8

Браво!

преди 3 години

Ами сега? Ако шефа КЕВР вече е взел рушвета? И ако го е разпределили вече по длъжности с цел завишаване на цената? И ако тези пари вече са изхарчени? Тогава к'о пра'им?

7

Анонимен

преди 3 години

Контролът тлябва да е много сериозен, защото като вземат концесиите фирмите се задължават да направят определени инвестиции, ако не спазват правилата - да им вземат концесията , да видиш останалите ще си вземат поука

6

Анонимен

преди 3 години

Не заблуждавайте, че прокуратурата била нареди на КЕВР да коригира цената на водата.Пише го пределно ясно "През м. май 2020г. председателят на КЕВР е ангажиран от ВАП за преценка за предприемане на действия по реда на чл.38 от Закона за регулиране на водоснабдителните и канализационните услуги""за преценка за предприемане на действия"ВАП му предлага да прецени дали да предприеме.

5

Анонимен

преди 3 години

Значи през м. май 2020г. председателят на КЕВР е ангажиран от ВАП за преценка за предприемане на действия по реда на чл.38 от Закона за регулиране на водоснабдителните и канализационните услуги, с оглед предвидената административнонаказателна отговорност за неизпълнение на определените показатели за качеството на ВиК услугите от съответните оператори.И какво е свършил председателят на КЕВР до 08.12.2020г. освен да си прави устата за повишаване на цената на нискокачествената вода? Кажи, Иванчо?

4

Бай ВарвАр

преди 3 години

Халваджията за бозаджията ! Още малко и да повярвам !Предизборни партенки - първо вдигнаха тихомълком цената с 25% , а сега си правят на спасители и уж ще я намалят , ама данданията е до небесата !

3

а загубите

преди 3 години

*** в софийските гета май крадат вода безнаказано, а тия от Софийска вода се правят на невидели и ни начисляват *** кражби в графа "загуби" Нека прокуратурата задължи КЕВР да ни покаже водомери във всяка незаконна постройка в гетата и докато такива няма да не се позволява и стотинка повишение, защото това е кражба от съвестните платци! Време е законът да важи и за *** в тая държава!

2

Анонимен

преди 3 години

Явно Тиквун им е намигнал на индианците отплемето на Каскета, за да хвърлят малко "прахв очите" на балъците, преди Парламентарнитеизбори в края на месец март следващата година !

1

На заплата

преди 3 години

Корекцията е винаги нагоре, освен ако не е заплата - там може и надолу.