18

Анонимен

преди 3 години

Няма да се учудя ако тази неграмотна мома извади и тапия за висше образование по журналистика. Дотам сме се докарали, пълна деградация...

17

Авторката

преди 3 години

--Как се пише думата ток в множествено число? токове ли?

16

питанката

преди 3 години

Тия не са добре с акъла си!! Как е възможно да се занимават с цените за 2017 г. Какво ще се случи сед такива *** "разследвания" и решения. Или просто си намират работа като си говорят за "ланския сняг"?

15

Анонимен

преди 3 години

Що е то подлог, допълнение и обстоятелство в изречението? Въпрос за началното училище!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Най-якото е, че трият думата подлог, когато е в непълен член, т.е. пoдлoгa. Смешно!

13

Анонимен

преди 3 години

Така учеха децата в съседния клас - за всеки случай да слагат пълен член, я някой ги хване, я не. А пък в нашия ни казваха да правим проверка с въпросите - кой, кого.

12

Анонимен

преди 3 години

Скокът (кой/кое - *** в изречението) на какво (непряко допълнение, но от допълнение пряко или непряко почваме да забравяме за пълния член), т.е. тОка (изговаря се ТОКъ). Жена ли е писала този хабер, та е наслагала толкова пълни членове?

11

До 11

преди 3 години

Това е огромно падение. Навремето пресата беше еталон за правопис. Проверявахме как се пише дадена дума във вестника... Сега, читателите трябва да оправят неграмотния правопис на някакви парвенюта, зовящи се журналисти. Срам и позор!

10

До №7

преди 3 години

Не, нямат образование, но не им прави забележки за грамотността, защото се обиждат и изтриват коментари.

9

ЗА АВТОРКАТА

преди 3 години

Един малък тест за 7- ми клас:Как е правилно да се изписва?а) Скокът на токътб) Скокът на токав) Скока на токаг) Скока на токът

8

Ф.С.В.

преди 3 години

КЕВР - ?? Що е то?? Нещо бандитско ( бандитска организация) решаващо цените на услугите винаги на "закрити врата',,и оглавявано от ПЕНСИОНЕР?? Той явно е много "ценен" кадър след като е на този пост? защо не си гледа пенсията и старостта?/ Българите намразиха КЕВР- ""Нещото"" създадено от ГЕРБ -Параван в който се решават цените -но Правителството не носи огтоворност!!?? -но ТО ТАЙНО диктува решенията вътре в КЕВР и Послушкото Пенсионер и Новобогаташ Иванов изпълнява като войник задачите!!

7

Анонимен

преди 3 години

Скокът на токът от балконът на паважът. Някой от пишешщите има ли заършено основно образование?

6

Анонимен

преди 3 години

СКОКЪТ НА ТОКЪТ...Боже, Боже каква неграмотност.

5

Анонимен

преди 3 години

Докато произнесат и те поне 3 пъти го увеличи. С тази скорост догодина може да оспорите увеличението от 2001. Не че някой, нещо, някъде ще бъде компенсиран. Кое пречи при внасяне на подобни увеличения, те да се разглеждат в едномесечен срок и да бъде взето решение.

4

Батман

преди 3 години

Ама тези изме-кя-ри от КЕРВ не сте ли забеляза ли че като започнат да решават нещо за цени винаги се случва на закрита врата, демек си правят каквото си искат, Те взели парите през 2017г и сега след 3 години ще търсиш нещо!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 3 години

От 2017 г. до сега колко хиляди сме платили? Кой ще ни ги върне сега?

2

Скокът на токЪТ

преди 3 години

Ало, "журналистите"! Правилата за пълен и непълан член се учат в 4-ти клас... Вие до кой клас сте учили?

1

Аз

преди 3 години

Те ако се разровят кой знае още колко незаконни решения и документи ще намерят.