11

До 9

преди 3 години

И к'во ся?Държавата предлага:Порицаване, заплахи, глоба, съд, тормоз и насърчаване на тормоз от колеги.Аз предлагам: Безплатно периодично тестване на упители и лекари.И на 28.03.20 мислете повече!

10

Анонимен

преди 3 години

70 годишна жена се разболява. Живее с дъщеря си и внука си. Постоянно са заедно. Възрастната жена с тежка кашлица влиза в болница. Дъщерята и внука й им няма нищо. Карантинираха ги за десет дни. След десет дни ги срещнах в магазина. Дори сополи нямат. Нямат кашлица. Дъртата я пуснаха от болница след две седмици.

9

Не

преди 3 години

Какви болни бе, няма болни, вожда, бай Шиле, Шишо Бакшишо и безгръбначния от Александровска излекуваха всички. Не гледате ли телевизия - пикове, плата, репродуктивни числа, клъстери, дифузии... абе всичко както си трЕБЕ! Мерките са феноменални, животоспасяващи маски, подивели булгаропитеци преследващи сродни, за да има кажат да сложат парцала на лицето си над носа, бедни, безработни, гладни.

8

Анонимен

преди 3 години

Резултатът от укриването на информация е известен и риска също. Работя в една детска градина.При нас имаме 8 групи. Общо 16 учителки плюс музикална. От тези 17 учителки 4 изчезнаха мистериозно преди месец и казаха, че едната взела неплатена щото и се налагало. Другите три се схванали и не можеи да стават от леглото. Седмица след това изчезнаха и 2 от помощник възпитателките. Едната в болничнички, другата неплатена. За нас останалите е повече от ясно, че се крият положителни тестове и се лъже.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен5 Амчи ,то си е жив грип !

6

Анонимен

преди 3 години

До Eлементарно мислене Вкъщи ,ама когато преди година умираха хиляди от грип ,никой не казваше ,,стоите в къщи ,,и работехме без да мислим .А сега изведнъж ,ковчези с удавени в Средиземно море ,,мигранти ,,с жертви от урагана Катрин ,представени за жертви на КОВИД , облъчване с фалшиви новости ,това за загрявка ,после 3-4 месеца затишие и отново ,,на бой ,,втора вълна ,после ще има трета вълна ,а в Китай ,мръсниците ,,забравиха да имат втора вълна . Нещо ,конспирациите стават истина ?

5

Анонимен

преди 3 години

И откъде сте се заразили, от досег с някой гурбетчия ли?

4

Анонимен

преди 3 години

Преди месец шефа за малко да гушне букета. Но не се тества. За да не затворят фирмата. Вливаха му серуми. Но се изпозарзихме всичките. Един по възрастен също щеше да хвърли топа но от фирмата му купиха антибиотици 80 лева кутията. Прескочи трапа и той. Останалите го изкарахме с умора, едни повръщат, други с диария а трети със суха кашлица. Общо взето повечето го изкарват по леко от грип. Не е тежко зяболяване. Но при някои действа много агресивно. Нещо като руска рулетка.

3

Eлементарно мислене

преди 3 години

Ниско ниво на елементарно мислене . Да не кажа просто Няма нищо по ценно от здравето. А като всяка болест и вируса най- ефективно се лекува преди да са се появили симптомите.Като си стои на топло заразеният в къщи ,хем ще се излекува хем няма да ръси зарази и евентуално да убие някой. Голяма файда , че ще изкара пари за погребението си.

2

Az

преди 3 години

За съжаление е така...Даже и работодателя крие и казват за даден служител под карантина заради еди си кво.. А реално е болен... И не слагат контактните под карантина!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Хората си правят антигенни тестове и укриват данни за себе си-вие искате да не укриват данни за контактните лица?Работодатели са предупредили, че ако заради някой от фирмата или бригадата се затвори производството ще си ядат ушите след това. Хората се страхуват да не загубят работата си-няма да разкрият, че са болни докато не се наложи да постъпят в болница.