32

Анонимен

преди 1 година

Явно някои лекари станаха рекламни агенти на ваксините. Преди едн година в ефир ги нямаше.Сега голяма активност. Всеки специалист по ваксините. Но реалността е видима и за слепите. Няма болници, няма и лекари. В последно време ефира се наводни със старци медици, които обесняват компетентно за ваксините. Нещата са тотално сринати. Няма да се оправи системата на здравеопазването, защото такава няма, няма и да има. Просто се молете и дерзайте.

31

Симпъл

преди 1 година

Много трогателно!

30

Анонимен

преди 1 година

Дааа мили докторе, факсинирайте се всички, така ще се гъкнете, ако може и полицаите и политиците и те да се боцнат, и светът ще стане най прекрасното и мило място

29

Анонимен

преди 1 година

До Простите да *** Лекар бил той. ХАХАХАХАХАХ

28

Ямболски цървул

преди 1 година

Многото ваксини срещу Ковид 19(Водки 91) си ги наврете в ауспусите!

27

eeee

преди 1 година

най-после някой да напише нещо което да е верно за тия ваксинидо сега чета само на путинските *** ферми конспирациите навсякъде препубликуванибраво

26

Простите да мрат

преди 1 година

Като лекар,съм убеден в хилядократното предимство да се ваксинирам и ще го направя с първата достъпна ваксина,но нямам сили да агитирам анти-ваксъри да правят като мен!В повечето случаи това са гладкомозъчни плоскоземци и не подлежат на убеждаване- дори когато те или техни близки умират от covid.Има нещо гнило и организирано в това форумите да бъкат от "анти-ваксъри" с основно образование, които да ни убеждават,ние да не се ваксинираме!От какъв зор го правят?Фигурантът даде тон за неваксиниране!

25

Анонимен

преди 1 година

От последните минути-две от опитните зайчета в Америка се отървали завинаги от земните неволи. Това ако не е нов шанс...

24

До 26

преди 1 година

Ами.......действайте!Защо ще чакате идване на преклонна възраст?Освободете,облекчете,освежете света от вас докато сте още млади!

23

Анонимен

преди 1 година

Ами ваксините са нов шанс за човечеството, вярно си е - като се поизтребят голяма част от хората и замърсяването на планетата ще намалее, и всякакви щети, които нанасяме на планетата ще намалеят, ще оцелеят различни животински видове, които унищожаваме волно или неволно, горите ще се възстановят, въздухът ще е чист и още много ползи ще има, които ще дадат шанс на човечеството да продължи да живее на тази планета. Така че да, ваксините на Бил Гейтс наистина са нов шанс за човечеството, вярно е.

22

Шопо

преди 1 година

Шансът на човечеството е Бил Гейтс да се спомине...

21

абе,

преди 1 година

Ваксините не се ли бият ПРЕДИ всички да са го изксралинпо 400 пъти презаразяваме нон стоп?!?

20

Анонимен

преди 1 година

Все едно правите реклама на бонбони,бре?Невъобразимо вкусни,с вкус от миналото,галят тялото,разливат топлина от нежност и любов..........Срама нямате,срам и съвест да рекламирате една отрова МАМОНчета от телевизии,радиа,вестникарски издания,а още по-лошо ако ги преписвате и превеждате от чуди източници........тогава,значи няма грам,капка мисъл в глави!

19

тъй де

преди 1 година

Много ваксини-хилаво бебе!

18

дядомраз

преди 1 година

Хубава статия! Благодаря!

17

Анонимен

преди 1 година

Когато собствените клетки произвеждат части от вируса възникват въпроси, например колко дълго ще ги произвеждат, как организма ще реагира на клетките , които произвеждат чужди протеини,има ли опасност от автоимунни заболявания, стерилитет, ракови заболявания? Може и нищо фатално да не последва, но и необходимостта от ваксините е дискусионна.

16

Анонимен

преди 1 година

Катили - половината им уста е пълна с амалгамени пломби с олово, пушат цигари със 70+ канцирогена но не искат да си бият ваксина защото била вредна...! смях!

15

Анонимен

преди 1 година

Хамериканска,английска,руска,китайска- НЕ, НЕ, и НЕ.

14

Анонимен

преди 1 година

Слагайте на зомбитата,пък ще видим.

13

Анонимен

преди 1 година

Може да са много хубави, но не ги щем.