17

Ради

преди 3 години

Атанас Скатов, нисък гном си бъркат по дупките с Иван Кристоф и двмата са отявлени пергели!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Хубаво е човек да разсъждава, ако има някаква база. Не става дума за градусите, детко! А за сезонити на мусоните. В Хималаите, Каракорум и Хиндукуш това е от първостепенно значение. В Памир и Хан Тенгри вече не - те са извън влиянието на мусоните. Истински успешните алпинисти побеждават с главите си! Боян беше такъв, но подла цепка в леда ни го отне!

15

дедо Ташунко

преди 3 години

Дупе да му е яко на Наско и дано не си остави кокалите там като Боян Петров. Хора като него носят слава на българската нация. Пожелавам ти успех, момче, макар това изкачване при минус 40 граничи с невъзможното!

14

ку ку бенд

преди 3 години

Върхът К2 не е изкачван зимата, но САМО от българи! Стига с тия гръмки статии, че ставате смешни. Успех на Скатов, но той няма да пренапише нова страница в алпинизма и дай боже да се върне жив!

13

KALki4

преди 3 години

K2 с Анапурна са най-смъртоносните върхове.Не случайно К2 не е изкачван зимана!!!Успех на г-н Скатов, но смятам, че това е много голяма летва.

12

Анонимен

преди 3 години

Никой не е успявал да покори втория по височина връх на планетата през зиматаБАРЕМ ЩЕ ОТИДЕ ДАЛЕЧ ОТ ЕПИДЕМИЯТА, КОЕТО ЯВНО Е ЦЕЛТА, ПА АКО ИЗКАЧИ И ВЪРХА ОЩЕ ПО-ДОБРЕ

11

Анонимен

преди 3 години

Не уважавам хора, които за да си начешат крастата харчат луди пари в това усилно време! И не стига това, ами ни навират и в очите наглостта и глупостта си!

10

Анонимен

преди 3 години

E, и? Виж, ако изкачи върха като търкаля пред себе си празно буре, със сигурност ще е първия. Що не вземе да се занимава с нещо стойностно?

9

Бачи Кико

преди 3 години

Влезте в планина форума,да видите какво е мнението на планинари, които го познават. Надут, самовлюбен и абсолютно неколегиален,комерсиален, алчен и егоцентрик. 2014 та се хвалеше пред всяка медия, че е качил, че е първия веган качил Еверест без кислород и без шерп. Не може да се докаже дали е е първия веган, както няма как да се провери дали не е ял пържоли в лагера, но се доказа, че е бил кислород и гид. Лъже и маже само за спонсори. Всеки с пари може да се качи на Еверест. Дано се върне жив.

8

Анонимен

преди 3 години

Отличен алпинист, дано успее! Нов планината има закони, по-силни даже от веганските! Има два прозореца, през които се качват осемхилядници и тежки седемхилядници! Всъщност - и всички седемхилядници! Който наруши закона, плаща!1Боян изкачи К-2 на второто отиване, след като на първите два месеца очакваше подходящи условия и той не ги получи! Това го казвам за онези невежи злобари, които го обвиняваха в безрасъдство! Шиша Пангма беше съдба,лоша съдба!

7

Анонимен

преди 3 години

Пълното име на К2Ку.. ми 2!!!

6

ааа

преди 3 години

Давай пич, с теб сме, дано успееш.

5

Скпанов

преди 3 години

Ей купи с парите за експедицията няколко апарата за дишане.Ние до магазина се чудим дали да отидем ти ще пръснеш стотици хиляди да си чешаш крастата.

4

УСПЕХ

преди 3 години

му пожелавам. Голям българин. Да изкачиш К2 е много много по-трудно от Еверест. Ако успее да го направи през зимата ще се нареди до най-великите алпинисти в историята.

3

Анонимен

преди 3 години

Ами аз му желая успех в начинанието и безпроблемно връщане, най-вече.

2

Устремил се е

преди 3 години

По-скоро към изкачване на небето !

1

Анонимен

преди 3 години

И ко от туй?