6

Доктор ох боли

преди 4 месеца

Щом казвате! Значи са Толкова или пък не? Кой знае всъщност? Някакви данни за НЯКАКВА зараза от някакви хора! Не можем да броим ,следим реално. Идеята да сме затворени е налице. Да не мислим .Да не разсъждаваме. Да нямаме мнение. Да ни е страх .Да треперим. Да сме настроени един срещу друг. Да сме обезличени като индивиди. Да не се срещаме един с друг. Да сме отчуждени. Да сме наплашени и да се радваме ,че някой ще ни "разхлаби" синджира за ден , седмица.
Хора ли сме или животни?

5

Карим

преди 4 месеца

Болни или заразени? Уточнение моля!!

4

Анонимен

преди 4 месеца

А колко бяха заразените от предишните корона вируси през 2003 и 2009? Цифри не се хвърлят ей така в пространството. Дайте да ги сравним.

3

ЦК на ГЕРБ

преди 4 месеца

Предвидили сме четири милиарда да очистим от Земята....

2

Анонимен

преди 4 месеца

Каквото и да пишете има Ковито мноооооооооооого да гони още испанския грип и надали ще го стигне

1

Анонимен

преди 4 месеца

Броят на заразените ОТ НАЧАЛОТО НА ПАНДЕМИЯТА надхвърли еди си колко случая!Тези цифри трябва да ви уплашат, трябва да ви паникьосат, трябва да ви покажат че мерките против вируса са наложителни.Да ви подготвят за една евентуално задължителна ваксинация!!!Да изложат данни за случаите на грип от началото на появата на ГРИПНИЯ ВИРУС за сравнение - предполагам над милиард!Интересно е колко са активните случаи, а не общото к-во!СЗО манипулира съзнанието на хората, нормално, с такъв шеф на СЗО!!!!!