заменете Пилешкото Бутче, с няколко Свински Вратни Пържоли или Ребърца и от това ядене ще стане!
Няма тука ненормалници зелевия сок си го подправяме с праз без да ни мигне окото. Пиле със зеле (без значения пресно или кисело) ако не е сготвено добре (както и всяка друга манджа) не е вкусна примерно в некви столове от социализма беше така. Но ако се направи майсторски си заслужава.
Киселото зеле се съчетава мнаго добре с праз, това е стара българска рецепта. Може и като постна гарнитура на месо. Много вкусно е кисело зеле с ориз, сухи чушки. Най-вкусно е, разбира с,е със свинско месо.
без лук и праз и само с мазничко свинско-от гърди или обезкостен св.джолан и само червен пипер и олио или св.мас-домашна
Рецептата Dnes: Пилешки бутчета с кисело зеле и праз