратер...

3

ЦК на ГЕРБ

преди 3 месеца

Драстично намалява заразата КОВИД19 ! И всичко това заради усилията на Политбюро и ЦК на ГЕРБ? И да не пропуснем-лично на на неговият вожд-другарят Бойко Методиев Борисов ! Да живее !!!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Свободата, Санчо, е едно от най ценните блага, с които Бог дарява хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето.
За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека.
Мигел де Сервантес 1605 г.

1

дУбрЮтрУ

преди 3 месеца

Във вторник ще се тегли съботно-неделния джакпот