46

баба мара

преди 1 година

колко години ви трябва да разберете че бълг документи са да шетат из Европаза каква българия става въпрос това е 4 и 5 поколение което изобщо не знае нищоза българия спрете с това даване на паспорти и наи вече на турците и спретеизборния туризъм

45

Анонимен

преди 1 година

Не се лъжете че македонците са българи! Не са! Там вече е формирана нова нация - македонска, основана от АСНОМ на Тито и с език редактиран от първото югославско управление там.

44

Анонимен

преди 1 година

А, колко още са раздадени срещу 500?

43

Лесно е

преди 1 година

Преразглеждане на всички удостоверения за българско гражданство на македонци и мораториум върху разглежданията на нови молби за български паспорт от граждани на Северна Македония . Докато не се разреши спора между двете страни.

42

Анонимен

преди 1 година

Че то туй са 5 процента бе!

41

Анонимен

преди 1 година

До Сашко М.Имаше един гръцки външен министър, забравих му името, та той беше казал - какви македонци са тия, чисти българи са :))) Дори гърците които не ни долюбват признават че са българи, сърбите мълчат естествено :)

40

Анонимен

преди 1 година

На тях само това им трябва-паспорта.Те по-българи няма да станат.Никакви паспорти.В Украйна хората искат да имат паспорт защото са българи, а на тях не дават.

39

Сашко М.

преди 1 година

И как Александър Велики е северномакедонски герой , след като през целия си живот не е стъпвал в Северна Македония . Родил се е на 20км. от Солун, имал е учители ГЪРЦИ, говорил е само гръцки и като е навършил 20г. е поел към Мала Азия, цял цивот е разпространявал елинската култура и НИКОГА не се е върнал в Македония .... Гръцка Македония . Къде във всичко това е Северна Македония е направо мистерия .

38

БГ

преди 1 година

Сле тези закани и палене на български паспорти и знамето ни ПРЕРАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ 77 ХИЛ . паспорти на македонски "българи". Да не се окаже че им трябват само за да си се шматкатт из Европа а през свободното си време да псуват бугарите. И НА КОГО ОТ СНИМАЛИТЕ СЕ БЕШЕ В КЛИПА ЗАПАЛЕНИЯ БГ ПАСПОРТ ? Нека външно най-накрая да започне да си гледа работата и да го издири сред участниците в клипа. И да му го отнеме. Публична подигравка с български документ.

37

Анонимен

преди 1 година

Премахнете двойното гражданство за страни извън ЕС и облекчете процедурата и до 2 години край Вардаро нема да са останали и 50 хиляди македони

36

Анонимен

преди 1 година

Ми как да има българи в СМ като ще им пратят шпицкомандите да ги пребия.Това там е фашизъм.Те едни знамена не могат да гледат и ги палят и събарят български паметници. А живи хора? Също като през януари 45та.

35

Anonimen

преди 1 година

Abe kakvi Blgari v Makedonia be.Vsickute sa gi vzeli za da bjagat ot tuk. Eto napravete blgarska partia v Makedonia i ste vidite kolko ve ima vMakedonia. Mislite li ce e slucaino sto vaste deep state politici dosega ne sa opitvali da pravat partia a?

34

Анонимен

преди 1 година

Меркел сигурно лично им се е извинила :)СКОПСКИ ЦИРКАДЖИИ !

33

наблюдател

преди 1 година

Няма такова животно македонец, има северномакедонци.

32

от 29

преди 1 година

Що ми слагаш минус бе,***,влез в сайта на Обзървър и го прочети!*** неграмотен!

31

Анонимен

преди 1 година

До31. Задунаиска куберния СЕГА Е Сърбия. Освен от Македония , очакват се и от СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ да бягат от сърбите.

30

Krom

преди 1 година

До :) а за СърПия?

29

Анонимен

преди 1 година

в международния транспорт сигурно 1/3 са от край Вардаро

28

Анонимен

преди 1 година

И от тея 77 хил , тук в задунайската губернийка са останали само 7 . Останалите 76993-*** са заминали на запад .

27

Анонимен

преди 1 година

Да са живи и здрави,още половин милион македонци да си вземат паспорти,да учат в България и си направят деца!