12

Анонимен

преди 3 години

''Честните хора с търговия не се занимават '' - Фридрих Ницше

11

SHEFA

преди 3 години

До Анонимен-1-ТЕЗИ ДЕТО ПРОДАВАТ ТРЯБВА ДА СИ ЗАСТРАХОВАТ СТОКАТА-ЩОТО КАТО ГИ ПРЕМЕТАТ ПО БУСОВЕТЕ СЕРВИЗА С ЧАШИ ИДВА-НО ТАКА И СИ ОТИВА-ВИНАГИ ПОРЪЧКИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПРАВИТЕ С ТЕСТ ПРЕГЛЕД.

10

SHEFA

преди 3 години

ПОРЪЧКИ ОНЛАЙН ИМАШ ПРАВО ДА ИЗПРОБВАШ СТОКАТА -ПРИМЕР КОПУВАШ МАШИНА ЗА РЯЗАНЕ НА ДЪРВА РЕЖЕШ СИ ДЪВАТА И Я ВРЪЩАШ АКО НЕ ТИ ХАРЕСА-И ИСКАШ ДРУГА-АМА ДА РЕЖЕ.

9

търговец до глюпости

преди 3 години

Голям онлайн търговец съм.Категорично твърдя че няма такова понятие като безплатна доставка.Просто тя е включена в цената на продукта.Мошенгиите никога няма спрат независимо дали е физически или онлайн.Съветвам Ви когато поръчвате да го правите от място което има и физически адрес сервиз шоурум.Където ако има проблем можеш да отидеш и да ги набиеш.Ако се налага.Търговци които имат само компютри и сайтове-бягайте оттам.Това са несериозни фирми и ще имате ядове-рано или късно.

8

Анонимен

преди 3 години

До луди ли сте ?Не че нещо, ама какво има примерно, да гледам на 100 бутилки минерална вода, който поръчвам веднъж в месеца и излиза 2 пъти по-евтино. Или като си порча, но iPhone или нещо такова?

7

Анонимен

преди 3 години

Ми хубуу бе, поръчвай онлайн без опаковка и без застраховка. Да ти доде панталончето омърляно и разкъсано.

6

МНЕНИЕ

преди 3 години

Има един лаф - Кьорав карти не играе .

5

луди ли сте ?

преди 3 години

Не пазарувайте онлайн.Има си достатъчно магазини,отиваш,гледаш и купуваш

4

Анонимен

преди 3 години

Ми затова пазаруваш с наложен платеж и ако тръгнат да те прецакват се отказваш щом стоката стигне до теб и прецаканите ще са те,защото ще си платят транспорта на отиване и връщане.

3

Анонимен

преди 3 години

Освен храна, спрях да пазарувам всичко друго. Сега за търговците е ден година храни. Трябва хората да накажат лакомите и неволни търговци.

2

Нето...Бруто...Тара

преди 3 години

*** пак прекаран.Плащаш застраховка - цакат с опаковка.

1

Анонимен

преди 3 години

Е застраховката е важна! Как така жез застраховка?