171

Анонимен

преди 3 години

Щом баба ви Олбрайт се е застъпила за макетата, нашата кауза е загубена.

170

Анонимен

преди 3 години

Трябва да признаят и българския елемент наравно с всички съставни народи и да гарантират правото на самоопределение им като българи.

169

Абе

преди 3 години

Тоя заек днес като го слушах с какъв тон говори, получих усещането, сякаш ние сме на някакъв изпит пред тях, който не сме издържали, и като че ли те са, които диктуват условията, а ние трябва да се съобразяваме с тях ! Що за наглост, що за безсрамие.., просто нямам думи !

168

Диана

преди 3 години

Къде го чукаш, къде се пука! Някой да е говорил някога за самоопределение на Македония? - НИКОЙ! Съжалявали за нашето решение, та чак то било гео-стратегическа грешка?! Плитко, много, много плитко! Те могат да съжаляват само за самите себе си и да говорят само за самите себе си! Отново се опитват да ни коментират от погрешна гледна точка - те са зависими от нас, не ние в тази ситуация и не са тези, които да разглеждат нашето решение от позиция на превъзходство!

167

Слушай бе

преди 3 години

'Разлогпреди 23 часа 5 25Свобода и човешки права за македонците в Пиринска Македония !" Т*п ли си се родил или си ходил на курсове? Ако аз сега кажа че съм македонец, грък, албанец турчин или румънец ако щеш довечера ще си спя в леглото и нищо няма да ми се случи нито на мен нито на близките ми. Ако обаче някой във недоразумението отатък Вардар каже че е българин не ми се мисли какви патила ще прекара. Ето там се нарушават човешки права а не в България. Докато там е така вето!

166

Анонимен

преди 3 години

Македонците са по зле и от еничарите .Индже ,когато разбира от къде е тръгнал ,става хайдутин ,а тези не искат и да чуят истината .

165

456

преди 3 години

Много е грозно,че албанците в Македония се смятат за албанци и не говорят срещу Албания,а българите в Македония са се преименували на македонци,българския език нарекли македонски и бълват змии и гущери срещу нас.Мисля,че трябва да ги оставим да се оправят сами.Който се откаже от българския род няма моралното право да ни моли за помощ.

164

Албания

преди 3 години

Не след дълго България мже да граничи с Албания..

163

кръпел

преди 3 години

ВЕТО ВЕТО И ПАК ВЕТО !!!стоп на лъжите , кражбите и манипулацията на историята !!!

162

Дончо

преди 3 години

От Нагли по нагли....нямат никакъв подход....държава джудже създадена от коминтерна а се държи сякаш те определят правилата....България е от слънчевата страна и няма как да позволи на един комунистически *** да стане член на ЕС....Историята им исключително се препокрива със сръбската и руската...единствено с едно изключение...само руснаците съвсем бегло разбира се споменават че е съществувал старобългарският

161

Зозо

преди 3 години

ЕС не е СССР. Няма го Сталин, Тито, Жоро-тарабата, БКП /БСП/ върви към закриване :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

160

Вето

преди 3 години

Вето

159

Анонимен

преди 3 години

167 От Белград и Москва се командва антибългарската омраза.Те са гласът на Путин,който се стреми да модерира ЕС по своя воля.

158

Бай Иван

преди 3 години

Това не е грешка а най правилното решение взимано някога относно външната политика на България.

157

Анонимен

преди 3 години

В същия глас припява и сръбската министърка по разширяването Ядранка Йоксимович, дори си позволява, да съветва Брюксел, който според нея, трябвало да приема решенията с 2/3 мнозинство? ! Тя отива и по-далеч, като обвинява ЕС, че заради несъгласието в съюза, Сърбия не могла да отвори нито една глава, тади година. Демонстрация на сръбсо нахалство и наглост. Дефанзивно повединие на сърбите, да обвиняват другите, те никога не са виновни, за несвършена от тях работа.като руснаците.

156

България над всичко

преди 3 години

Македония........................такава държава няма.........................България вече има обща граница с Велика Албания!

155

Вето

преди 3 години

Вето за отридените македонски българи!

154

бай Лазо

преди 3 години

Зоране,кой каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи!

153

Д.

преди 3 години

ВЕТО!!!

152

за Македония

преди 3 години

Макония........................такава държава няма.........................България вече има обща граница с Велика Албания!!!