11

Анонимен

преди 3 години

Бързал за кантара на Кобрата и Джошуа...

10

Анонимен

преди 3 години

Скотланд Ярд не си признава, че е терористичен акт, за разлика от руската ФСБ, която днес заяви, че в село Учкикен в Карачаево-Черкесия самовзривяване е извършил екстремист-шахид. Петима сътрудници на правоохранителните органи са леко ранени. Село Учкикен е на границата със Ставрополския край, в непосредствена близост до град Кисловодск.

9

Анонимен

преди 3 години

Само и нас да не ни застигат такива неща!Българските хронични ганнююве и говнюювее са застигнати с адски много акъл и "крайпътен" ромски ген - завинаги! :)))))))))

8

А у нас?

преди 3 години

Колко народ изтрепаха у нас сънародниците ни ?Колко? То не беше качване на тротоари,помитане от спирки,ударени майки с колички и прегазени по села и паланки от пияни или неправоспособни шофьори.Преди няколко дена убиха полицай на пътя!Колко пъти ТИР се вряза в крайпътни къщи?

7

Готвача асан

преди 3 години

научете ги да лапат свински,котлети,плюска,дроб сарма,капама с свински жоглан,и бахур,ще се научат на кротост

6

Родолюбец

преди 3 години

Виждам Еврозапада след време като Саудитска Арабия-законите на Шериата,а Задокеанския запад-като република Южна Африка,т.е.управление на черните!!??Само и нас да не ни застигат такива неща!

5

Еврожендър

преди 3 години

Сорос акбар.

4

Кромуел

преди 3 години

краля го отрепах,сега ще трябва да се доказвам

3

Анонимен

преди 3 години

В първия момент си помислих, че е тероризъм добре, че прочетох цялата статия.

2

Ех

преди 3 години

Сефте..! Нека поканят още мюсюлмани, за да из тре пят и прогонят останалите, и тогава това ще секне !

1

Муха на Мед

преди 3 години

Не е тероризъм ... не е тероризъм... не е тероризъм .... шофьорът Ахмед , без да иска е сгазил петима неверници ...... всъщност е искал да са поне 50 , ама тъй се е случило . Малшанс.Нека Аллах да го накаже и да му даде само 5 девици в Рая вместо обещаните 72. Нека се мъчи .