9

Анонимен

преди 3 години

А къде се скриха онези кардиолози от Пазарджик със заплати по 60 000лв месечно?Скриха се като мишки, не достигали лекари, ми това си е чиста Лъжа.Същата е ситуацията и в другите градове. Стига сте лъгали хората.

8

E това е

преди 3 години

Е, това е което искам да се показва и да виждам. Да - това е мнозинството от българите, слава Богу! Честни и свестни - истински хора. БРАВО!!За съжаление медиите са пълни със "сензационната" утайката - точно тя привлича аудиторията им и им прави парите . И дава противната илюзия ,че мръсотията е навсякъде . Затова и рядко ги поглеждам

7

Анонимен

преди 3 години

Крайно време и в Сливен да отидат.В спешното отделение например.Да уравновесят малко силите с ,, електората,, на Цв.Кънчев Ех, хора. Природата не търпи празни пространства.

6

До 2

преди 3 години

Треньорите ще се върнат живот и здраве към професията си. Но това са едни дисциплинирани хора, които могат да се квалифицират и в областта на медицината. Това ще им помогне и за в бъдеще.Имат потенциал тия хора.Не са само за физическа работа, въпреки че в момента вършат нещо изключително полезно.Браво и благодаря.УспехИ се пазете.

5

До 4

преди 3 години

Съветите ти в общи линии са своевременни.Да работят и да спазват правилата за безопасност.При всички случаи са по- здрави от възрастните медицински лица, които самоотвержено и скромно работят в момента.

4

До 2

преди 3 години

От същото отделение, в което дойдоха хората ти пиша.Защо да не изкарат курсове.Да не мислиш, че не могат Или че са ,, прости,, защото работят в covid отделение.Ще се разочароваш силно.Браво на доброволцитеИдват навреме

3

Анонимен

преди 3 години

Предполагам, че като спортисти си мислят, че са по-здрави и няма да им се отрази тежко ако хванат вируса. Затова обаче ще ги посъветвам да си изследват холестерола. Имаше статистика от китайците, че при ниски стойности на добрия холестерол вируса се кара тежко. Така че да си пуснат едно изследване и ако добрия холестерол не им в норма, тогава по-добре да не се бутат много при болни.

2

Анонимен

преди 3 години

Не ви пожелавам да ви гепи коронката, но може да се случи на всеки по-гладен и изстуден. Ставате като пaрцал и призяпвате като риба на сухо. Поинтересувайте се колко се живее без кислород към дробовете. Вирусът души точно така, вероломно. Да дме разумни и да се молим Богу със силна вяра!

1

Анонимен

преди 3 години

Браво.Сега са санитари. Догодина им пожелавам да станат студенти. Трябва да учат за сестри и и фелдшери.Защо не и лекари.Минимум трябва да изкарат курс за парамедици